Beste Singapore restaurants

In Singapore moet je eten! Waarom? Want hier is er een voedsel cult, en ook omdat je kunt niet alleen genieten van de lokale keuken, dat is een bizarre combinatie van Malinese, Chinese en Indische, maar ook "pure" Chinese, Indiase en Japanse en een verscheidenheid aan Europese keuken - en gerechten zijn niet minder lekker dan hun "vaderland."

Vandaag zullen we u de beste restaurants in Singapore laten zien volgens de bezoekers.

Goedkope restaurants

Fratini la Trattoria

Dit Italiaanse restaurant is, volgens sommige bezoekers, zelfs nog meer Italiaans dan de restaurants in Rome en andere Italiaanse steden. Hier kun je een heerlijk heerlijke pasta eten (vooral met zeevruchten), lasagne, pizza, tagliatelle. Het restaurant biedt ook een grote selectie van desserts en wijnen. Het belangrijkste kenmerk van het restaurant is dat er geen vast menu in zit: de chef-kok koopt al het meest verse dat momenteel beschikbaar is en bereidt het met veel verbeeldingskracht en met liefde voor op zijn klanten. Voeg hier een geweldige smaak van eten en een redelijk grote portie toe - en het wordt duidelijk waarom het restaurant zo dol is op bezoekers.

Fratini la trattoria uithangbord Fratini la trattoria toekomstige pasta Interieur van de Fratini la trattoria

Contact informatie:

 1. Adres: 10 Greenwood Ave, Singapore 289201
 2. Tel. : +65 6468 2868
 3. Website: http://fratinilatrattoria.com/
 4. Werktijden: 12-00 - 22-30, pauze 14-30 - 18-00

Jamie's Italian

Een ander restaurant, een must voor de fans van de Italiaanse keuken te bezoeken. Restaurant positioneert zijn keuken als "rustieke Italiaans" en een speciale nadruk op het feit dat alle producten zijn vers. Het menu en de prijzen voor gerechten zijn afhankelijk van het seizoen. Ciabatta toast met gestreepte bacon, honing worstjes, varkensvlees, American weelderige pannenkoeken, vegetarisch menu - hier kunt u alles ziel en maag vinden. 5 gerechten die zijn er zeker van om hier te proberen - een tiramisu, tagliatelle bolognese, olijven op ijs, die zijn geplaatst als "de beste in de wereld", risotto van wilde rijst met zwarte truffels, "Parmesan" kaas en boter, en panna cotta. Het restaurant is gelegen nabij het station, dat begint met een reis naar Sentosa Express monorail naar Sentosa Island met vele attracties voor kinderen, zoals het aquarium, een pretpark, een van de meest interessante musea van Singapore - een museum van optische illusies, Madame Tussauds en vele anderen. et al.

Jamie's Italian внешний вид ресторана Jamie's Italian меню Jamies Italiaans typisch Italiaans interieur

Contact informatie:

 1. Adres: 1 Harbourfront Walk, # 1-165-167 VivoCity, Singapore 098585
 2. Tel. : +65 6733 5500
 3. Website: https://www.jamieoliver.com/italian/singapore/
 4. Werktijden: 12-00 - 22-00

stuifmeel

Dit restaurant ligt in een botanische tuin in de buurt van de orchideeëntuin, direct onder het dak. De eigenaar van het restaurant is de Britse mysticus Jason Atherton; hij is eigenaar van verschillende restaurants in deze stadstaat, maar Pollen houdt vooral van bezoekers - misschien omdat de grens tussen de tuin en het restaurant enigszins is gewist.

Het menu varieert afhankelijk van het seizoen, maar de nadruk ligt bijna altijd op zeevruchten, zelfs diegene die heel moeilijk te ontmoeten zijn in Singapore (sommige vissoorten zijn bijvoorbeeld bijna uitsluitend te vinden in restaurants in Australië en Nieuw-Zeeland). Wat hier moet worden geprobeerd is een landeend met bessen en ganzenlever.

Stuifmeelingang naar het restaurant Stuifmeel heerlijke gerechten in een verfijnde sfeer Stuifmeelrestaurant en tuin

Contact informatie:

 1. Adres: Flower Dome, Gardens by the Bay, Marina Garden Drive 18, Singapore 018953
 2. Telefoon: +65 6604 9988
 3. Website: http://pollen.com.sg/
 4. Werktijden: 12-00 - 22-00, donderdag gesloten

Burnt Ends

Dit is een grillrestaurant in Chinatown, op slechts een paar minuten lopen van de Tempel van Sri Mariamman, waarvan het menu dagelijks verandert. Op initiatief van de chef-kok Dave Pinta worden in het restaurant speciale kachels (elk met een gewicht van 4 ton) gebouwd, waarin veel vlees, gevogelte en vis worden gebakken. Hier moet je gegrilde koninklijke krab, kip, lam, vis lucian proberen. Speciale aandacht moet ook worden besteed aan gegrilde prei en venkel. De wijnkaart van het restaurant verdient aandacht: Burnt Ends werkt samen met kleine familiekelders, waardoor het restaurant zijn bezoekers een zeer uitgebreide lijst van kwaliteitswijnen kan aanbieden die zelden waar je maar kunt proberen.

Burnt Ends real grill restaurant Burnt Ends verbluffend lekker lamsvlees op de grill Burnt Ends Chef

Contact informatie:

 1. Adres: 20 Teck Lim Road, Singapore 088391
 2. Tel: +65 6224 3933
 3. Website: http://www.burntends.com.sg/home/
 4. Werktijden: woensdag-zaterdag - 11-45 - 14-00, 18-00 - 0-00; Dinsdag - 18-00 - 0-00, vrije dagen op zondag en maandag

rabarber

Het is klein (voor 7 tafels), maar zeer elegant Frans restaurant, dat zijn bezoekers de beste gerechten uit de Franse keuken en de meest voortreffelijke Franse wijnen biedt. En, natuurlijk, moet je zeker proberen desserts en beroemde Franse gebakjes.

Rabarber ingang en uithangbord Rabarber interieur van het restaurant Rabarber Frans ontbijt

Contact informatie:

 1. Adres: 3 Duxton Hill, Singapore 089589
 2. Tel: +65 8127 5001
 3. Website: http://www.rhubarb.sg/
 4. Werktijden: maandag-vrijdag: 11-45 - 14-45, 18-30 - 22-00; op zaterdag - van 18.00 tot 22-30; Zondag is een vrije dag.

Bananenblad apolo

Dit is een restaurant van de traditionele Indiase keuken, dat is gelegen in een van de etnische buurten van Singapore met de luide naam "Little India". Het opende in 1969 als een kraam met voedsel; geleidelijk groeide het uit en verhuisde naar de huidige "woonplaats" in 1984. "Bananenblad" is niet alleen in de naam aanwezig - het serveert sommige gerechten, bijvoorbeeld een scherpe viscurry. Ook erg populair is het gerecht van bonen - masala. Porties zijn hier gewoon enorm.

The Banana Leaf Apolo - uitzicht vanaf de buitenkant Het Banana Leaf Apolo-menu De traditionele Indische keuken van Banana Leaf Apolo

Contact informatie:

 1. Adres: 54 Race Course Rd, Singapore 218564
 2. Telefoon: +65 6293 8682
 3. Website: http://thebananaleafapolo.com/
 4. Werktijden: 10-30 - 22-30

Ding Dong

Dit is een Aziatisch restaurant, waar je alles kunt proberen: zeeschelpen met Chinese kool en confit van octopus en rijst met mango. Zorg ervoor dat je cocktails bestelt - ze zijn het waard.

Ding-Dong koken op het werk Ding-Dong Vietnamese-Schotse eieren Ding-Dong bar-interieur

Contact informatie:

 1. Adres: 23 Ann Siang Road, Singapore
 2. Tel: +65 6557 0189
 3. Website: http://www.dingdong.com.sg/
 4. Werktijden: maandag-vrijdag - 12-00 - 15-00, 18-00 - 0-00; Zaterdag - 18-00 - 0-00; vrije dag - Zondag.

Gastronomische restaurants

Als u een echte fijnproever bent en geen geld spaart voor uw hobby, staan ​​de Singapore-restaurants tot uw beschikking - heldere vertegenwoordigers van de "hoge keuken"; kort hieronder.

Iggy's

Het restaurant is een "opnieuw uitgedachte" Japanse keuken, waarin sushi wordt gebruikt in plaats van rijst in de sushi, en de gerechten worden geserveerd met moleculaire sojasaus. Er moet ook rekening worden gehouden met ongebruikelijk grote porties, die u zelden zult zien in andere restaurants van de haute cuisine.

Iggy's вход в ресторан Iggy's сервировка блюда Iggy's интерьер ресторана

Contact informatie

 1. Adres: Hilton Singapore, 581 Orchard Road
 2. Telefoon: +65 6732 2234
 3. Website: http://iggys.com.sg/
 4. Werktijden: van 12-00 tot de laatste klant

Jaan Swissôtel

Het restaurant bevindt zich op de 70e verdieping van het gelijknamige hotel, met een prachtig uitzicht op 's werelds grootste fontein - de bron van rijkdom; chef-kok Julien Roye noemt het lokale eten bescheiden "eenvoudig" - dit is moeilijk om het oneens te zijn: wat kan eenvoudiger zijn dan hertevlees gekruid met perenwijnensaus en selderij?

Jaan restaurantinterieur Jaan oesters in Iers Jaan uitzicht op de stad

Contact informatie:

 1. Adres: Level 70, Equinox Complex, 2 Stamford Rd, Singapore 178882
 2. Tel: +65 6837 3322
 3. Website: http://www.jaan.com.sg/
 4. Werktijden: 12-00 - 14-30, 19-00 - 23-00

Les Amis

Dit ratatouille van de Provençaalse recept, kwartel, taarten met tomaat jam en wijnkaart van 200 namen + klassiek interieur in de stijl van "barok" - dat is wat trekt Singaporese zakenmensen die hier hun partners te brengen vóór het aangaan van transacties voor hen geschikte indruk te maken of al na zijn conclusie - dat deze transactie niet de laatste was. Restaurant is een minuut lopen van een van de belangrijkste straten van Singapore Orchard Road.

Les-Amis barok interieur Les-Amis zo ingericht met salade Les-Amis broodmand

Contact informatie:

 1. Adres: 1 Scotts Road, # 01-16 Shaw Centre, Singapore 228208
 2. Tel: +65 6733 2225
 3. Website: http://www.lesamis.com.sg
 4. Werktijden: 12-00 - 14-00, 19-00 - 21-30

Wilt u een idee van de traditionele Singaporese gerechten te krijgen, kan het worden gedaan in een van de goedkope fast food - kopityame of food court (veel goedkoper en de kwaliteit van voedsel in dergelijke inrichtingen is zeer hoog). Maar als je echt wilt doen in het restaurant - biedt een dergelijke restaurants zoals Long Beach op Beach Road, Yum Cha Chinatown Trengganu Street, Candlenut op New Bridge Road en Song Fa in dezelfde straat (alleen als de eerste is gelegen in het 331 kamers , de tweede - in 11).

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

Beste Singapore restaurants

In Singapore moet je eten! Waarom? Want hier is er een voedsel cult, en ook omdat je kunt niet alleen genieten van de lokale keuken, dat is een bizarre combinatie van Malinese, Chinese en Indische, maar ook "pure" Chinese, Indiase en Japanse en een verscheidenheid aan Europese keuken - en gerechten zijn niet minder lekker dan hun "vaderland."

Vandaag zullen we u de beste restaurants in Singapore laten zien volgens de bezoekers.

Goedkope restaurants

Fratini la Trattoria

Dit Italiaanse restaurant is, volgens sommige bezoekers, zelfs nog meer Italiaans dan de restaurants in Rome en andere Italiaanse steden. Hier kun je een heerlijk heerlijke pasta eten (vooral met zeevruchten), lasagne, pizza, tagliatelle. Het restaurant biedt ook een grote selectie van desserts en wijnen. Het belangrijkste kenmerk van het restaurant is dat er geen vast menu in zit: de chef-kok koopt al het meest verse dat momenteel beschikbaar is en bereidt het met veel verbeeldingskracht en met liefde voor op zijn klanten. Voeg hier een geweldige smaak van eten en een redelijk grote portie toe - en het wordt duidelijk waarom het restaurant zo dol is op bezoekers.

Fratini la trattoria uithangbord Fratini la trattoria toekomstige pasta Interieur van de Fratini la trattoria

Contact informatie:

 1. Adres: 10 Greenwood Ave, Singapore 289201
 2. Tel. : +65 6468 2868
 3. Website: http://fratinilatrattoria.com/
 4. Werktijden: 12-00 - 22-30, pauze 14-30 - 18-00

Jamie's Italian

Een ander restaurant, een must voor de fans van de Italiaanse keuken te bezoeken. Restaurant positioneert zijn keuken als "rustieke Italiaans" en een speciale nadruk op het feit dat alle producten zijn vers. Het menu en de prijzen voor gerechten zijn afhankelijk van het seizoen. Ciabatta toast met gestreepte bacon, honing worstjes, varkensvlees, American weelderige pannenkoeken, vegetarisch menu - hier kunt u alles ziel en maag vinden. 5 gerechten die zijn er zeker van om hier te proberen - een tiramisu, tagliatelle bolognese, olijven op ijs, die zijn geplaatst als "de beste in de wereld", risotto van wilde rijst met zwarte truffels, "Parmesan" kaas en boter, en panna cotta. Het restaurant is gelegen nabij het station, dat begint met een reis naar Sentosa Express monorail naar Sentosa Island met vele attracties voor kinderen, zoals het aquarium, een pretpark, een van de meest interessante musea van Singapore - een museum van optische illusies, Madame Tussauds en vele anderen. et al.

Jamie's Italian внешний вид ресторана Jamie's Italian меню Jamies Italiaans typisch Italiaans interieur

Contact informatie:

 1. Adres: 1 Harbourfront Walk, # 1-165-167 VivoCity, Singapore 098585
 2. Tel. : +65 6733 5500
 3. Website: https://www.jamieoliver.com/italian/singapore/
 4. Werktijden: 12-00 - 22-00

stuifmeel

Dit restaurant ligt in een botanische tuin in de buurt van de orchideeëntuin, direct onder het dak. De eigenaar van het restaurant is de Britse mysticus Jason Atherton; hij is eigenaar van verschillende restaurants in deze stadstaat, maar Pollen houdt vooral van bezoekers - misschien omdat de grens tussen de tuin en het restaurant enigszins is gewist.

Het menu varieert afhankelijk van het seizoen, maar de nadruk ligt bijna altijd op zeevruchten, zelfs diegene die heel moeilijk te ontmoeten zijn in Singapore (sommige vissoorten zijn bijvoorbeeld bijna uitsluitend te vinden in restaurants in Australië en Nieuw-Zeeland). Wat hier moet worden geprobeerd is een landeend met bessen en ganzenlever.

Stuifmeelingang naar het restaurant Stuifmeel heerlijke gerechten in een verfijnde sfeer Stuifmeelrestaurant en tuin

Contact informatie:

 1. Adres: Flower Dome, Gardens by the Bay, Marina Garden Drive 18, Singapore 018953
 2. Telefoon: +65 6604 9988
 3. Website: http://pollen.com.sg/
 4. Werktijden: 12-00 - 22-00, donderdag gesloten

Burnt Ends

Dit is een grillrestaurant in Chinatown, op slechts een paar minuten lopen van de Tempel van Sri Mariamman, waarvan het menu dagelijks verandert. Op initiatief van de chef-kok Dave Pinta worden in het restaurant speciale kachels (elk met een gewicht van 4 ton) gebouwd, waarin veel vlees, gevogelte en vis worden gebakken. Hier moet je gegrilde koninklijke krab, kip, lam, vis lucian proberen. Speciale aandacht moet ook worden besteed aan gegrilde prei en venkel. De wijnkaart van het restaurant verdient aandacht: Burnt Ends werkt samen met kleine familiekelders, waardoor het restaurant zijn bezoekers een zeer uitgebreide lijst van kwaliteitswijnen kan aanbieden die zelden waar je maar kunt proberen.

Burnt Ends real grill restaurant Burnt Ends verbluffend lekker lamsvlees op de grill Burnt Ends Chef

Contact informatie:

 1. Adres: 20 Teck Lim Road, Singapore 088391
 2. Tel: +65 6224 3933
 3. Website: http://www.burntends.com.sg/home/
 4. Werktijden: woensdag-zaterdag - 11-45 - 14-00, 18-00 - 0-00; Dinsdag - 18-00 - 0-00, vrije dagen op zondag en maandag

rabarber

Het is klein (voor 7 tafels), maar zeer elegant Frans restaurant, dat zijn bezoekers de beste gerechten uit de Franse keuken en de meest voortreffelijke Franse wijnen biedt. En, natuurlijk, moet je zeker proberen desserts en beroemde Franse gebakjes.

Rabarber ingang en uithangbord Rabarber interieur van het restaurant Rabarber Frans ontbijt

Contact informatie:

 1. Adres: 3 Duxton Hill, Singapore 089589
 2. Tel: +65 8127 5001
 3. Website: http://www.rhubarb.sg/
 4. Werktijden: maandag-vrijdag: 11-45 - 14-45, 18-30 - 22-00; op zaterdag - van 18.00 tot 22-30; Zondag is een vrije dag.

Bananenblad apolo

Dit is een restaurant van de traditionele Indiase keuken, dat is gelegen in een van de etnische buurten van Singapore met de luide naam "Little India". Het opende in 1969 als een kraam met voedsel; geleidelijk groeide het uit en verhuisde naar de huidige "woonplaats" in 1984. "Bananenblad" is niet alleen in de naam aanwezig - het serveert sommige gerechten, bijvoorbeeld een scherpe viscurry. Ook erg populair is het gerecht van bonen - masala. Porties zijn hier gewoon enorm.

The Banana Leaf Apolo - uitzicht vanaf de buitenkant Het Banana Leaf Apolo-menu De traditionele Indische keuken van Banana Leaf Apolo

Contact informatie:

 1. Adres: 54 Race Course Rd, Singapore 218564
 2. Telefoon: +65 6293 8682
 3. Website: http://thebananaleafapolo.com/
 4. Werktijden: 10-30 - 22-30

Ding Dong

Dit is een Aziatisch restaurant, waar je alles kunt proberen: zeeschelpen met Chinese kool en confit van octopus en rijst met mango. Zorg ervoor dat je cocktails bestelt - ze zijn het waard.

Ding-Dong koken op het werk Ding-Dong Vietnamese-Schotse eieren Ding-Dong bar-interieur

Contact informatie:

 1. Adres: 23 Ann Siang Road, Singapore
 2. Tel: +65 6557 0189
 3. Website: http://www.dingdong.com.sg/
 4. Werktijden: maandag-vrijdag - 12-00 - 15-00, 18-00 - 0-00; Zaterdag - 18-00 - 0-00; vrije dag - Zondag.

Gastronomische restaurants

Als u een echte fijnproever bent en geen geld spaart voor uw hobby, staan ​​de Singapore-restaurants tot uw beschikking - heldere vertegenwoordigers van de "hoge keuken"; kort hieronder.

Iggy's

Het restaurant is een "opnieuw uitgedachte" Japanse keuken, waarin sushi wordt gebruikt in plaats van rijst in de sushi, en de gerechten worden geserveerd met moleculaire sojasaus. Er moet ook rekening worden gehouden met ongebruikelijk grote porties, die u zelden zult zien in andere restaurants van de haute cuisine.

Iggy's вход в ресторан Iggy's сервировка блюда Iggy's интерьер ресторана

Contact informatie

 1. Adres: Hilton Singapore, 581 Orchard Road
 2. Telefoon: +65 6732 2234
 3. Website: http://iggys.com.sg/
 4. Werktijden: van 12-00 tot de laatste klant

Jaan Swissôtel

Het restaurant bevindt zich op de 70e verdieping van het gelijknamige hotel, met een prachtig uitzicht op 's werelds grootste fontein - de bron van rijkdom; chef-kok Julien Roye noemt het lokale eten bescheiden "eenvoudig" - dit is moeilijk om het oneens te zijn: wat kan eenvoudiger zijn dan hertevlees gekruid met perenwijnensaus en selderij?

Jaan restaurantinterieur Jaan oesters in Iers Jaan uitzicht op de stad

Contact informatie:

 1. Adres: Level 70, Equinox Complex, 2 Stamford Rd, Singapore 178882
 2. Tel: +65 6837 3322
 3. Website: http://www.jaan.com.sg/
 4. Werktijden: 12-00 - 14-30, 19-00 - 23-00

Les Amis

Dit ratatouille van de Provençaalse recept, kwartel, taarten met tomaat jam en wijnkaart van 200 namen + klassiek interieur in de stijl van "barok" - dat is wat trekt Singaporese zakenmensen die hier hun partners te brengen vóór het aangaan van transacties voor hen geschikte indruk te maken of al na zijn conclusie - dat deze transactie niet de laatste was. Restaurant is een minuut lopen van een van de belangrijkste straten van Singapore Orchard Road.

Les-Amis barok interieur Les-Amis zo ingericht met salade Les-Amis broodmand

Contact informatie:

 1. Adres: 1 Scotts Road, # 01-16 Shaw Centre, Singapore 228208
 2. Tel: +65 6733 2225
 3. Website: http://www.lesamis.com.sg
 4. Werktijden: 12-00 - 14-00, 19-00 - 21-30

Wilt u een idee van de traditionele Singaporese gerechten te krijgen, kan het worden gedaan in een van de goedkope fast food - kopityame of food court (veel goedkoper en de kwaliteit van voedsel in dergelijke inrichtingen is zeer hoog). Maar als je echt wilt doen in het restaurant - biedt een dergelijke restaurants zoals Long Beach op Beach Road, Yum Cha Chinatown Trengganu Street, Candlenut op New Bridge Road en Song Fa in dezelfde straat (alleen als de eerste is gelegen in het 331 kamers , de tweede - in 11).

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 + = 39