Kilimanjaro Airport

In het noorden van Tanzania is Kilimanjaro International Airport, dat behoort tot de stad met dezelfde naam. Het dient tegelijkertijd zowel internationale als binnenlandse vluchten. De dichtstbijzijnde nederzetting is Moshi, de afstand is slechts zevenendertig kilometer. De tweede aangrenzende stad is Arusha, de afstand is eenenvijftig kilometer.

Algemene informatie over de luchthaven van Kilimanjaro

De luchthaven is van essentieel belang voor de industrie in het hele land en hier bieden vervoer aan reizigers die reizen naar de dichtstbijzijnde nationale parken, eilanden, meren en de top van Mount Kilimanjaro - een van de meest populaire bestemmingen in Tanzania en over de hele wereld. Hemelse pier wordt vaak "toegangspoort tot het wilde erfgoed van Afrika" (Gateway to Africa's Wildlife Heritage) genoemd.

In 1971 begon de luchthaven van Kilimanjaro met haar werkzaamheden en in 1998 werd het eerst geprivatiseerd op het hele Afrikaanse continent. Tot op heden is het hoofd van het bedrijf Kilimanjaro Airport Development Company.

Kilimanjaro Airport Infrastructure

Kilimanjaro Airport heeft een 3601 meter lange landingsbaan en de hoogte boven zeeniveau is achthonderd vierennegentig meter. En ook al is de grootte van de hemelse ligplaats is niet groot, maar toch kan een dergelijke grote vliegtuigen, de An-124 en Boeing-747 te hosten. Hier in 2014 diende we 802.730 passagiers, die volgde op de internationale en binnenlandse vluchten, en waren in de transitzone.

De luchthaven Kilimanjaro wordt regelmatig bezocht door vliegtuigen van twintig verschillende luchtvaartmaatschappijen. De meest populaire zijn: Airkenya Express, Turkish Airlines, Qatar Airways, KLM, Ethiopian Airlines. Transport is niet alleen passagiers, maar ook vracht, en soms zijn er chartervluchten in het schema. Dergelijke luchtvaartmaatschappijen als Expedia en Vayama, bieden reizigers de goedkoopste tickets, maar er is één belangrijke voorwaarde: om vooraf te reserveren de reisdocumenten die nodig zijn om uiterlijk één week inwisselen voor de vertrekdatum.

Op het grondgebied van de luchthaven Kilimanjaro is er een behoorlijk café, belastingvrije winkels, gratis wifi en een VIP-zone. In 2014, op negentien februari, werd een overeenkomst getekend over het begin van de reconstructie van de luchtpoorten, samen met het terminalgebouw, stuursporen en platforms. Het belangrijkste doel van reparatie is om de draagkracht van passagiers te verdubbelen van zeshonderdduizend naar 1,2 miljoen.Het werk is gepland voor voltooiing in mei 2017.

receptie opbrengst landing

Boeking van vliegtickets via internet

Het is noodzakelijk om de verwachte data van tevoren te boeken, de meest bezochte maanden in Tanzania zijn december, augustus en juli. Op dit moment is het erg moeilijk om het land in te komen, omdat het aantal zitplaatsen niet genoeg is voor iedereen. Als je vakantie in deze periode valt, koop dan een paar maanden vliegtickets. In het geval van een vroege boeking van een reisdocument, moet worden opgemerkt dat als u niet lang betaalt en er niet genoeg zitplaatsen zijn, de luchtvaartmaatschappij het recht heeft uw tickets te verkopen. Om dit te laten gebeuren, bel je ze regelmatig en ben je geïnteresseerd in de staat van je zitplaatsen.

Boekingstickets kunnen onafhankelijk online worden gemaakt, via de website van de luchtvaartmaatschappij of door gebruik te maken van de hulp van het agentschap. Als u besluit om de operatie uit te voeren via het internet of gewoon geïnteresseerd in het schema en de prijs, moet de plaats worden geselecteerd luchthaven Kilimanjaro, zet de datum van vertrek, om de juiste vlucht te bepalen, en na het indrukken van de "boek" knop, vul alle informatie over de passagier en vergeet niet uit te voeren "order vliegticket online. "

Op het internet, informatie is beschikbaar op alle vluchten die door Kilimanjaro Airport, zoals het vluchtnummer, het bedrijf dat de vlucht uitvoert, het punt van vertrek en bestemming, evenals het vluchtnummer en aankomsttijd time status.

Hoe kom je naar de luchthaven van Kilimanjaro?

Van steden in de buurt naar de luchthaven Kilimanjaro, u kunt een taxi of een shuttlebus nemen. Tweehonderd kilometer van het luchtdok is de hoofdstad van Kenia, Nairobi, van waaruit het vliegtuig regelmatig naar Tanzania vliegt. Ook op Kilimanjaro Airport zijn er vluchten vanuit de hoofdstad van Dodoma en de grootste stad van het land Dar es Salaam.

Terminal gebouw Boeing VC-25
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =