Visum aan Trinidad en Tobago voor Russen

Visum voor Russen

Het exotische paradijs van het eiland Trinidad en Tobago heeft een gematigd loyale en matig strenge houding ten opzichte van toeristen. Als het voldoende is voor Russische en Wit-Russische burgers om het land te bezoeken om een ​​buitenlands paspoort in te dienen, zullen bewoners van Oekraïne en Kazachstan een beetje moeten zweten en documenten verzamelen voor het afgeven van een vergunning. Maar voor iedereen is het belangrijk om te onthouden dat als je besluit om nog een vakantie door te brengen op het eiland, je de camouflage-outfit thuis laat, aangezien pseudo-militairen op het grondgebied van het eiland niet zijn toegestaan.

Visumverplichtingen

In 2016 mogen inwoners van Rusland en Wit-Rusland zonder speciale toestemming een exotisch land bezoeken als de duur van de reis niet langer is dan 14 dagen. Maar als ze hun vakantie aan hen willen uitbreiden, evenals inwoners van naburige landen, moeten ze een aanvraag indienen bij de Britse ambassade om toestemming te krijgen om Trinidad en Tobago binnen te komen.

Bovendien moet elke toerist een retourticket, hotelreserveringen, een Brits transitvisum hebben (aangezien rechtstreekse vluchten van Rusland naar de eilanden niet kunnen worden gemaakt, gaat de doorreis naar Trinidad en Tobago door andere landen), een voltooide migratiekaart. Als u onlangs landen bezocht met een epidemie van gele koorts, heeft u ook een certificaat van vaccinatie tegen de ziekte nodig.

Algemene regels voor de afgifte van visa voor Rusland, Wit-Rusland, Oekraïne en Kazachstan

Om een ​​visum voor Trinidad en Tobago te krijgen, moeten Russen en inwoners van de buurlanden een bepaalde lijst met documenten verzamelen.

  1. Paspoort. De geldigheidsperiode daarin zou niet binnen zes maanden moeten eindigen. Het is belangrijk dat het document ten minste drie gratis pagina's bevat. Het is belangrijk dat je daar een visum kunt plakken.
  2. Profile. Ga hiervoor naar de website van de UK Migration Service. Daarna wordt het document afgedrukt en wordt het handmatige gedeelte in de juiste sectie geplaatst.
  3. Twee kleurenfoto's 3,5x4,5 sm.
  4. Een document dat de beschikbaarheid van fondsen voor de financiering van de reis kan bevestigen, namelijk een uittreksel van de bankrekening, een fotokopie ervan, een ontvangstbewijs voor lonen. Het is belangrijk dat u de materiële welvaart niet kunt bevestigen als u een gewoon certificaat van valutawissel, contant geld, documenten voor onroerend goed en persoonlijk bezit presenteert. Maar met behulp van kopieën van deze documenten kunt u de kansen op het verkrijgen van een visumvergunning aanzienlijk vergroten.
  5. Referentie van de werkplek met vermelding van coördinaten, functie en salaris, met handtekening van de directeur en hoofdaccountant.
  6. De individuele ondernemer heeft een kopie van het certificaat van registratie van de IP / PBUH en een registratiebewijs bij de belastingdienst nodig.
  7. Een gepensioneerde is verplicht om het pensioencertificaat te kopiëren, hij zal ook een certificaat moeten afleggen van de baan van de persoon die de reis financiert.
  8. De student heeft een studentenkaart nodig, een certificaat waarin staat dat hij echt studeert, een certificaat van de baan van de persoon die de reis financiert.
  9. Een schooljongen heeft een certificaat nodig waarin staat dat hij echt aan het studeren is, een certificaat van de baan van de persoon die de reis financiert.
  10. Buitenlands paspoort van de oude norm.
  11. Een uitnodiging met een indicatie van de data van de reis, het doel, de naam van het hotel en andere deelnemers aan de reis. Het is ook noodzakelijk om de geboortedatum van de satellieten op te geven, het aantal van hun buitenlandse document op te slaan. Of u kunt de reserveringsbevestiging van het hotel gebruiken.
  12. Het is ook noodzakelijk om een ​​reservering te maken of een kopie van retourtickets.

Elk van de vermelde documenten moet in het Engels worden gepresenteerd of er moet een vertaling aan zijn gekoppeld. Het is niet nodig om de vertaling te certificeren. Alle documenten moeten worden gefotokopieerd. Nadat u de vragenlijst hebt ingevuld, ontvangt u instructies voor het postkantoor met het adres dat u moet opgeven voor het archiveren van alle documenten.

De procedure voor het afgeven van een visum aan Trinidad en Tobago duurt vijf tot dertig werkdagen. Het is niet precies bekend hoe lang de verwerking van applicaties zal duren. Alles zal afhangen van de werklast van het consulaat en de efficiëntie van het personeel van de migratie service.

Visakosten

Betaling voor een visum naar Trinidad en Tobago zal $ 83 zijn. Als u documenten naar het ministerie van Buitenlandse Zaken van het land moet sturen, kan er een extra $ 116 voor u worden betaald. De betaling gebeurt elektronisch met creditcards en betaalkaarten direct na het invullen van het aanvraagformulier.

Als het nodig is om documenten naar het Ministerie van Buitenlandse Zaken van het land te sturen, moet de aanvullende vergoeding worden betaald aan de kassa van het visumcentrum.

Kenmerken van binnenkomst en vertrek uit het land

Binnenkomst in Trinidad en Tobago

Er zijn enkele functies bij het betreden van Trinidad en Tobago. Zoals gerapporteerd door particuliere reizigers weten grenswachten niet altijd dat burgers van de Russische Federatie en Wit-Rusland het land kunnen binnenkomen zonder een visumvergunning aan te bieden. Daarom zijn er gevallen waarin er problemen zijn bij het overschrijden van de grens.

Om misverstanden te voorkomen, is het noodzakelijk om een ​​afdruk van de grensservicewebsite te maken, waar een lijst van landen die visumvrije toegang toelaten zal worden gepresenteerd. En tot slot, onthoud dat wanneer u vanaf Trinidad en Tobago met toeristen vertrekt, vanaf de leeftijd van zeven jaar, een vergoeding wordt geïnd, die ongeveer $ 17 is.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 4 = 7

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Visum aan Trinidad en Tobago voor Russen

Visum voor Russen

Het exotische paradijs van het eiland Trinidad en Tobago heeft een gematigd loyale en matig strenge houding ten opzichte van toeristen. Als het voldoende is voor Russische en Wit-Russische burgers om het land te bezoeken om een ​​buitenlands paspoort in te dienen, zullen bewoners van Oekraïne en Kazachstan een beetje moeten zweten en documenten verzamelen voor het afgeven van een vergunning. Maar voor iedereen is het belangrijk om te onthouden dat als je besluit om nog een vakantie door te brengen op het eiland, je de camouflage-outfit thuis laat, aangezien pseudo-militairen op het grondgebied van het eiland niet zijn toegestaan.

Visumverplichtingen

In 2016 mogen inwoners van Rusland en Wit-Rusland zonder speciale toestemming een exotisch land bezoeken als de duur van de reis niet langer is dan 14 dagen. Maar als ze hun vakantie aan hen willen uitbreiden, evenals inwoners van naburige landen, moeten ze een aanvraag indienen bij de Britse ambassade om toestemming te krijgen om Trinidad en Tobago binnen te komen.

Bovendien moet elke toerist een retourticket, hotelreserveringen, een Brits transitvisum hebben (aangezien rechtstreekse vluchten van Rusland naar de eilanden niet kunnen worden gemaakt, gaat de doorreis naar Trinidad en Tobago door andere landen), een voltooide migratiekaart. Als u onlangs landen bezocht met een epidemie van gele koorts, heeft u ook een certificaat van vaccinatie tegen de ziekte nodig.

Algemene regels voor de afgifte van visa voor Rusland, Wit-Rusland, Oekraïne en Kazachstan

Om een ​​visum voor Trinidad en Tobago te krijgen, moeten Russen en inwoners van de buurlanden een bepaalde lijst met documenten verzamelen.

  1. Paspoort. De geldigheidsperiode daarin zou niet binnen zes maanden moeten eindigen. Het is belangrijk dat het document ten minste drie gratis pagina's bevat. Het is belangrijk dat je daar een visum kunt plakken.
  2. Profile. Ga hiervoor naar de website van de UK Migration Service. Daarna wordt het document afgedrukt en wordt het handmatige gedeelte in de juiste sectie geplaatst.
  3. Twee kleurenfoto's 3,5x4,5 sm.
  4. Een document dat de beschikbaarheid van fondsen voor de financiering van de reis kan bevestigen, namelijk een uittreksel van de bankrekening, een fotokopie ervan, een ontvangstbewijs voor lonen. Het is belangrijk dat u de materiële welvaart niet kunt bevestigen als u een gewoon certificaat van valutawissel, contant geld, documenten voor onroerend goed en persoonlijk bezit presenteert. Maar met behulp van kopieën van deze documenten kunt u de kansen op het verkrijgen van een visumvergunning aanzienlijk vergroten.
  5. Referentie van de werkplek met vermelding van coördinaten, functie en salaris, met handtekening van de directeur en hoofdaccountant.
  6. De individuele ondernemer heeft een kopie van het certificaat van registratie van de IP / PBUH en een registratiebewijs bij de belastingdienst nodig.
  7. Een gepensioneerde is verplicht om het pensioencertificaat te kopiëren, hij zal ook een certificaat moeten afleggen van de baan van de persoon die de reis financiert.
  8. De student heeft een studentenkaart nodig, een certificaat waarin staat dat hij echt studeert, een certificaat van de baan van de persoon die de reis financiert.
  9. Een schooljongen heeft een certificaat nodig waarin staat dat hij echt aan het studeren is, een certificaat van de baan van de persoon die de reis financiert.
  10. Buitenlands paspoort van de oude norm.
  11. Een uitnodiging met een indicatie van de data van de reis, het doel, de naam van het hotel en andere deelnemers aan de reis. Het is ook noodzakelijk om de geboortedatum van de satellieten op te geven, het aantal van hun buitenlandse document op te slaan. Of u kunt de reserveringsbevestiging van het hotel gebruiken.
  12. Het is ook noodzakelijk om een ​​reservering te maken of een kopie van retourtickets.

Elk van de vermelde documenten moet in het Engels worden gepresenteerd of er moet een vertaling aan zijn gekoppeld. Het is niet nodig om de vertaling te certificeren. Alle documenten moeten worden gefotokopieerd. Nadat u de vragenlijst hebt ingevuld, ontvangt u instructies voor het postkantoor met het adres dat u moet opgeven voor het archiveren van alle documenten.

De procedure voor het afgeven van een visum aan Trinidad en Tobago duurt vijf tot dertig werkdagen. Het is niet precies bekend hoe lang de verwerking van applicaties zal duren. Alles zal afhangen van de werklast van het consulaat en de efficiëntie van het personeel van de migratie service.

Visakosten

Betaling voor een visum naar Trinidad en Tobago zal $ 83 zijn. Als u documenten naar het ministerie van Buitenlandse Zaken van het land moet sturen, kan er een extra $ 116 voor u worden betaald. De betaling gebeurt elektronisch met creditcards en betaalkaarten direct na het invullen van het aanvraagformulier.

Als het nodig is om documenten naar het Ministerie van Buitenlandse Zaken van het land te sturen, moet de aanvullende vergoeding worden betaald aan de kassa van het visumcentrum.

Kenmerken van binnenkomst en vertrek uit het land

Binnenkomst in Trinidad en Tobago

Er zijn enkele functies bij het betreden van Trinidad en Tobago. Zoals gerapporteerd door particuliere reizigers weten grenswachten niet altijd dat burgers van de Russische Federatie en Wit-Rusland het land kunnen binnenkomen zonder een visumvergunning aan te bieden. Daarom zijn er gevallen waarin er problemen zijn bij het overschrijden van de grens.

Om misverstanden te voorkomen, is het noodzakelijk om een ​​afdruk van de grensservicewebsite te maken, waar een lijst van landen die visumvrije toegang toelaten zal worden gepresenteerd. En tot slot, onthoud dat wanneer u vanaf Trinidad en Tobago met toeristen vertrekt, vanaf de leeftijd van zeven jaar, een vergoeding wordt geïnd, die ongeveer $ 17 is.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 + = 30

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: