Costa Rica - interessante feiten | actualidadypolitica.com

Costa Rica – interessante feiten

Costa Rica interessante feiten

Costa Rica is een beroemde kleine staat in Amerika, die al miljoenen harten heeft veroverd. Dit is een van de favoriete landen van reizigers. Daarin kun je zien en leren, inspireren en entertainen, genieten van elke seconde van je vakantie. In dit artikel zullen we praten over waar Costa Rica beroemd om is en welke interessante feiten ermee verbonden zijn.

Het meest interessante van het land

Vertel de 15 beroemdste en interessantste feiten over het prachtige land Costa Rica:

 1. Een kwart van het land is nationale parken. Lokale mensen waarderen natuurlijke hulpbronnen en willen ze zo lang mogelijk in hun oorspronkelijke vorm houden. Daarom zijn er 20 nationale parken en 8 biologische stations in Costa Rica.
 2. De schatkist wordt aangevuld ten koste van het toerisme. Costa Rica is een zeer populaire plaats voor toeristische recreatie, dus veel souvenirs en kaartjes voor de attracties hebben extra quota ingevoerd. Gedurende het jaar bezoekt Costa Rica meer dan twee miljoen reizigers, het is dankzij dit dat het budget van het land wordt aangevuld.
 3. In Costa Rica is er geen leger. En dit is geen grapje. Het is de top twintig landen binnengekomen waar het leger afwezig is sinds 1984.
 4. Veel vulkanen. In Costa Rica zijn er ongeveer 200 vulkanische formaties. Hiervan slapen er slechts 60, en de rest toont periodiek hun kracht. Natuurlijk is een van de parels van het land de enorme vulkaan Poas in het gelijknamige nationale park en de beroemde Arenal-vulkaan.
 5. Costa Rica is iets groter dan Baikal. Het grote meer beslaat een gebied van 320 vierkante meter. km en het land - 510. U kunt dus ongeveer de omvang schatten.
 6. Costa Rica - thuisbasis van vlinders en kolibries. Het land staat vol met prachtige vogels en insecten. Volledige boerderijen zijn gemaakt voor vlinders en voor pennen - paviljoens. Costa Rica wordt beschouwd als de geboorteplaats van veel ongewone vogelsoorten die in andere delen van de wereld zeldzaam zijn.
 7. In Costa Rica kun je in een staat van dronkenschap in de auto stappen. Dit is misschien een van de meest schokkende wetten van het land. Voor het feit dat je een man in de gevangenis zult stoppen, maar voor alcoholische dronkenschap en woorden zal niet gezegd worden.
 8. In Costa Rica leef gelukkige mensen. Prachtig land is opgenomen in de top van de gelukkige staten van de wereld. De inwoners hebben hun eigen filosofie, waardoor ze simpelweg niet de moed verliezen. Daar leven vriendelijke, glimlachende mensen. Hun gemiddelde levensverwachting is 80 jaar, en dit is een zeer hoog cijfer.
 9. Menselijke houding ten opzichte van jonge gezinnen. In de begroting van het land, het bedrag dat is toegewezen voor de bouw van huizen voor jonge gezinnen met lage inkomens. En de bouw van het huis is gratis, zonder teruggave en verplichtingen.
 10. De film "Jurassic Park" werd gefilmd in de stad Monteverde. Nu op de site van het filmen is er een kinderpark met dezelfde naam.
 11. Het bos van Monteverde in het land wordt als "transcendentaal" beschouwd, omdat het zich op een van de berghellingen, bijna op zijn hoogtepunt, bevindt. Hij ontvangt alle nodige vocht uit de wolken.
 12. Naar Costa Rica is het grootste onbewoonde eiland ter wereld - Coconut. Het wordt bedekt door vulkanen en struikgewas van de jungle, dus werd het onbewoond.
 13. Ondergrondse grotten zijn opgenomen in de lijst met geweldige bezienswaardigheden van Costa Rica. Er zijn in totaal 70 in het land, waarvan de helft ongeveer 60 miljoen jaar geleden werd gevormd.
 14. De kust van Costa Rica wordt "gouden" genoemd. Deze naam werd voor het eerst gegeven door de veroverde conquistadores, die op het strand een bevolking zagen met enorme ornamenten van goud. Trouwens, je kunt diezelfde versieringen zelf waarderen door een bezoek te brengen aan het goudmuseum in San Jose.
 15. In Costa Rica zijn er mysterieuze objecten en wetenschappelijke raadsels. Bijvoorbeeld grote stenen bollen van ideale vorm in de jungle, enz.
Vulkanen in Costa Rica Inwoners van Costa Rica Onbewoond eiland
Vlinderboerderij Jurassic Park in Costa Rica In het bos van Monteverde
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: