Mauritius - Stranden | actualidadypolitica.com

Mauritius – Stranden

Stranden van Mauritius

Mauritius - een prachtig eiland in de zuidwestelijke Indische Oceaan. Het is bekend om zijn vele stranden, die niet kan worden vergeleken met iets anders, als een paradijs. Op het eiland is goed ontwikkelde toeristische industrie, u dus er wachten op niet alleen het blauwe water, wit zand en heerlijke rock, maar ook nachtclubs, restaurants en andere uitgaansgelegenheden - hier iedere toerist zal iets voor de ziel te vinden.

Verrassend genoeg liggen de stranden en resorts langs de kust van het eiland, dus ze zijn allemaal opgedeeld in: de oostelijke, westelijke, zuidelijke en noordelijke kusten. Elk van hen heeft zijn eigen kenmerken, om nog te zwijgen van het feit dat zelfs het weer op sommige van de kusten anders is.

Stranden aan de oostkust

Het langste strand aan de oostkust is Tru-d'O-Douce - 11 km. Het water is er kalm genoeg, maar de diepte komt snel, dus de jachten zijn hier frequente gasten (trouwens, een van de populaire activiteiten op het eiland huurt een jacht). In de omgeving is de pittoreske Islet Ser. Elk jaar, van juli tot september, is er een zachte zuidoostelijke wind, wat uitstekende omstandigheden voor surfen creëert, dus Ser is erg populair onder surfers en tijdens deze periode kunnen ze daar erg goed worden geobserveerd.

Strand Trou'О-Дус Isle of Sere

De stranden van de westkust

Je moet starten vanaf de westkust van het eiland, hier zijn de beste stranden van Mauritius. Een verscheidenheid aan terreinen maakt deze plaats de meest pittoreske van het eiland. Hier verzamelen fervente vissers uit de hele wereld hun geluk op de Black River - een van de meest verbazingwekkende plekken om te vissen. De meest populaire stranden van dit deel van het eiland zijn: Flic-en-Flac, Tamarin, Le Morne.

Flic-en-Flac

Het strand van Flic-en-Flac ligt tussen de kleine dorpjes Albion en Tamarin, dus deze plek is niet alleen populair bij toeristen, maar ook bij de lokale bevolking. De naam van het strand is vrij symbolisch, van de Nederlandse betekent het "vrij en vlak land" en, kijkend naar Flick-an-Flac, het zijn dergelijke associaties die ontstaan. Dit strand is de langste van allemaal in Mauritius, dus hier voelen alle toeristen zich een gevoel van vrijheid, omdat er witte zandstranden en een schone oceaan in de buurt zijn.

Dankzij de lange kustlijn was er een plek op het strand, niet alleen om te zwemmen, maar ook om te zwemmen, snorkelen en andere wateractiviteiten. Flick-an-Flac is perfect om te ontspannen met kinderen, want aan de voorkant ervan ligt een koraalrif, dat het beschermt tegen sterke stroming. Het is deze functie die het heeft geïdentificeerd in de beste stranden van Mauritius om te zwemmen. Maar kies voor Flic-en-Flac voor recreatie, "arm" met speciale schoenen, want riffen zijn een habitat voor zee-egels en andere dieren, dus je moet het water voorzichtig betreden. Houd er ook rekening mee dat vanaf deze kant van het eiland van juni tot september het water koel is, wat belangrijk is bij het ontspannen met kinderen.

Flic-en-Flac

Op het strand zijn zowel goedkope gethausy, en hotels met luxe kamers. Beachcomber Dinarobin Hotel Golf is het populairste strand van Sugar Beach Spa, waar clubs en restaurants zijn waar u kunt dineren en 's avonds kunt dansen of toeschouwer kunt worden van fascinerende shows.

Van kusthotels worden excursies naar Port Louis en de botanische tuin van Pamplemus verzonden. Deze plaatsen zijn de bezienswaardigheden van het eiland, dus ze moeten zeker bezoeken. In het weekend in Flic-en-Flac komen nogal wat lokale mensen uit de dorpen en steden in de buurt, dus tegenwoordig is het strand druk, en op straat en in de clubs is er plezier.

Tamarin

Een ander strand aan de westkust is Tamarin. De naam van het strand kreeg van dezelfde naam van de baai, waarin het zich bevindt. Het strand krijgt het mooiste uitzicht. Het is opmerkelijk dat de Black River het deelt, maar het zal niet moeilijk zijn om van het ene deel naar het andere te gaan.

Het verschil tussen dit strand en anderen is lichtgeel zand, dat vaak wordt opgespoeld door water, omdat dit strand niet wordt beschermd door riffen, en daarom zijn de stromingen en grote golven frequente gasten van Tamarin. Misschien is het daarom niet erg populair bij toeristen. Tegelijkertijd zijn hotels in de buurt duur, blijkbaar ontworpen voor surfers en andere extreme liefhebbers, die graag de volledige kracht van de elementen observeren.

Tamarin Beach

Stranden van de zuidkust

De zuidkust van het eiland is het minst geschikt voor een comfortabele vakantie. Dit alles vanwege het feit dat het zuiden van Mauritius bekend staat om hoge kliffen en grote golven. Dit deel van het eiland is ongewoon contrasterend: scherpe rotsen, waartussen witte zandstranden, hoge golven en wind zijn. Dit is een geweldige plek voor surf- en spabehandelingen, maar voor gezinnen met kinderen is het beter om op zoek te gaan naar andere resorts. Oriëntatie van het begin van de zuidelijke kust is de berg Morn Brabant, klimmen waarop u een blauwe lagune zult zien.

Saint Felix

In het midden van de kust ligt St. Felix - een strand grenzend aan de twee kleine dorpen Bel-Ombre en Soiliac. Lokale mensen, als geen ander, kunnen de geneugten van een dergelijke verontrustende maar heerlijke plek waarderen. Rust daarom tussen de rotsen die je van hen moet leren. Tussen de rotsen zijn er bovendien vrij grote stukken kust, waar u veilig het water in kunt. De aanwezigheid van rotsen en riffen maakt deze plek ruim voor zeevaarders, dus op het strand van St. Felix kunt u de exotische vissen, zee-egels en andere onderwaterbewoners bekijken.

St Felix-strand

Gris-Gris

Het tweede populaire strand aan de zuidkust is de Gri-Gri. De bezoekers krijgen de gelegenheid om het prachtige uitzicht op de oceaan te bewonderen. Als je op de top van de klif bent, zie je hoe de hoge golven de eeuwenoude rotsen slaan, en echte fonteinen uit de spray creëren. De kust hier is nogal rusteloos, maar wordt gecompenseerd door andere geschenken van de natuur. Naast Gri-Gri is er bijvoorbeeld een kleine tuin waarin de rijke flora van het eiland is vertegenwoordigd.

Het zuiden van het eiland is vol met comfortabele hotels met een volledig scala aan spa-behandelingen, dus deze plek kan worden beschouwd als een paradijs voor liefhebbers van dit soort recreatie.

Gris Gri Rock Beach Gris-Gris-strand

Stranden van de noordkust

Het noordelijke deel van het eiland is het warmst. Het weer is hier stabieler en de wind lijkt uiterst zeldzaam. Het strand wordt perfect beschermd door riffen, waardoor het niet nodig is om te vrezen voor golven of stroming. De schoonheid van deze plek bestaat uit een heleboel kleine eilanden, die elk ongelooflijk pittoresk zijn. Je kunt ze bereiken per boot, catamaran of jacht. Daar zul je je helemaal vrij voelen, omdat je helemaal alleen bent op dit eiland.

Strand van Grand Baie

Het beroemdste resort aan de noordkust is de Grand Baie. Het wordt vergeleken met Saint-Tropez: het is rijk aan restaurants, waar alle keukens van de wereld zijn vertegenwoordigd. Gran-Be is perfect voor liefhebbers van plezier en dansen - veel bars, disco's en nachtclubs zullen u een geweldige avond bezorgen.

Het belangrijkste strand van de noordkust ligt in het hart van het dorp Gran Baix, waar de naam vandaan komt. Het is groot genoeg, maar veel boten en catamarans verlaten het, maar de badzone is erg klein. Bovendien berooft het zeetransport het water van transparantie en geniet daarom van het blauwe water van de oceaan en u zult de bodem niet goed bekijken. Maar ondanks deze tekortkomingen heeft het strand een verbazingwekkend voordeel - het is een weergave van de "Grote Golf".

De charme van deze plek is een veel goedkope hotels met goede appartementen, evenals de mogelijkheid om snel het beste strand van Mauritius - Pereybere met de bus te bereiken.

Strand van Grand Baie

Pereybere

Pereybere Beach grenst aan Grand Baie, dus in principe is toeristen die ervoor kiezen om hotels in de noordkust vakantie. Beach heeft een brede kustlijn, dus er was een plaats voor een verscheidenheid van fast-food kramen met een verscheidenheid aan snacks: kebabs, hamburgers, broodjes en natuurlijk, verse ananas. Dit kan bogen op, niet alle stranden in Mauritius, voornamelijk kiosken met snacks kan worden gezien alleen in de steden.

Een ander voordeel van Pereybere - is kristalhelder water, die de ideale omstandigheden om te snorkelen creëert, zodat zwemmen onder het wateroppervlak met een masker, zult u zien de bodem perfect en naadloos kijken naar de beweging van het mariene leven, zelfs op diepte. Snorkelen - dit is de meest betaalbare activiteiten op het water, die zelfs kinderen kunnen aangaan.

Pereybere Beach in Mauritius Strand van Pereybere
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

59 − 57 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Mauritius – Stranden

Stranden van Mauritius

Mauritius - een prachtig eiland in de zuidwestelijke Indische Oceaan. Het is bekend om zijn vele stranden, die niet kan worden vergeleken met iets anders, als een paradijs. Op het eiland is goed ontwikkelde toeristische industrie, u dus er wachten op niet alleen het blauwe water, wit zand en heerlijke rock, maar ook nachtclubs, restaurants en andere uitgaansgelegenheden - hier iedere toerist zal iets voor de ziel te vinden.

Verrassend genoeg liggen de stranden en resorts langs de kust van het eiland, dus ze zijn allemaal opgedeeld in: de oostelijke, westelijke, zuidelijke en noordelijke kusten. Elk van hen heeft zijn eigen kenmerken, om nog te zwijgen van het feit dat zelfs het weer op sommige van de kusten anders is.

Stranden aan de oostkust

Het langste strand aan de oostkust is Tru-d'O-Douce - 11 km. Het water is er kalm genoeg, maar de diepte komt snel, dus de jachten zijn hier frequente gasten (trouwens, een van de populaire activiteiten op het eiland huurt een jacht). In de omgeving is de pittoreske Islet Ser. Elk jaar, van juli tot september, is er een zachte zuidoostelijke wind, wat uitstekende omstandigheden voor surfen creëert, dus Ser is erg populair onder surfers en tijdens deze periode kunnen ze daar erg goed worden geobserveerd.

Strand Trou'О-Дус Isle of Sere

De stranden van de westkust

Je moet starten vanaf de westkust van het eiland, hier zijn de beste stranden van Mauritius. Een verscheidenheid aan terreinen maakt deze plaats de meest pittoreske van het eiland. Hier verzamelen fervente vissers uit de hele wereld hun geluk op de Black River - een van de meest verbazingwekkende plekken om te vissen. De meest populaire stranden van dit deel van het eiland zijn: Flic-en-Flac, Tamarin, Le Morne.

Flic-en-Flac

Het strand van Flic-en-Flac ligt tussen de kleine dorpjes Albion en Tamarin, dus deze plek is niet alleen populair bij toeristen, maar ook bij de lokale bevolking. De naam van het strand is vrij symbolisch, van de Nederlandse betekent het "vrij en vlak land" en, kijkend naar Flick-an-Flac, het zijn dergelijke associaties die ontstaan. Dit strand is de langste van allemaal in Mauritius, dus hier voelen alle toeristen zich een gevoel van vrijheid, omdat er witte zandstranden en een schone oceaan in de buurt zijn.

Dankzij de lange kustlijn was er een plek op het strand, niet alleen om te zwemmen, maar ook om te zwemmen, snorkelen en andere wateractiviteiten. Flick-an-Flac is perfect om te ontspannen met kinderen, want aan de voorkant ervan ligt een koraalrif, dat het beschermt tegen sterke stroming. Het is deze functie die het heeft geïdentificeerd in de beste stranden van Mauritius om te zwemmen. Maar kies voor Flic-en-Flac voor recreatie, "arm" met speciale schoenen, want riffen zijn een habitat voor zee-egels en andere dieren, dus je moet het water voorzichtig betreden. Houd er ook rekening mee dat vanaf deze kant van het eiland van juni tot september het water koel is, wat belangrijk is bij het ontspannen met kinderen.

Flic-en-Flac

Op het strand zijn zowel goedkope gethausy, en hotels met luxe kamers. Beachcomber Dinarobin Hotel Golf is het populairste strand van Sugar Beach Spa, waar clubs en restaurants zijn waar u kunt dineren en 's avonds kunt dansen of toeschouwer kunt worden van fascinerende shows.

Van kusthotels worden excursies naar Port Louis en de botanische tuin van Pamplemus verzonden. Deze plaatsen zijn de bezienswaardigheden van het eiland, dus ze moeten zeker bezoeken. In het weekend in Flic-en-Flac komen nogal wat lokale mensen uit de dorpen en steden in de buurt, dus tegenwoordig is het strand druk, en op straat en in de clubs is er plezier.

Tamarin

Een ander strand aan de westkust is Tamarin. De naam van het strand kreeg van dezelfde naam van de baai, waarin het zich bevindt. Het strand krijgt het mooiste uitzicht. Het is opmerkelijk dat de Black River het deelt, maar het zal niet moeilijk zijn om van het ene deel naar het andere te gaan.

Het verschil tussen dit strand en anderen is lichtgeel zand, dat vaak wordt opgespoeld door water, omdat dit strand niet wordt beschermd door riffen, en daarom zijn de stromingen en grote golven frequente gasten van Tamarin. Misschien is het daarom niet erg populair bij toeristen. Tegelijkertijd zijn hotels in de buurt duur, blijkbaar ontworpen voor surfers en andere extreme liefhebbers, die graag de volledige kracht van de elementen observeren.

Tamarin Beach

Stranden van de zuidkust

De zuidkust van het eiland is het minst geschikt voor een comfortabele vakantie. Dit alles vanwege het feit dat het zuiden van Mauritius bekend staat om hoge kliffen en grote golven. Dit deel van het eiland is ongewoon contrasterend: scherpe rotsen, waartussen witte zandstranden, hoge golven en wind zijn. Dit is een geweldige plek voor surf- en spabehandelingen, maar voor gezinnen met kinderen is het beter om op zoek te gaan naar andere resorts. Oriëntatie van het begin van de zuidelijke kust is de berg Morn Brabant, klimmen waarop u een blauwe lagune zult zien.

Saint Felix

In het midden van de kust ligt St. Felix - een strand grenzend aan de twee kleine dorpen Bel-Ombre en Soiliac. Lokale mensen, als geen ander, kunnen de geneugten van een dergelijke verontrustende maar heerlijke plek waarderen. Rust daarom tussen de rotsen die je van hen moet leren. Tussen de rotsen zijn er bovendien vrij grote stukken kust, waar u veilig het water in kunt. De aanwezigheid van rotsen en riffen maakt deze plek ruim voor zeevaarders, dus op het strand van St. Felix kunt u de exotische vissen, zee-egels en andere onderwaterbewoners bekijken.

St Felix-strand

Gris-Gris

Het tweede populaire strand aan de zuidkust is de Gri-Gri. De bezoekers krijgen de gelegenheid om het prachtige uitzicht op de oceaan te bewonderen. Als je op de top van de klif bent, zie je hoe de hoge golven de eeuwenoude rotsen slaan, en echte fonteinen uit de spray creëren. De kust hier is nogal rusteloos, maar wordt gecompenseerd door andere geschenken van de natuur. Naast Gri-Gri is er bijvoorbeeld een kleine tuin waarin de rijke flora van het eiland is vertegenwoordigd.

Het zuiden van het eiland is vol met comfortabele hotels met een volledig scala aan spa-behandelingen, dus deze plek kan worden beschouwd als een paradijs voor liefhebbers van dit soort recreatie.

Gris Gri Rock Beach Gris-Gris-strand

Stranden van de noordkust

Het noordelijke deel van het eiland is het warmst. Het weer is hier stabieler en de wind lijkt uiterst zeldzaam. Het strand wordt perfect beschermd door riffen, waardoor het niet nodig is om te vrezen voor golven of stroming. De schoonheid van deze plek bestaat uit een heleboel kleine eilanden, die elk ongelooflijk pittoresk zijn. Je kunt ze bereiken per boot, catamaran of jacht. Daar zul je je helemaal vrij voelen, omdat je helemaal alleen bent op dit eiland.

Strand van Grand Baie

Het beroemdste resort aan de noordkust is de Grand Baie. Het wordt vergeleken met Saint-Tropez: het is rijk aan restaurants, waar alle keukens van de wereld zijn vertegenwoordigd. Gran-Be is perfect voor liefhebbers van plezier en dansen - veel bars, disco's en nachtclubs zullen u een geweldige avond bezorgen.

Het belangrijkste strand van de noordkust ligt in het hart van het dorp Gran Baix, waar de naam vandaan komt. Het is groot genoeg, maar veel boten en catamarans verlaten het, maar de badzone is erg klein. Bovendien berooft het zeetransport het water van transparantie en geniet daarom van het blauwe water van de oceaan en u zult de bodem niet goed bekijken. Maar ondanks deze tekortkomingen heeft het strand een verbazingwekkend voordeel - het is een weergave van de "Grote Golf".

De charme van deze plek is een veel goedkope hotels met goede appartementen, evenals de mogelijkheid om snel het beste strand van Mauritius - Pereybere met de bus te bereiken.

Strand van Grand Baie

Pereybere

Pereybere Beach grenst aan Grand Baie, dus in principe is toeristen die ervoor kiezen om hotels in de noordkust vakantie. Beach heeft een brede kustlijn, dus er was een plaats voor een verscheidenheid van fast-food kramen met een verscheidenheid aan snacks: kebabs, hamburgers, broodjes en natuurlijk, verse ananas. Dit kan bogen op, niet alle stranden in Mauritius, voornamelijk kiosken met snacks kan worden gezien alleen in de steden.

Een ander voordeel van Pereybere - is kristalhelder water, die de ideale omstandigheden om te snorkelen creëert, zodat zwemmen onder het wateroppervlak met een masker, zult u zien de bodem perfect en naadloos kijken naar de beweging van het mariene leven, zelfs op diepte. Snorkelen - dit is de meest betaalbare activiteiten op het water, die zelfs kinderen kunnen aangaan.

Pereybere Beach in Mauritius Strand van Pereybere
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

23 + = 27

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: