Tupac Shakur noemde de reden voor hun afscheid met Madonna

Tupac Shakur noemde de reden voor hun afscheid met Madonna

Westerse media beweren dat de late rapper Tupac Shakur, is nog steeds een van de meest invloedrijke hip hop artiesten in de geschiedenis, waarvan de albums nog steeds goed verkocht, die elkaar ontmoetten Madonna haar verlaten als gevolg van raciale vooroordelen.

Interessant veel

Halverwege juli wordt in de VS voor de veiling Gotta Have Rock and Roll een bericht getoond aan Tupac Shakur Madonna, die zijn geliefde was. Een brief van 15 januari 1995 werd door hem uit de gevangenis geschreven, waar hij tijd doorbracht voor hooliganisme en geweld.

Bieden voor de veiling zal beginnen met een starttarief van 100 duizend dollar, die aanzienlijk kan toenemen na de publicatie van de brief waarin de zwarte rapper gooit pop koningin, het uitleggen van de redenen voor de trieste beslissing.

Een deel van de persoonlijke brief van Tupac Shakur Madonna

Een deel van de persoonlijke brief van Tupac Shakur Madonna

Een flagrante brief

Tupac in zijn nota te lezen die volledig kan alleen winnaar van de veiling, met de vraag Madonna vergeving, bezorgd over zijn populariteit en het imago, het voldoen aan de witte-gevilde vrouw, als lid van de Afro-Amerikaanse linkse organisatie "Panthers Black" moeten niet zelfs denken over het delen van een bed met de vertegenwoordiger van een ander ras .

Madonna en Tupac Shakur (afgebeeld in maart 1993)

Madonna en Tupac Shakur

Het citaat uit de brief zegt:

"Als je een zwarte man, is het niet in gevaar brengen je carrière, maar integendeel, zou uw imago interessanter en een open te maken. Voor mij is alles anders. Communicatie met wit betekent het einde van mijn carrière. Hij keert zich af van mij de helft van de mensen die me hebben gemaakt tot wie ik nu ben. Wees alsjeblieft heel voorzichtig. Niet alle mensen zijn zo oprecht als ze lijken. De harten van veel overweldigen jaloezie en kwaad. Ze zullen het niet volhouden en zullen je pijn doen. "

Laten we hieraan toevoegen dat de romance tussen Shakur en Madonna begon met hun ontmoeting op de Soul Train Music Awards in 1993 in Los Angeles. Het paar verstopte hun relatie, maar kon hun gevoelens niet bedwingen. Misschien zou liefde de overhand krijgen en vooroordelen, maar in september 1996 werd de muzikant neergeschoten.

Koppel Madonna en Tupac Shakur

Madonna en Tupac Shakur

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

79 − = 71

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: