Argentinië - interessante feiten | actualidadypolitica.com

Argentinië – interessante feiten

Argentinië - interessante feiten

Verrassend gastvrij, helder, levendig en zorgeloos - dit alles is Argentinië, interessante feiten waarover degenen die zijn geboren en in het noorden zijn gegroeid, zullen interesseren. Deze staat in Zuid-Amerika, zeker een bezoek waard, om uit de eerste hand echte voetbal te zien en het beroemde tangofestival te bezoeken.

Top 20 interessante feiten over Argentinië

Hoewel de staat geen mekka van bedevaart is voor toeristen, zijn een aantal interessante en ongewone feiten over Argentinië heel bijzonder. Dit land wordt bewoond door mensen die bijna niet verschillen van Europeanen, en toch heeft het zijn eigen unieke kleur:

 1. De meest lichte Hispanics wonen hier, in Argentinië. Dit wordt verklaard door het feit dat lokale kolonisten gemengde omgang met inheemse stammen niet respecteerden.
 2. De naam van het land komt van het woord argentum (zilver), omdat er eenmaal deposito's van dit edelmetaal gevonden zijn. Nu wordt in Argentinië meer aandacht besteed aan de winning van lood, goud en wolfraam.
 3. Ondanks het feit dat deze staat van Latijns-Amerika, het voelt de verfijnde geest van Italië, in de religieuze prioriteit katholicisme, en de stijl van het leven is bijna Europees.
 4. De kathedraal

 5. De meest aantrekkelijke plaatsen in heel Argentinië voor toeristen zijn Patagonië, Pampas en Andes. Deze bergachtige regio's, bijna onaangetast door de beschaving, veroorzaken een onbeschrijfelijke extase onder aanhangers van de wilde natuur en degenen die Jules Verne lezen.
 6. Beroemd Patagonië

 7. Voor liefhebbers van tango is het overbodig om te horen dat deze sensuele dans hier is ontstaan ​​en zich daarna over de hele wereld heeft verspreid.
 8. Gepassioneerde tango op straat

 9. Het echte icoon van voetbal - Diego Maradona - werd geboren en woont in Argentinië. Hier, aan de rand van Buenos Aires, trapte hij eens tegen de bal en vermoedde niet dat de hele wereld hem snel zou horen.
 10. Diego Maradona

 11. Een van de interessante feiten over het land kan worden beschouwd als dat in Argentinië meer dan waar dan ook vlees wordt gegeten, namelijk rundvlees. Voor elke inwoner van de staat is het verbruik ongeveer 50 kg per jaar.
 12. Rundvlees - nationaal product

 13. Zelfs de valide mensen beschouwen het land niet als schandelijk. De straten van de hoofdstad zijn overspoeld met mensen die om aalmoezen vragen.
 14. Het lezen van literatuur is niet populair onder de inwoners van de staat. Voor hen is dergelijke vrijetijd een verspilling van tijd. Het onderwijs in de staat bevindt zich op een redelijk laag niveau.
 15. Ondanks het feit dat van juni tot augustus in Argentinië de temperatuur tot 11 ° C daalt, willen bewoners geen warme kleding aantrekken en geven ze de voorkeur aan bevriezen, maar niet om zich warm te kleden.
 16. Niet alleen in kantoren, maar ook in appartementen is het gebruikelijk om in schoenen te lopen. Niemand is hier geschokt en het feit dat hij ligt, ligt op de bank.
 17. Tradities van Argentijnen

 18. Lokale bewoners eten praktisch geen vis die rijk is aan de wateren van de Atlantische Oceaan. Deze zeeleven zijn voornamelijk voor export.
 19. De meest populaire onderwerpen voor discussie zijn politiek en voetbal. Het hele land, van klein tot groot, is de fan van het nationale team.
 20. Fans van Argentinië

 21. De palm van het kampioenschap in termen van het aantal psychiaters en psychoanalytici kan veilig worden gegeven aan Argentinië. Bijna elke gemiddelde burger heeft zijn eigen 'vest' voor emotionele ontboezemingen.
 22. De beroemdste straat in Buenos Aires is Caminito. Hierop zie je ongewone tentoonstellingen in de buitenlucht, huizen in verschillende kleuren en sculpturen van onvoorstelbare vormen. Er zijn altijd veel toeristen, voor wie veel winkels met souvenirs open zijn.
 23. Caminito Street

 24. Argentinië is een land van musea. Er zijn er meer dan honderd in de hoofdstad, Buenos Aires.
 25. Nationaal Historisch Museum van Buenos Aires

 26. Een groot nadeel van de inheemse bevolking is hun niet-verplichte en niet-punctualiteit. Voor hen is er niets te laat voor een vergadering voor een uur of vergeet het helemaal niet.
 27. In Argentinië is een vrij hoge levensverwachting 75-80 jaar.
 28. Eens per jaar wordt de stad Puerto Madryn overspoeld met toeristen die walvissen komen zien tijdens de paartijd.
 29. Walvisgame liefde

 30. Het land beslaat 3 klimaatzones - er is een warme oceaan, berggletsjers en stille bosmeren.
 31. 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
  Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

77 − = 71

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: