Scarlett Johansson's nieuwe interview voor een frisse Cosmopolitan-kwestie

Een mooie vrouw en een getalenteerde actrice met een sonore naam! Dit is hoe de journalisten over Scarlett Johansson praten en we zijn het volledig met hen eens. De felle Amerikaanse ster staat opnieuw in de schijnwerpers, omdat ze actief filmt in films die miljoenen dollars opleveren.
Het meisje verscheen op de cover van de Amerikaanse editie van Cosmopolitan, met een kort kapsel en een "zakelijke" verleidelijke halslijn. In een interview met verslaggevers liet Scarlett zichzelf te praten over delicate details van zijn persoonlijk leven, en dacht zelfs van Mad Love, om het gemakkelijk om je hoofd te verliezen.

- Zelfs zulke fatale schoonheden als ik soms verliefd op de oren kan worden! Het is waar dat mij dit lang geleden overkwam. Er was een tijd dat ik volledig gefascineerd was door een man. Ik was mezelf niet en van tijd tot tijd merkte ik mezelf: wat ben ik aan het doen? Ik besefte dat zulke relaties moeten worden gestopt, en zo snel mogelijk, anders kunnen ze alle energie uit me halen, - de ster opende zich.

Vergaderingen en scheidingen

De actrice noemde kort haar huwelijk met Ryan Reynolds. Ze merkte dat het heel moeilijk is om een ​​harmonieuze relatie op te bouwen in een acteerfamilie, vooral wanneer beide partners actief bezig zijn met het opbouwen van een carrière en er concurrentie tussen hen is.

Ondanks de onsuccesvolle ervaring van een driejarig huwelijk, nam Scarlett een kans en ging terug onder het gangpad. Ze is heel gelukkig in haar relaties met de Franse journaliste Roman Doriak.

Stedelijke ratten en verhuizen naar Parijs

"Het lijkt mij dat we allebei echte stadsratten zijn." Ik ben opgegroeid in New York en mijn man is in Parijs. Waarschijnlijk is het cool om ergens in de buitenwijken te wonen, maar ik heb niets om de stedelijke jungle te veranderen! Voor het moment naar Parijs verhuizen, is het beste wat me is overkomen. Natuurlijk zijn er bepaalde problemen. We zijn nu drie, en ik was te wijten aan het werk moeten al mijn familie (man en jaar-oude dochter Rose) in New York, dan terug naar Parijs te dragen. Maar ik ben gelukkig, - zei de ster van de films "Zij" en "Lucy".

Weg met chauvinisme!

In een interview met Cosmopolitan sprak Scarlett niet alleen over haar privéleven, maar ook over haar werk. Ze bracht de kwestie van ongelijke beloning voor vrouwen en mannelijke actoren ter sprake.

- Over dit begon Jennifer Lawrence te spreken. Ik steun het, hoewel ik gelukkig geen ernstige discriminatie ondervind. Ik werk eerlijk en verdien goed, maar ik weet dat zo'n probleem bestaat. Ik ben er zeker van dat eenieder van ons te maken heeft gehad met een situatie waarin we onderbetaald waren, en dit klopt niet. Dit is een van de kwesties van feminisme en emancipatie ", voegde mevrouw Johansson eraan toe.

Zelfs Hollywood-diva's hoeven hun hoofd niet te verliezen vanwege mannen Acteurs zijn altijd moeilijk om relaties op te bouwen Als een van hen succesvoller is dan de andere, is de situatie nog moeilijker
Ik heb veel geluk, ik verdien goed en ben trots dat ik, een vrouw, mee ga Scarlett Johansson trouwde in 2008 stiekem met Ryan Reynolds en in 201 Ondanks de ondervonden moeilijkheden, en Scarlett en Ryan na de scheiding erin geslaagd te vinden
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =