Aartsengelen en Archaeanen

Aartsengelen en Archaeanen

Volgens religieuze teksten hebben deze personages niet alleen namen, maar ook het vermogen om de levens van mensen te veranderen. Daarom zijn er gebeden waarmee men deze heiligen kan aanspreken en hen dus om hulp kan vragen bij hun inspanningen.

Namen van aartsengelen en archaïsche

Om in een bepaalde situatie de juiste patroon te kiezen, moet je niet alleen de namen van deze personages kennen, maar ook begrijpen wat ze betuttelen.

  1. Bijvoorbeeld Aartsengel Chamuel en Archeische liefde helpen om ware gevoelens te krijgen en de essentie van liefde zelf te begrijpen, ze worden beschouwd als beschermheren van creatieve aard en leren ons wederzijds begrip en mededogen. Archea Love helpt een persoon om de volle essentie van goddelijke liefde en mededogen te realiseren.
  2. Aartsengel Gabriël en Archaea Hope help een persoon verbinding te maken met het goddelijke bewustzijn. Ook deze heiligen worden als boodschappers beschouwd, het is niet voor niets dat deze aartsengel wordt afgebeeld met een trompet in zijn handen.
  3. Aartsengel Michael en Archaea Vera een persoon helpen, geestelijke en fysieke bescherming bieden. Ze kunnen ook helpen om de keelchakra te zuiveren en te versterken.
  4. Aartsengel Zadkiel en Archaea Ametista bijdragen tot het bereiken van ware vrijheid, gelijkheid, rechtvaardigheid, vergeving en bevrijding van de ziel van ontberingen, angsten en negatieve gevoelens. Het zoeken naar hulp van hen volgt op momenten dat een persoon vol is van woede, wrok en een verlangen om wraak te nemen. Gebed zal de ziel zuiveren en de aartsengel zal bijdragen aan de heerschappij van rust daarin.
  5. Archea Aurora is een symbool van tederheid. Zij, samen met haar Aartsengel Uriel helpt een persoon om de schoonheid van het leven en de essentie ervan te zien. Ze wordt vaak gebeden voor als ze zichzelf en haar kinderen vraagt ​​dat er zo min mogelijk obstakels en meer schoonheid op het pad van het leven zijn.
  6. Aartsengel Jophiel en zijn archaea Christina helpen je een uitweg te vinden uit een moeilijke leefsituatie. Ze brengen licht naar mensen.
  7. Aartsengel Raphael en Archaean Maria bijdragen aan genezing. Ze worden gebeden door mensen die lijden aan fysieke kwalen en ziektes.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + = 7

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: