18 november, tekenen van mensen

Op deze dag brachten onze voorouders verschillende waarzeggeressen door en bezochten ook de kerk. Deze datum is de dag van Jona, die werd gebeden en op kaarsen werd gezet door de meisjes, die met succes wilden trouwen. Men geloofde dat Jonah een goede bruidegom zou helpen aantrekken en hem naar de drempel van een toekomstige bruid zou leiden. Maar dit is niet het enige dat beroemd is op 18 november, de tekens van de mensen in verband met deze datum zijn ook gerelateerd aan het weer en andere levenssferen.

Volksborden over het weer voor 18 november

Een overvloedige sneeuwval en vorst op de takken van bomen luidt een lange en koude winter in. Als de lucht op deze dag helder is, is er geen neerslag, maar de koude noordenwind waait, dan zal er snel een plotselinge afkoeling plaatsvinden.

Er is nog een bord over het weer op 18 november. Ze zegt dat als de maan 's nachts in de nevel is, het snel een slecht weer zal beginnen, dat erg lang zal zijn. Na zo'n fenomeen kun je je voorbereiden op slecht weer, windvlagen en zelfs storm.

Tekenen op 18 november volgens de nationale kalender

Er zijn ook enkele andere tekens die aan deze datum zijn gekoppeld. Men gelooft dat het onmogelijk is om belangrijke documenten te ondertekenen en dure dingen te kopen. Volkswijsheid zegt dat het gekochte ding niet lang zal duren, en de gesloten transactie zal niet winstgevend zijn.

Maar schoonmaken in huis is niet alleen mogelijk, maar ook noodzakelijk. Als je je richt op de borden op 18 november, dan brengt het in orde brengen van dingen in het appartement geluk en welvaart met zich mee. Maar om de gezondheid te behouden, moet je het badhuis bezoeken. Deze eenvoudige en aangename actie draagt ​​bij aan het vinden van een uitstekend welzijn voor het hele jaar door.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 6