Ryan Reynolds en Scarlett Johansson

Amerikaanse acteurs Ryan Reynolds en Scarlett Johansson ontmoetten elkaar midden 2007. Letterlijk vanaf de eerste minuten van de communicatie tussen de sterren brak er een vonkje liefde uit. De media leerden echter niet meteen over hun relaties. De eerste gissingen van journalisten die Hollywoodsterren tegenkwamen, ontstonden na de persfoto, waarbij de acteurs, hand in hand, door het vliegveld in Los Angeles liepen. Later verschenen Ryan Reynolds en Scarlett Johansson vaak samen bij presentaties en premières, waarna het publieksvertrouwen in hun roman onvoorwaardelijk was.

De media hoefden niet lang te discussiëren over de liefdesrelatie tussen de acteurs. Begin mei 2008 maakten Ryan en Scarlett hun engagement bekend. Zoals de actrice vertelt, was het huwelijksvoorstel niet verbluffend. Op een rustige, kalme ochtend, toen de jonge duiven samen ontbeten, pakte Reynolds een gouden ring met een diamant van drie karaat en deed een aanbod aan zijn uitverkorene. Het huwelijk van Scarlett Johansson en Ryan Reynolds was bescheiden in aanwezigheid van alleen de naaste familieleden. In het eerste jaar van het gezamenlijke leven genoten acteurs van het gezinsgeluk - ze kochten een huis in Mel Rose, stelden hun nest in met nieuw meubilair, gingen op vakantie naar Europa. Maar op het rode tapijt gedroeg het jonge stel zich terughoudend en liet geen vurige gevoelens zien.

Waarom zijn Ryan Reynolds en Scarlett Johansson uit elkaar gegaan?

Na een zoete periode, de pasgetrouwden Ryan Reynolds en Scarlett Johansson volledig ondergedompeld in het werk. Laad en frequente scheidingen hebben hun unie niet ten goede gekomen. Dit was de reden voor de scheiding in december 2010. Volgens de sterren zelf was de beslissing om te scheiden wederzijds. Ze begrepen allebei dat hun huwelijk niet tot iets goeds zou leiden, omdat niemand een carrière voor de liefde zou opofferen.

Aangezien Johansson en Reynolds geen huwelijkscontract hebben gesloten, waren ze gewoon gelijk verdeeld toen ze getrouwd waren. Na de scheiding bleven Hollywood-sterren echter zeer goede vrienden en ondersteunen ze elkaar altijd.

Ryan Reynolds en Scarlett Johansson op het vliegveld in Los AngelesRyan Reynolds en Scarlett Johansson op vakantie in EuropaRyan Reynolds en Scarlett Johansson tijdens de Tony Awards-ceremonie
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =