chakra's en hun kleuren

Populaire holografische therapie bestudeert een persoon als een soort bron die licht uitzendt. In totaal heeft een persoon 7 chakra's, terwijl elk zijn eigen kleur heeft. Ze begonnen ze 4000 jaar geleden in India te bestuderen.

Chakra's en hun kleuren

In deze therapie wordt licht bestudeerd in het volledige bereik van het spectrum. Elke chakra bevindt zich op een bepaalde plaats. In het midden bevindt zich een zwarte bal die tegen de klok in beweegt. Het fungeert als een centrum, dat de verspreide energie concentreert. Vanwege de constante rotatie van de bal, wordt deze omgezet naar de gewenste kleur.

Chakrakleuren en hun betekenis

  1. Rode Chakra aan de basis van de wervelkolom staan. Deze kleur biedt financieel welzijn en behoudt de mogelijkheid om zich te concentreren. Het ontbreken ervan kan het optreden van dergelijke ziekten veroorzaken: depressie, zwakte, problemen met de bloedvaten en verminderde immuniteit.
  2. De volgende chakra heeft oranje kleur en bevindt zich 5 cm onder de navel. Zij is verantwoordelijk voor de emotionele kant van het leven. Bovendien biedt de oranje kleur een reproductieve functie en is het het elixer van de jeugd. Het gebrek ervan kan de verschijning van ziekten van de geslachtsorganen, evenals obesitas veroorzaken.
  3. Het derde chakra heeft gele kleur en het bevindt zich in de solar plexus. Deze kleur geeft de persoon zelfvertrouwen, geeft een gevoel van plezier en kracht om doelen te bereiken. Een onvoldoende hoeveelheid van deze kleur kan ziekten van de maag, lever, ruggengraat en bloedvaten veroorzaken.
  4. Het hartchakra heeft groene kleur. Dit gevoel is verantwoordelijk voor liefde. Daarnaast helpt de groene kleur van de chakra om gelukkig te zijn en een balans te vinden in het leven. Het tekort kan een negatieve invloed hebben op het werk van het hart en ook bijdragen aan het ontstaan ​​van astma of bronchitis.
  5. kleurchakra's en hun betekenis

  6. De vijfde, blauwe chakra bevindt zich in het midden van de keel. Zij is verantwoordelijk voor het vermogen om te communiceren, evenals voor alle aspecten van creativiteit. Het ontbreken ervan kan het uiterlijk van scoliose veroorzaken, evenals problemen met de keel en zelfs een beroerte.
  7. Het zesde chakra bevindt zich in het voorhoofd en wordt het derde oog genoemd. Blauwe kleur chakra geeft een persoon het vermogen om te zien en te denken en om intuïtie te ontwikkelen. Het tekort kan hersentumor, blindheid en andere hoofdproblemen veroorzaken.
  8. Het zevende chakra heeft purper en bevindt zich op de top. Vanwege deze kleur heeft een persoon een zekere verbinding met de Hogere krachten en de kosmos. De violette kleur van de chakra geeft de persoon wijsheid en spiritualiteit, evenals de mogelijkheid van intellectuele ontwikkeling. Het tekort draagt ​​bij aan het ontstaan ​​van verschillende energieproblemen.
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − 48 =