19 augustus kerkfeest – tekenen

19 augustus kerkfeest van voortekenen

Op 19 augustus vieren zij die orthodoxie belijden het kerkfeest van de gedaanteverandering van de Heer, geassocieerd met vele tekenen en gebruiken. In de mensen wordt hij nog steeds de appel-berging of de Heiland-op-de-berg genoemd. Traditioneel gaan alle toegewijde christenen deze dag naar de tempel om appels en andere gewassen te wijden, en ze dan te behandelen en ze te geven aan iedereen die dichtbij en behoeftig is.

Tekenen en gebruiken voor de orthodoxe feestdag van de Transfiguratie van onze Heer, 19 augustus

Na de dienst gingen de mensen naar huis om lenten appeltaarten te bakken, ander voedsel te koken en met haar mee te gaan naar de graven van overleden familieleden om appels van de eerste oogst te delen. Na al een ontmoeting geregeld met familieleden en vrienden. 19 augustus is er een nationaal teken: afbijten zijn eerste appel, maak een wens, zei: "Wat zal komen om te vergezocht-die zal uitkomen-niet minuetsya pass". Hier is zo'n complot bestond tot op de dag, en van de tekens op 19 augustus en was dit: Voor een mooie blush en zich te ontdoen van hoofdpijn in de ochtend moet je haar te kammen, gemaakt van hout apple kammen. En om hun eigen aantrekkingskracht te vergroten, liet het meisje appelbladeren in de vlechten glijden.

Er is een groot aantal tekens op 19 augustus Transfiguratie van de Heer, waarvoor het weer werd voorspeld voor de komende herfst en winter, hier zijn ze:

  • als de varkens in de modder liggen, zal het regenen. De gezwollen knopen op touwen en kroontjeskarkassen met blauwe plekken "hebben hierover gesproken";
  • de regen op bespaarde appel wordt voorspeld door de regenachtige herfst, en als het weer droog en helder is, zal januari ijzig zijn.

Eigenlijk in deze dag Christenen geloven en hopen dat het leven zal veranderen ten goede, omdat de "transformatie" - het betekent "change", maar verandering is geen externe en oppervlakkig, en de interne, spirituele, dat wil zeggen, de reiniging van de zonden, en dit zal helpen alleen van gebed en goede daden.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: