Ronda Rosie zou met Travis Brown trouwen

De meest populaire in de wereld, judo vrouwelijke 30-jarige Rhonda Rose, die is nu niet alleen een atleet, maar ook een actrice, gaat naar het altaar met haar vriend 34-jarige mixed martial artist Travis Browne, door buitenlandse media gemeld.

Aanbieding van de hand en het hart

Een paar atleten Ronda Rosie en Travis Brown besloten na een romance van twee jaar te trouwen. Hij werd erover verteld door het zeer gelukkige zwaargewicht.

Brown nodigde zijn geliefde vrouw uit tijdens hun romantische vakantie in Nieuw-Zeeland, vóór de reis, en bereidde een ring voor met een flinke diamant. Volgens Travis, lang aarzelde hij een bekentenis te maken, schrijven oratie, maar na het zien van het spectaculaire landschap rond de waterval, realiseerde ik me dat dit de juiste plek. Op een knie vroeg de bruidegom Rhonda om zijn vrouw en de moeder van zijn kinderen te worden.

Travis Brown

Travis Brown

Rosie bevestigde dat ze een bruid was, zeggend dat ze niet met triomf zouden trekken. In haar dromen, in het bijzonder rustige familie bruiloft zonder onnodige decoraties, waarna het zal gaan naar een restaurant voor de gelegenheid met dierbaren te vieren.

Ronda Rosie

Ronda Rosie

Sweet Couple

Onlangs vlogen Rosie en Brown, die naar huis vlogen, de paparazzilens. De duiven gloeiden van geluk. Native, gekleed in een lange vliegende kleding met stippen met hoge splitten aan de zijkanten in de schoen hielen, was zeer vrouwelijk.

Ze toonde trots een ring van platina en diamanten die glinsterde op haar linkerarm.

Ronda Rosey en Travis Brown

Ronda Rosey en Travis Brown

Ronda Rosie

Voeg, na de laatste twee nederlagen in de ring van de voormalige UFC kampioen en bronzen medaillewinnaar van de Olympische Spelen in Peking in judo hij nam een ​​pauze van sportcarrière en werd actief in de films. Het publiek zag het in de schilderijen "The Expendables 3", "Fast and Furious 7", de serie "The Blind Spot".

Ronda in het criminele drama van het NBC-kanaal

Ronda in het criminele drama van het NBC-kanaal "The Blind Spot"

Ronda met UFC-kampioensriem

Ronda met UFC-kampioensriem

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 46 = 48