Supermodel Natalia Vodyanova verlamt een deel van het gezicht | actualidadypolitica.com

Supermodel Natalia Vodyanova verlamt een deel van het gezicht

Natalya Vodyanova

Natalia Vodianova, in het gezelschap van de zanger Dima Bilan kwam op de tv-show, en gaf toe dat hij niet kon lachen als gevolg van iets wat ze had verlamde de helft van zijn gezicht.

Geconfronteerd met een kartonnen "glimlach"

In september landde een bekend liefdadigheidsmodel in het ziekenhuis. Haar gezicht was gevoelloos. Er waren verdenkingen van een beroerte. Na het onderzoek bleek dat het probleem in de zenuwen zit.

Natalia ging naar de tandarts, ze kreeg tevergeefs een injectie met een verdoving en raakte de zenuw aan.

Onlangs, toen ze naar de vrolijke 'Evening Urgant' kwam, kon ze de glimlach niet met haar linker verlamde gezicht zien. Het supermodel van het dorp aan de rechterkant van de kijker, om het gebrek aan uiterlijk te verbergen, en op moeilijke momenten werd bedekt door een "glimlach" op de stick.

Hospitalisatie Vodyanova

Op 22 september heeft Natalia haar vele fans over de hele wereld meegemaakt. De directeur zag de asymmetrie in het gezicht van het topmodel, wat een teken is van het imminente begin van een vreselijke beroerte. Onmiddellijk belde Timon van Athene een ambulance.

De volgende dag verzekerde de ster de bezorgde fans dat er niets vreselijks was gebeurd. Sinds het onaangename incident is er bijna een maand verstreken, en Natasha kan nog steeds niet glimlachen ...

Vodyanova werd naar een van de ziekenhuizen in St. Petersburg gebracht met een vermoedelijke beroerte Natalia kan niet glimlachen De ster beschreef haar probleem in een tv-programma

Moeder met veel kinderen

Ondanks de zeer drukke, Natalia zich bezighoudt met de zaken van hun eigen charitatieve fonds "Naked Heart" en leiden een actief sociaal leven, in films en reclame, probeert ze zoveel mogelijk tijd te geven de opvoeding van hun vier kinderen. Het model heeft drie zonen (Lucas, Victor, Maximus) en een dochter (Neva).

Natalia Vodyanova aan het begin van de modellencarrière Het model houdt zich nu bezig met publieke activiteiten en liefdadigheid Natalia Vodyanova en haar eerste echtgenoot, Lord Justin Portman
Vodyanova beviel de Portman van drie kinderen Supermodel en Antoine Arnaud In mei 2014 werd Natalia Vodyanova voor de vierde keer moeder
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

93 − 85 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: