Peter Jackson met zijn vrouw

Peter Dinklage - een acteur die niet alleen bekend is om zijn rollen, maar ook om zijn uiterlijk. Als een dwerg, maakte hij zijn weg naar roem vanaf de bodem en vandaag is niet alleen een van de populaire acteurs, Peter Dinklage is een gelukkige echtgenoot en vader.

Peter Hayden Dinklage met zijn vrouw

De acteur heeft een fatsoenlijke filmografie, hij mist zijn rollen niet. Daarnaast besteedt hij veel tijd aan zijn gezin. Ondanks het feit dat het huwelijk van Peter Dinklage en Eric Schmidt al meer dan 10 jaar bestaat, zijn er nog steeds geruchten dat ze met een acteur trouwde. Maar hoogstwaarschijnlijk zijn er geen handelsoverwegingen in deze relaties: ten eerste heeft Erica zelf veel bereikt in haar carrière - zij is theaterregisseur en ten tweede, vóór het huwelijk, ontmoette het paar vrij lang voordat Peter wereldberoemd werd.

Erica Schmidt is een charmante vrouw, maar niet alleen. Ze is de regisseur van een van de populaire theaters, laureaat van de Lucile Lortel-prijs, een buitengewone persoonlijkheid. Voor Erica zijn vooroordelen over het uiterlijk van een persoon vreemd aan, in Sint-Petersburg trok haar innerlijke charme, zelfvertrouwen en charisma haar aan. Ja, en het is moeilijk om Dinkleidge een persoon te noemen met een afstotelijk uiterlijk, hij is een vrij knappe man, zij het van een lage postuur.

De geschiedenis van de relatie van Peter Dinklage met zijn vrouw Erika Schmidt

De liefde van Peter en Erica duurt ongeveer 20 jaar. De acteur ontmoette zijn toekomstige vrouw vrij toevallig. Eens riep een vriend hem op om Eric te bezoeken, die dol was op schaken. Ze had een partner nodig en Peter Dinklage werd jarenlang voor hen. Kennismaking vond plaats in 1995, nog eens 10 jaar dat het paar elkaar ontmoette, maar positioneerde zich als vrienden. En pas in 2005 werd Erica Schmidt de vrouw van Peter Dinklage. Ze wilden geen ophef over hun eigen mensen, dus tekenden ze in Las Vegas en vierden het evenement bescheiden met hun beste vrienden. Het paar wilde ontsnappen aan de alomtegenwoordige paparazzi, verre familie, roddels en roddels onderdrukken, en dat is gelukt.

De dochter van Peter Dinklage

Op dit moment kan Peter Dinklage met zijn vrouw Erika en dochter vaak zien in de straten van New York, waar het gezin woont. Maar lange tijd werd zelfs de naam van de baby geheim gehouden. Herhaaldelijk in de media waren er speculaties dat het kind een ziekte van de vader overging, waarin de lange botten niet groeien, maar de handpalmen, de voeten en het hoofd zich ontwikkelen zoals verwacht. Maar het werd al snel duidelijk dat acteur Peter Dinklage en zijn vrouw Erica de gelukkige ouders zijn van een perfect gezonde dochter.

Over dat wat zwanger is, leerde Erica in 2011, negen maanden later verscheen er een mooi meisje - Peter en Erica noemden haar Zelig. Het eerste levensjaar groeide het meisje thuis, ouders werden één voor één gekozen voor sociale evenementen, naast Zelig waren er altijd zowel moeder als vader. Maar op de 'Golden Globe' in 2012 kwam Dinklage met zijn vrouw, hoewel ze voortdurend contact opnamen met de oppas die bij de baby was achtergebleven. De acteur is dol op de dochter, hij speelt er met plezier mee, draagt ​​het op pennen.

Fans twijfelen er niet aan dat ze nog steeds Peter Dialelage zullen zien samen met zijn vrouw en kinderen, die misschien uit een echtpaar worden geboren - een familie van middelbare leeftijd die echt waardeert, en sterke familierelaties.

huwelijk is geen kwestie van gemak dochter van Peter Dinlage overleefde zijn ziekte niet echtgenote en dochter van Peter Dinklage
vrouw Eric Schmidt is dol op haar kleine man beroemde vader Peter Dinklejdzh favoriete dochter van Peter Dinklage
Piteo Dinklage met Erika Schmidt voor meer dan 20 jaar Peter Dinelage is trots op zijn familie de familie van Peter Dinklage
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 28 = 33