Pete Burns in zijn jeugd en nu

Pete Burns is een Engelse zangeres geboren in een liefdevol gezin in 1959. Zijn ouders hebben zich uitgebreid overgegeven en zijn zoon verwend, wat later zijn opvoeding en psyche nadelig heeft beïnvloed. In zijn schooljaren viel hij op tussen leeftijdsgenoten met vreemd haar, kleding en gedrag.

Biografie van Pete Burns is meer een ingewikkelde serie, omdat zijn persoonlijke leven in combinatie met de carrière van de zanger, plastische operaties en schandalen - als een fictief scenario. Zijn carrière Pete begon met de oprichting van de band "Dead or Alive". Toen herkende de hele wereld hem als een getalenteerde uitvoerder, componist en muzikant. De man was echter niet echt dol op zijn uiterlijk. In zijn jeugd trok Pete Burns de aandacht en was het idool van veel meisjes, maar na talloze experimenten op zijn gezicht veranderde de houding ten opzichte van hem.

Pete Burns - een slachtoffer van plastische chirurgie

Voorafgaand aan de operatie van Pete Burns werden felblauwe ogen, een regelmatige lipvorm en een rechte neus geselecteerd. Maar dit was anders dan het idee van de schoonheid van de zanger. Daarom besloot hij eerst zijn lippen in te smeren met siliconen, vervolgens zijn vorm te fixeren en vervolgens zijn mond te vergroten. Als gevolg hiervan was het aantal bewerkingen op het gezicht meer dan honderd. Toen Pete besloot alles terug te draaien, vroegen de chirurgen zich af of dit geen oplossing meer was.

Op het gezicht van Pete Burns is er geen stuk dat geen plastische verandering zou hebben ondergaan: de jukbeenderen, het ovaal van het gezicht, de wenkbrauwen, de snee in de ogen en de lippen. Vandaag, eens een beroemde en aantrekkelijke zanger helemaal niet wordt herkend. De handen van een boze man in tatoeages bestaan ​​naast het gezicht van een vrouw.

Bij gelegenheid van seksuele geaardheid ook allemaal niet ondubbelzinnig. 28 jaar lang woonde hij in het huwelijk met Lynn Corlett, die niet alleen zijn vrouw was, maar ook een collega. Maar later brak het huwelijk uit en Pete kondigde zijn verloving aan met zijn vriend, openlijk toegevend dat hij homo was.

Vandaag, een 57-jarige zangeres en zou graag bij een vrouw willen wonen, maar er is niemand die besluit het te doen. Zijn huidige passie is acteur Michael Simpson.

Pete Burns was een lieve jongen Pete Burns in zijn jeugd Pete Burns viel altijd op tussen zijn collega's
Pete Burns heeft de muziekgroep gemaakt Vandaag is Pete Burns een man met een vrouwengezicht Pete Burns is niet bang om uit te gaan op mensen
Pete Burns heeft niet gekozen voor de oriëntatie Het is moeilijk te geloven dat de knappe Pete Burns is veranderd Pete Burns en Michael Simpson
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 11 =