Rachel McAdams en Oscar-2016 | actualidadypolitica.com

Rachel McAdams en Oscar-2016

Rachel McAdams

Eind februari van dit jaar vond in Los Angeles de langverwachte 88e editie van de ceremonie van de meest prestigieuze prijs in de bioscoopsector plaats. Dit jaar heeft de Oscar-prijsuitreiking ons verrast met een interessante cast in nominaties, geweldige films, getalenteerde rollen en prachtige beelden. Een van de kanshebbers voor de hoge prijs was de al lang bekende en geliefde actrice Rachel McAdams in de nominatie voor de beste vrouwelijke rol van het tweede plan in de film 'In the spotlight'. Haar eerste erkenning en populariteit kreeg ze omdat ze deelnam aan de films "Mean Girls", "Diary of Memory" en anderen. Laten we het verhaal van de beklimming van deze nieuwe Hollywood-ster herinneren.

Van de geschiedenis van het verschijnen van Rachel McAdams op de bioscoopschermen

Rachel McAdams werd geboren in Canada in een gewone werkende familie. Haar vader is een vrachtwagenchauffeur en haar moeder is een verpleegster. Naast Rachel bracht het gezin nog twee kinderen groot. Oorspronkelijk besloten de ouders dat Rachel een uitstekende kunstschaatser zou zijn en gaf haar dochter zelfs een speciale afdeling. Na verloop van tijd werd echter duidelijk dat de artisticiteit van het meisje de sportinteresse sterk overschaduwde. Dus het werd duidelijk dat het leven van Rachel recht in de wereld van de filmkunst ligt. Haar acteerwerk begon op 12-jarige leeftijd, toen Rachel McAdams begon te studeren in gespecialiseerde onderwijsinstellingen. Na zijn afstuderen studeerde de toekomstige actrice cum laude af aan de York Theatre University in Toronto. Het eerste succes van Rachel McAdams in de film kan deelname aan de komedie "Chick" worden genoemd, waarbij de actrice de hoofdrol kreeg. Het grootste succes kwam echter bij haar met de release van de film "Mean Girls". Een mijlpaal in het leven van de actrice was de deelname aan de verfilming van de film "Diary of Memory", waarin ze in een duo met Ryan Gosling filmde. De acteurs begonnen een romance, maar het eindigde twee jaar later. In 2009 begon Rachel McAdams aan de film "Sherlock Holmes" geregisseerd door Guy Ritchie, en in 2011 had ze het geluk deel te nemen aan de verfilming van "Midnight in Paris" met Woody Allen. Een belangrijke mijlpaal in de filmografie van de actrice was de hoofdrol in de film "The Oath", waarvoor McAds de nominatie voor de MTV 2012-prijs ontving. 2015 was echter nog meer succesvol voor de actrice. Hij was het die haar de rol van journalist bracht in de film 'In the Spotlight', waarvoor Rachel McAdams was genomineerd voor de Academy Award 2016 voor beste vrouwelijke bijrol. De winnaar in de nominatie was echter niet Rachel, maar Alicia Vikander.

Uiterlijk van Rachel McAdams op de rode loper

Tijdens de Oscar 2016 Awards ceremonie, kwam Rachel McAdams in een August Getty-jurk van groene zijden en zilveren Stuart Weitzman-schoenen. Het beeld bleek spectaculair, maar een beetje ongelukkig vanwege de gerimpelde stof van de jurk.

Merk op dat tijdens de ceremonie Rachel McAdams alleen verscheen, zonder een chevalier. Tot op heden is het privéleven van de actrice niet erg succesvol. In het verleden bleven de betrekkingen met filmacteurs Ryan Gosling, Josh Lucas en Michael Sheen bestaan. Geen van de drie lange romans bracht Rachel McAdams ooit naar de kroon.

In een van de interviews merkte de actrice op dat ze altijd de grootste steun ontving in het gezin van haar ouders. En laat het acteren niet het meest stabiele beroep in de wereld is, het zijn de ouders die de mensen zijn geworden die haar hebben geholpen de droom te vervullen. Dit is altijd een ongelooflijk belang en waarde geweest voor de actrice. Aan het eind van de dialoog voegde Rachel McAdams eraan toe dat ze soms nadenkt over mogelijke veranderingen in het leven die haar zouden kunnen aanmoedigen om haar favoriete bedrijf op te geven. Maar dergelijke gedachten geven altijd aanleiding tot bepaalde twijfels. De actrice benadrukt dat iedereen natuurlijk zijn eigen antwoord op deze vraag heeft.

Rachel McAdams - ouders hebben me altijd gesteund Rachel McAdams in de film The Diary of Memory Rachel McAdams in de film Mean Girls
Rachel McAdams en Ryan Gosling Rachel McAdams en Josh Lucas Rachel McAdams en Michael Sheen
Rachel McAdams in de film In de kijker Rachel McAdams op het rode tapijt Rachel McAdams bij de Oscar 2016 Awards
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

83 − 73 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: