Gaat u op een reis naar de Spaanse hoofdstad met jonge toeristen, zou het leuk om na te denken over hoeveel Madrid kan gaan of ga met de kinderen, zodat ze ervaren het volledige scala van zijn jeugd gevoelens en emoties, zoals Spanje - is een paradijs voor kinderen, en in Madrid voor kinderen is een hele rustinfrastructuur gecreëerd.

Parken voor alle gelegenheden

 1. Casa de Campo (Casa de Campo) - niet alleen een park, maar een droom! Veel soorten shows en 48 attracties, waarvoor zowel kinderen als volwassenen worden toegelaten, zullen niemand onverschillig laten. Dit is een van de grootste parken ter wereld, je kunt alles zien, rollend op een openbaar vervoer zoals een kabelbaan. Naast de dierentuin biedt Casa de Campo fiets- en rolverhuur, u kunt picknicken op het Spaanse gazon, in de vijver varen en zelfs met het hele gezin zwemmen.
 2. Casa de Campo

 3. In Madrid is er een van de grootste dierentuinen van de wereld. Het verzamelde vertegenwoordigers van alle continenten en uithoeken van de planeet: panda's, koala's, Himalaya-beren, Nijlkrokodillen, kangoeroes, toekans en vele anderen. Madagaskar en vogels worden apart uitgekozen. De dierentuin is gemaakt zonder cellen, wat handig is voor mooie foto's. Het heeft een enorme aquarium met 2 miljoen liter water, die u tonen de potvis, en alle soorten van diepe zeedieren en een dolfinarium en een kleine boerderij, compleet tour van innige gemeenschap van kinderen en dieren.
 4. Zoo in Madrid

 5. Thematisch natuurpark voor het hele gezin park Faunya (Faunia). Het is verdeeld in zeven zones, die elk een specifieke habitat voor dieren en vogels zijn, bijvoorbeeld donkere grotten, rotsachtige bergen, het Amazone-regenwoud en andere. De meeste vertegenwoordigers van het park kunnen zelfs worden aangeraakt. Dit geldt echter niet voor een terrarium met slangen en giftige kikkers.
 6. Park Faunya

 7. Retiro Park (Parque del Buen Retiro) - dit is een enorm recreatiegebied in het centrum van Madrid. Je kunt de regenboog in het Crystal Palace bewonderen, een boottochtje maken, pauwen voeren of wandelen op zoek naar eeuwenoude beelden. U vindt gemakkelijk een plek om te ontspannen in de schaduw of op een open plek om een ​​vlieger te starten.
 8. Retiro Park

 9. In de buitenwijken van Madrid is er ook een parkbedrijf Warner Brothers, Je gezin wacht op onderdompeling in de wereld van bioscopen en cartoons van de beroemde filmacademie. Het park is visueel onderverdeeld in vijf open paviljoens, waar uw kinderen kunnen chatten met Superman, Tom en Jerry, een huis bezoeken met geesten en horrorfilms en zelfs de ruimte in vliegen. Het park zit vol met filmattracties en er is alle infrastructuur voor eten en recreatie.
 10. Warner Brothers Park

 11. Als je je zomer in de sneeuw wilt laten zien, moet je naar een sneeuwsprookje gaan van het park van Madrid Xanadú. Het ligt in de stad Arroyomolinos, op 23 km van Madrid en biedt u de mogelijkheid om het hele jaar door te skiën, sleeën en snowboarden. In het park wordt indoor-karting gebouwd, er zijn verschillende attracties en een speciale speeltuin.
 12. Xanadu Park

 13. Aangezien Madrid enigszins verwijderd is van de kust, is een actieve dag in het water iets dat soms zo wenselijk is voor zowel klein als volwassen. Het waterpark in Madrid is twee - aquapolis Villanueva de la Cañada en aquapolis San Fernando. Ze bevinden zich op verschillende plaatsen, maar het aanbod aan entertainment van de plaats van keuze is niet afhankelijk. Voor de jongsten is er Zona Infantil en Mini Park, de diepte van de zwembaden daarin is respectievelijk 0,4 m en 0,6 m. Begeleidende volwassenen zullen daar ook worden toegelaten. Voor oudere kinderen is er een Soft-afdaling en de Swift-rivier, en voor de dapperste van het bedrijf met volwassenen - Splash, Angel Jump, Kamikaze en anderen. In het waterpark kunt u een hapje eten en zelfs genieten van desserts.
 14. Aquapark Villanueva de la Cañada, Madrid

Musea voor kleine en niet erg

 1. Spoorwegmuseum geassembleerd op één plaats een enorm aantal locomotieven: stoom, diesel en elektrisch. Het heeft verschillende rijtuigen van voorbije tijdperken, een verzameling antieke horloges en zelfs een transparante trein. Het museum bevindt zich op een oud platform uit de 19e eeuw, dat uiteraard een indruk geeft van de situatie. Hier vindt u al eeuwenlang alles wat met treinen te maken heeft. Tijdens de vakantieperiode in het weekend kunnen kleine toeristen rijden op de Strawberry-trein.
 2. Spoorwegmuseum van Madrid

 3. Het Maritiem Museum voor de fantasie van kinderen is erg interessant met een enorme verzameling scheepsmodellen, scheepsattributen, een verzameling wapens en piratenartefacten. Het toont schatten uit de zeebodem, piratenvlaggen en tekenen van de moed van de Spaanse vloot. Je baby kan zich voelen als een baardige kapitein of een ervaren zeiler op Mars.
 4. Het Maritiem Museum

 5. Museum van de wasfiguren biedt 450 exposities voor familiebezoek. Je wacht op scènes uit horrorfilms, favoriete filmhelden en tekenfilms, sportberoemdheden, kunst en historische persoonlijkheden.
 6. Museum van wassenbeelden. Cristiano Ronaldo

Voor de meest nieuwsgierigen:

 1. Het wordt aanbevolen om de meest nieuwsgierige fidgets te verminderen planetarium, die is gelegen in de Plaza van Spanje in Madrid. Naast de projectie van de sterrenhemel en de thematische tentoonstelling, kun je de sterren ook benaderen met een echte professionele telescoop. Het staat in de toren van het observatorium en is een must voor alle kleine bezoekers. En in een van de kamers van het planetarium video van verschillende planeten online uitzenden.
 2. Planetarium in Madrid

 3. Nationaal Museum van Wetenschap en Technologie heel erg zoals kinderen van alle leeftijden. Het verzamelde ongeveer 15.000 exemplaren van instrumenten, apparatuur en instrumenten, vanaf de zestiende eeuw tot onze dagen. U zult de eerste in de geschiedenis van koninklijke auto's, ontvangers en televisies, huishoudelijke en meetinstrumenten worden getoond, die ooit in de industrie en in de geneeskunde werden gebruikt.
 4. Museum van Wetenschap en Technologie in Madrid

Spanje is beslist een kinderland, je zult je het meest op je gemak voelen. De bussen hebben speciale stoelen voor kinderen met veiligheidsgordels en op elke stoep of veranda van de winkel is een congres voor kinderwagens. In restaurants en cafés, naast het kindermenu voor de jongsten, zijn er veranderende tafels en stoelen om te eten, en het is onwaarschijnlijk dat u een opmerking plaatst vanwege het lawaai en het gehuil van het kind. Madrid heeft ook een eigen netwerk van kindercafés, en niet een, waar naast tientallen soorten ijs en snoepjes kinderen worden aangeboden om gameconsoles of gokautomaten te spelen. Over het algemeen is Madrid een stad voor elke leeftijd en er is zelfs voor kinderen iets om naar te kijken.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 59 = 64