Het persoonlijke leven van Shay Mitchell

Shay Mitchell is een Amerikaanse actrice, die populair werd na het spelen van de rol in de serie "Lovely Deceivers". Het meisje werd onmiddellijk herkend op straat en duizenden vrouwelijke fans begonnen haar stijl van kleding, conversatie en make-up te kopiëren. Veel fans vinden het echt leuk dat Shay aardig en open is.

Vroege carrière

In Amerika kwam het meisje uit Canada, waar ze werd geboren en opgegroeid. Ten eerste begon Shay Mitchell populariteit te winnen als model, omdat haar lengte 171 cm is en een interessant exotisch uiterlijk veel fotografen aantrekt. De foto's van Shay Mitchell stonden zelfs in het tijdschrift Maxim in de rubriek 'Meisje van de dag'. En later werd de schoonheid het gezicht van het bedrijf Pantene. De carrière van het model leek Shei echter niet erg interessant, omdat ze van kinds af aan was aangetrokken om te filmen. Daarom keerde ze terug naar Canada om acteercursussen te volgen.

Na een succesvolle studie speelde Shay Mitchell in verschillende tv-series. Maar alleen het eerste seizoen van "Sweet Deceivers", gelanceerd in 2010, bracht haar echte populariteit. Tot nu toe, in haar spaarpot, 5 rollen in de serie en één rol in de speelfilm "The Incomitable Lady" in 2016.

Het persoonlijke leven van Shay Mitchell

Als tiener, Shea in verlegenheid gebracht haar uiterlijk, omdat ze Filippijnse, Schotse en Ierse roots gehad. Hoewel hij opgroeide, realiseerde ik me dat dit is wat maakt het zo aantrekkelijk. Het privéleven Shea Mitchell, haar oriëntatie, de jongens en meisjes zijn zeer geïnteresseerd in het publiek sinds ze nominaties kreeg voor allerlei junior filmfestivals.

In het juninummer van Cosmopolitan Magazine gaf Shay Mitchell toe dat ze zichzelf niet ging etiketteren over haar oriëntatie, en dat ze zowel de jongen als het meisje kon ontmoeten. En raden voor de toekomst kan dat niet. Nu is het hart van Shay Mitchell vrij.

groei van Shay Mitchell 171 cm Het hart van Shea Mitchell is nu vrij Shey Mitchell-foto was in het tijdschrift Maxim
Shay Mitchell voor Cosmopolitan Shay Mitchell verovert de liefde van fans met openheid Shay Mitchell heeft de wortels van drie nationaliteiten
Shay Mitchell heeft zichzelf in haar jeugd uitgehongerd Shay Mitchell begon haar carrière met filmen in tijdschriften Shay Mitchell zei dat ze zowel jongens als meisjes kan ontmoeten
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 39 = 42