Sandra Bullock en Brian Randall hebben besloten op de datum van de bruiloft | actualidadypolitica.com

Sandra Bullock en Brian Randall hebben besloten op de datum van de bruiloft

Sandra Bullock en Brian Randall hebben besloten op de datum van de bruiloft

Sandra Bullock en Brian Randall, die elkaar een jaar niet ontmoeten, besluiten te trouwen, schrijft de buitenlandse pers. Een paar maanden geleden raakten geliefden verloofd en hadden ze al de datum van een belangrijk evenement vastgesteld - het feest zal in juli worden gehouden.

Serieus of de man met het verleden

Voor het eerst introduceerde de ster van "Gravitation" haar vriend aan vrienden en kennissen op de bruiloft van haar beste vriend Jennifer Aniston. Velen begonnen zich zorgen te maken om Sandra, omdat een 49-jarige fotograaf geen goede reputatie heeft. Brian dronk graag overbodig en ruzie met zijn buren om achter het stuur van een dronkaard te gaan zitten.

51-jarige Bullock gelooft dat de afhankelijkheid van de bruidegom in het verleden is gebleven en geen aandacht besteedt aan roddels. Ze maakte haar vrienden duidelijk dat ze hun advies niet nodig had en houdt van deze man. Op zijn beurt omringde Brian de zorg en aandacht niet alleen voor haar vriend, maar ook voor haar adoptiekinderen, in feite leven ze al als een gezin en naar het altaar gaan is gewoon een formaliteit.

Niet lang voor de verjaardag

Zoals de bron vertelde aan journalisten, dicht bij de actrice, bereidt het paar zich al voor op de bruiloft, die aan de vooravond van de verjaardag van de bruid wordt gehouden. Laten we eraan herinneren, Sandra viert het 52-jarig jubileum op 26 juli.

Vlieg in de zalf

Ondanks het geloof in een mooie toekomst, dringen advocaten van de actrice erop aan om een ​​moeilijk huwelijkscontract op te stellen en te ondertekenen. Dit wordt afgesproken met en sluit Bullock, die haar overtuigt om zichzelf te beschermen, de 6-jarige zoon Luis en de 3-jarige dochter Laila in het geval van een scheiding.

Sandra Bullock gaat trouwen De actrice wordt binnenkort de vrouw van Brian Randall De roman van Brian en Sandra duurt bijna een jaar
Hij wil pleegkinderen van zijn geliefde adopteren Ze zullen deze zomer in juli trouwen Advocaten en vrienden van de actrice smeken haar om een ​​huwelijkscontract te ondertekenen
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + = 13

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: