Singapore toeristenpas

Bij aankomst in Singapore moet je zeker een van de elektronische toeristenkaarten kopen - EZ-Link of Singapore Tourist Pass, als je van plan bent om vaak met het openbaar vervoer te rijden. Het gaat over de laatste van die we later zullen bespreken.

Hoe werkt de toeristenkaart?

De bijzonderheid van deze kaart is dat deze een mogelijkheid biedt om onbeperkt aantal keren per dag te reizen met elk openbaar vervoer. Uitzonderingen zijn taxi's en nachtbussen.

Om de kaart te gebruiken, is het noodzakelijk om hem naar een speciaal apparaat bij de ingang van het transport te brengen en er uit te gaan. Ook krijgt u met de Singapore Tourist Pass-kaart korting bij McDonald's-ketenrestaurants, 7-Eleven-supermarkten en in verkoopautomaten die Coca-Cola verkopen.

Hoeveel kost de toeristenkaart?

Dergelijke kaarten zijn eendaagse, twee- en driedaagse. Dienovereenkomstig, hun kosten: 20, 26 en 30 Singaporese dollars. Deze prijs omvat de kosten van plastic, waaruit de kaart is gemaakt - 10 Singaporese dollars. Als u de kaart binnen 5 dagen na aankoop aan het TransitLink-ticketkantoor van de kassier geeft, krijgt u deze 10 Singaporese dollars terug.

De toeristische kaart kan worden bereikt op dergelijke metrostations als Changi Airport, Orchard Road, Chinatown, Stadhuis, Raffles Place, Ang Mo Kio, HarbourFront, Bugis. Om te kopen, moet u een migratiekaart en een paspoort bij u hebben.

Er is ook nog een variant van zo'n kaart - Singapore Tourist Pass Plus. Naast een onbeperkt aantal reizen met gewoon vervoer, biedt ze een rondleiding door de stad op de FunVee-bus en een speedbootrit over de rivier de Singapore. De prijs van deze kaart is dezelfde als die van de gebruikelijke, het enige verschil is dat na gebruik een aanbetaling van 10 Singaporese dollars niet aan u wordt terugbetaald.

Met actieve reizen naar de bezienswaardigheden van Singapore biedt de toeristenkaart de mogelijkheid om heel goed te sparen, en verlies je ook voor elke reis geen kostbare tijd voor het kopen van kaartjes.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 + = 87