Paul Wesley en Phoebe Tonkin

Paul Wesley is een getalenteerde kunstenaar en een knappe kerel met een atletische bouw en een open, moedig gezicht. Het is heel normaal dat fans geïnteresseerd zijn in de gebeurtenissen die hem overkomen. En de prioriteit wordt gegeven aan de laatste tijd van 2016 en het persoonlijke leven van Paul Wesley.

Romantische relaties zijn gerelateerd aan het gebied van emoties dat hier en nu voorkomt. Maar het valt ook niet te ontkennen dat ze in principe gebaseerd zijn op het hele vorige leven van Paul Wesley tot 2016.

Daarom is het de moeite waard eraan te herinneren dat zijn eerste zoen gebeurde toen hij negen jaar oud was. Paul herinnert zich dat hij het meisje in de poel kuste voor een geschil. Het was de eerste en laatste kus, toen hij het meisje niet kende en niet voelde voor haar gevoelens.

Maar sinds de adolescentie heeft Paul geprobeerd een langdurige, romantische relatie te onderhouden. Alle schooljaren hield hij slechts van één meisje.

In de volgende tijd was zijn leven vol heldere en duurzame relaties. Vier jaar lang had hij een affaire met Marne Patterson. In 2008 was er een ontmoeting met de mooie Torri DeVito. Het hart van Paul werd overwonnen en in 2011 vond een geheime bruiloft plaats. Na twee jaar huwelijk, vroeg het paar om echtscheiding.

Wie ontmoet Paul Wesley in 2016?

De roman van Paul Wesley en Phoebe Tonkin begon in september 2013 en loopt nog tot 2016. De romantische connectie van jonge mensen ligt voor de hand. Inspanningen om privacy te beschermen tegen externe inmenging waren aan het begin van de relatie merkbaar.

Maar in 2016 werden Paul Wesley en zijn vriendin toegankelijker voor nieuwsgierige meningen, die privacy probeerden te infiltreren. Misschien beïnvloedde Phoebe, met haar meer open karakter, Paul. Wederzijds verdeelde liefde geeft een andere volgorde van waarneming. En de wens van de fans, om alles over je te weten, kan heel legitiem lijken.

Jongeren verschijnen bij pompeuze gebeurtenissen en proberen elkaar niet van elkaar te laten vertrekken. Trek liefhebbers aan en maak een wandeling door de stad. Genieten van elke minuut die samen wordt doorgebracht, kan de angstaanjagende paparazzi niet bederven. Begonnen met het verschijnen van foto's van zomervakanties, gehouden door een stel op zee, op een autographische manier neergezet op Instagram.

Paul kocht een nieuw huis en kostte een nette som - $ 2 miljoen, die samen met Phoebe was gekozen. Opgedoken foto's, waar het meisje de ring demonstreert, geschonken door Paul. Dit veroorzaakte geruchten over een verandering in haar burgerlijke staat. Maar het paar weigert opmerkingen over de gebeurtenissen.

Paul Wesley en Marne Patterson Paul Wesley en Tory Devito poseren voor de camera Paul Wesley en Phoebe Tonkin - een verliefd stel
Paul Wesley en Phoebe Tonkin in een restaurant Paul Wesley en Phoebe Tonkin over het basketbalspel Paul Wesley en Phoebe Tonkin op vakantie
Paul Wesley en Phoebe Tonkin poseren voor de camera Paul Wesley en Phoebe Tonkin slenteren door de nachtelijke stad Paul Wesley en Phoebe Tonkin hand in hand
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − = 34