Zuster Michael Jackson

zuster michael jackson

De beroemdheid, waaronder hijzelf, heeft negen broers en zussen: Rebbie, Jackie, Tito, Marlene, Jermaine, Janet, Randy en LaToya. Allemaal waren ze solisten van de band "The Jackson 5". Ze maakten een tournee door het middenwesten van de VS en zijn al in 1970 tot het nationale niveau gestegen, waardoor ze ongelooflijk populair zijn geworden. Om te antwoorden, hoeveel broeders en zusters bij Michael Jackson, niet meteen zal het mogelijk zijn voor elke bewonderaar, maar elke fan weet dat alle sterrenfamilie van Jackson beroemd is geworden over de hele wereld.

Broers en zussen van Michael Jackson

Laten we het hebben over de twee zussen van Michael Jackson - Janet en LaToye.

LaToya Jackson Janet Jackson met Michael Jackson Janet Jackson

De jongere zus van Michael Jackson - Janet

Het acteervermogen van de ster was duidelijk, zelfs in de adolescentie. Toen Janet deelnam aan shows als "Glory" en "Various strokes". Op 16-jarige leeftijd had ze al twee muziekalbums opgenomen, Janet Jackson (1982) en Street of Dreams (1984). Ondanks het feit dat ze niet veel succes hadden in de VS, leerde het VK wie Janet was.

Bovendien had Madonna een rivaal nadat Michael's zus in 1989 een album uitbracht getiteld "The Rhythmic Nation of Janet Jackson." Trouwens, later werd het zesmaal platina.

Op dit moment filmt de zus van Jackson actief in films, waaronder "Waarom trouwen wij?" (2010). Daarnaast publiceerde ze een boek met praktisch advies "True You". In het najaar van vorig jaar verscheen haar elfde album, "Unbreakable".

Janet Jackson jongere zus van Michael Jackson Janet Jackson voor een fotosessie Janet Jackson en haar man

De oudere zus van Michael Jackson - zanger LaToya

Het vijfde kind in de legendarische familie Jackson, LaToya, was van kinds af aan dol op zang en dans en ondanks het feit dat ze ervan droomde om advocaat te worden, besloot een strenge vader voor iedereen.

LaToya is gewoon zo'n mooie naam die wordt gedragen door een van de zusters, ster Michael Jackson. Zij, zoals haar broer, wijdde zich volledig aan het podium en de creativiteit.

Zijn jonge soloalbum werd uitgebracht in de jaren 80. Overigens wilde het meisje eerst een pseudoniem nemen, maar hier was het niet zonder de invloed van een autoritaire papa.

In 1989 was haar producer Jack Gordon, die in de toekomst haar echtgenoot werd. Vanaf dit moment begint een nieuwe periode in het leven van de zanger. Het verandert: of het te wijten is aan interne veranderingen, of het nu met de "gouden handen" van plastisch chirurgen is, maar LaToya trekt de aandacht van steeds meer fans.

Tot op heden staat het bekend om zijn schandalige capriolen. Bovendien is haar zwakheid seculiere gebeurtenissen, die LaToya met veel plezier bijwoont. Ze is niet alleen een Amerikaanse zanger, een model, maar ook een actrice, een schrijver. Daarnaast is zij actief betrokken bij liefdadigheidsactiviteiten.

zanger LaToya LaToya Jackson Michael Jackson's zus LaToya Jackson heeft een boek uitgegeven
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

78 − = 76

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: