Sean Penn viel het vriendje van dochter Dylan aan

Spitfire Sean Penn verandert niet met de jaren. Een bekende Hollywood-acteur, die herhaaldelijk werd beschuldigd van hooliganisme, behandelde de geliefde van zijn dochter Jimmy Janopoulos abrupt.

Lunchtrio

Onlangs ontmoette de 56-jarige Sean Penn, de voormalige echtgenoot van de acteur, de 51-jarige Robin Wright en het vriendje van hun dochter Jimmy Janopoulos, elkaar in café Le Gamin, waar de Franse keuken in Brooklyn wordt geserveerd. De 26-jarige Dylan kwam om een ​​of andere reden niet bij haar ouders en vriendje en was niet op de horizon te zien.

Sean Penn en Robin Wright met haar dochter

Sean Penn en Robin Wright met haar dochter

Na het plaatsen van een bestelling kwam het trio naar buiten om een ​​frisse neus te halen. Het was hier, in de achtertuin van de plaats, begonnen de meest interessante dingen te gebeuren ...

Sean Penn

Aanval van agressie

Het is niet bekend waar Janopulos zich schuldig aan maakte, maar Penn begon te schreeuwen en stak hem met zijn vinger aan. Op een van de foto's van de paparazzi is het duidelijk dat Jimmy zijn hand op zijn neus houdt. Het is duidelijk dat deze Sean, die karmozijnrood was geworden, naar hem toe kwam.

De woedende acteur hield een telefoon in zijn handen, liet iets in hem zien en de man probeerde zichzelf te rechtvaardigen. Te oordelen naar het ontevreden slechte gezicht van Penn, werkte het niet goed voor hem.

Sean Penn, Robin Wright en Jimmy Janopoulos bij het Franse café Le Gamin

Sean Penn, Robin Wright en Jimmy Janopoulos bij het Franse café Le Gamin in Brooklyn

Penn sloeg Jimmy Janopoulos

Onverwachte uitkomst

Voorbijgangers vertelden dat ze de acteur herkenden, ze wilden de politie bellen, maar plotseling hield het schandaal op. Zodra Wright, die getuige was geweest van de lelijke scène, in tranen uitbarstte, stopte Penn met schreeuwen en pakte haar hand. Hij kreeg gezelschap van Janopulos, die ook probeerde de moeder van zijn vriendin te kalmeren.

Roble Robin en de schuldige Sean

Roble Robin en de schuldige Sean

Vorige week herinnerden westerse media zich over de hereniging van ex-echtgenoten Robin Wright en Sean Penn, waarbij hun woorden werden bevestigd met foto's van het paar.

Voormalige vrouw Sean Penn en Robin Wright

Voormalige vrouw Sean Penn en Robin Wright

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1