Rome Horton in zijn jeugd | actualidadypolitica.com

Rome Horton in zijn jeugd

Alan Rickman en zijn vrouw

Het was een verre 1965, toen de toekomstige Hollywood-ster, Alan Rickman voltooide zijn studie aan Chelsea, aan het College of Art. Het is tijd om te beslissen wat hij vervolgens gaat doen. En de jongeman besloot ontwerper te worden en opende samen met een aantal vrienden een onderneming die zich in deze richting had ingezet.

Toen ontmoetten Alan Rickman en Rima Horton elkaar en het lot besloot om de jongeman een geschenk te geven in de vorm van een vrouw die hij zijn hele leven zou liefhebben.

Begin van de volwassen weg

Alan Rickman en Rima Horton waren in hun jeugd beiden geïnteresseerd in het theater en namen deel aan de uitvoeringen van een amateurgroep genaamd Brook Green Players. Maar toch is het lot zo ontwikkeld dat Rome geen actrice werd.

Rome Horton was in haar jeugd een overtuigde liberaal echter tot op de dag van vandaag. En haar hele leven was verbonden met politiek en politieke activiteit. Als les voor zichzelf koos ze pas in 2002 voor economie en voltooide onderwijs.

Tegelijkertijd probeerde Alan zijn ontwerp te ontwerpen en stiekem het ontwerp van de protestantse krant, die The Herald of Notting Hill heette, te behandelen. De jonge Rome Horton ondersteunde hem in alles, ze geloofde altijd dat haar metgezel in staat was, en hij zal de zaak zeker tot een einde brengen. Rickman zei dat het deze eigenschap van de vrouw was die hen in staat stelde om hun hele leven samen te leven.

Rima Horton, Disney Digital Forum jonge Alan en Rome Alan en Rome in hun jeugd

Sterke alliantie

Voor die journalisten die pikant nieuws probeerden te vinden over het persoonlijke leven van het stel, was het een onmogelijke taak. Het gebeurde zelfs dat Alan Rickman en Rome Horton, hoewel ze jong waren, niet van publiciteit hielden. En hun leven kan voor veel mensen saai lijken.

Ze woonden vele jaren samen en waren het praktisch niet eens met een interview. Alan hield niet van het proces zelf, noch van journalisten. En ze wilde niet in openbare foto's verschijnen als de vrouw van een acteur. Ze vond meer leuk wanneer Rickman werd genoemd in de documenten en rapporten van de PvdA als de echtgenoot van Rima Horton.

Ondanks het feit dat het paar geen kinderen heeft, waren ze bij elkaar en hadden ze elkaar zeer lief.

De tragische 2016e

De grote tragedie voor Rimma was de dood van haar echtgenoot. Alan kon de kanker niet overwinnen en leefde niet enkele weken vóór zijn zeventigste verjaardag. Het is moeilijk te begrijpen hoe pijnlijk iemand is, hij kan alleen sympathiseren.

Maar niet iedereen kan sympathie voelen. Onlangs verscheen een netwerk in het netwerk, waar Rima Horton het ziekenhuis verlaat. Zorgvuldige paparazzi proberen de meest verschrikkelijke momenten in het leven van beroemde mensen vast te leggen en ze tentoon te stellen.

Iets later in het nieuws van Rome werd Horton gevangen genomen toen ze het huis verliet voor bloemen voor begrafenissen. En in dit geval zeer tevreden met de reactie van mensen in sociale netwerken die vroegen om de berichten van deze foto's niet te plaatsen en te verwijderen, waardoor iedereen het recht op persoonlijk leven heeft. In dit geval is het inderdaad juist om condoleren te betuigen, niet meer. In feite is het verliezen van de geliefde persoon een deel van de ziel verliezen.

onafscheidelijk Alan en Rome Rome Horton met vriendinnen Alan Rickman en Rima Horton hebben vele jaren samengewoond
Voor een wandeling wordt het paar vaak omringd door fans Première van films en uitvoeringen van Rome bezocht met Rickman Hun liefde voerden ze door de jaren heen
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: