San Antonio Attracties

Reizigers die besluiten naar Chili te reizen, kunnen veel plaatsen in dit land bezoeken, interessant als toeristische bezienswaardigheden. Een daarvan is San Antonio, een stad in dezelfde provincie San Antonio en een deel van de regio Valparaiso. Historisch gezien is het een havenstad, dus het is de haven die verwijst naar de belangrijkste attracties.

San Antonio Attracties

Attracties van San Antonio

Eenmaal in San Antonio kunnen toeristen de volgende bezienswaardigheden bekijken:

  1. Haven van San Antonio, de datum van het begin van de bouw waarvan wordt beschouwd als 1910. De haven ligt in een bergbaai die dient als natuurlijke beschutting tegen de wind. Het ontving de status van het Nationaal Historisch Monument op 20 augustus 1995. In de haven kunt u talloze koopvaardijschepen zien, kijken hoe er wordt gevist. Hier is een beroemd monument genaamd de Hoist 82. Vlakbij is de baai van Pacheco Altamirano, kreeg zijn naam ter ere van de beroemde kunstenaar. Van daaruit kun je een fascinerende wandeling maken op de boot en genieten van de prachtige zeegezichten. Bovendien wordt op deze plaatsen de verkoop van zeevruchten actief uitgevoerd, wat het mogelijk maakt om heerlijke delicatessen te proberen.
  2. Haven van San Antonio Uitzicht op de haven van San Antonio
  3. Stedelijk Museum voor Natuurgeschiedenis en Archeologie San Antonio, dat een verzameling bevat die is gewijd aan het culturele erfgoed van de inheemse bevolking van deze staat. In het museum zie je de grote skeletten van zeezoogdieren, met name de blauwe vinvis, een bezoek brengen aan de tuin waarin inheemse plantensoorten worden gekweekt. Ongelooflijk interessant object is het panorama van de berg Cristo del Maipo.
  4. Stadsmuseum van natuurlijke historie en archeologie van San Antonio

  5. Niet ver van San Antonio, aan de oevers van de Maipo-rivier, liggen typische Chileense dorpen, die beroemd zijn om theatrale optredens van lokale gebruiken en rituelen. Daarom, als u hier bent, kunt u de lokale smaak volledig ervaren.
  6. Een van de attracties van de stad is de meest interessante constructie van San Antonio - Bioceánica, gebouwd in 1990, dat met recht een symbool van moderne architectuur kan worden genoemd. Je kunt ook een fascinerende wandeling maken langs de Bellamar Boulevard, die verwijst naar lokale bezienswaardigheden.
  7. Bioceánica - het hoogste gebouw in San Antonio

  8. Op initiatief van de Stichting, die verantwoordelijk is voor het behoud van het historische erfgoed van Chili, werd samen met de spoorwegmaatschappij de restauratie van een oude Duitse constructie voltooid, waarvan de auto's bijna honderd jaar oud zijn. Vervolgens werd de route tussen de hoofdstad van de staat Santiago en San Antonio geopend voor iedereen die graag 'naar het verleden' reist. Dus er was een trein met de naam "Memoirs", die zijn vertrek naar San Antonio van het centraal station van Santiago maakt. Toeristen hebben een unieke gelegenheid om op tijd te reizen. De auto's van deze trein worden met de grootste precisie gerestaureerd en illustreren het interieur van die tijd. De trein volgt een schilderachtige route, achter het raam worden de landelijke landschappen vervangen door heuvels in de bergen.
  9. Treinherinnering

  10. Vanwege zijn geografische ligging is San Antonio vooral opmerkelijk vanwege de werkelijk adembenemende zeegezichten. Je kunt ze zien door een bezoek te brengen aan de top van de Cerro-Mirardor-berg, ook wel de "Berg van Review" genoemd.

Toeristen die het geluk hebben om deze stad te bezoeken, zullen de grootsheid van de natuur ten volle kunnen ervaren.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + = 12