huwelijk op appel bewaarde tekens

Bruiloft op de dag van de berging van Apple is een dubbele gebeurtenis. Ten eerste omdat het huwelijk altijd een belangrijke gebeurtenis is voor de pasgetrouwden zelf, hun familie en vrienden. Ten tweede omdat het samenvalt met de geliefde nationale feestdag, die gevierd wordt op 19 augustus en de Apple-berging wordt genoemd. Het is waar dat op deze dag het geluk van de pasgetrouwden niet altijd wacht, en wat gevreesd moet worden – zal tekenen veroorzaken.

Tekenen van de bruiloft op Apple opgeslagen

Traditioneel was het op 19 augustus in Rusland dat de bruiloft begon. Onze voorouders, die een rijke oogst hadden verzameld, konden met een gerust hart genieten van luiheid en amusement. En de meeste tekens die verband hielden met de bruiloft op Apple Saved waren van positieve betekenis. Men geloofde dat het jonge gezin dat op deze dag wordt geboren, sterk en vriendelijk zal zijn, en toch – geweldig, omdat de kinderen erin één voor één zullen verschijnen. Als je echter op weg bent naar het kadaster om onderweg een dier te ontmoeten, moet je proberen het niet met een auto neer te halen – anders valt de buit op je. Als vliegen en bijen rond de bruid en bruidegom cirkelen, roddel er iemand achter hun rug. Als een insect in een schotel op de huwelijkslijst is gevallen – zullen de jonggehuwden in welvaart leven.

Wat moet er gebeuren om de bruiloft bij Apple Apple tot een succes te maken?

Je kunt niet alleen proberen de betekenis van de bruiloft in Apple te begrijpen, maar ook een handje helpen om ervoor te zorgen dat het huwelijk gelukkig uitkwam. Hiervoor moeten er verse appels en gerechten op tafel liggen, bij voorkeur met honing, zodat het leven van de jonge mensen zoet en vol wordt. Je kunt de bruid en bruidegom ook een grote groene appel laten eten, bijvoorbeeld een Antonovka, en wensen dat de zuren in hun leven samen uitsluitend fruit waren en geen relaties. Appels en appeltakken moeten worden gebruikt als decoratie van de ruimte waar de viering plaatsvindt, voor het decoreren van trouwauto’s.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − 53 =