Pamela Anderson en Sergey Ivanov

7 december 2015 in het Kremlin was er een bijeenkomst van Pamela Anderson en Sergei Ivanov, die het hoofd is van de presidentiële administratie van de Russische Federatie. In Rusland, de beroemde actrice en model, evenals de bekende verdediger van de dieren kwamen op uitnodiging van het IFAW, het hoogste niveau om de problemen van uitroeiing van zeldzame dieren te bespreken.

Pamela Anderson in het Kremlin

Pamela Anderson voldoet al jaren aan haar missie voor dierenbescherming. Haar roem en een beroemde naam hebben de aandacht gevestigd op de problemen van de uitroeiing van zeedieren. Pamela zelf heeft lang geweigerd om vlees te eten en ontkent ook ten zeerste het gebruik van natuurlijk bont in kleding. Tegenwoordig reist de actrice veel tijd over de wereld rond, waar ze communiceert met vooraanstaande politici, promoties houdt en liefdadigheidsveilingen verricht ter verdediging van het milieu. Ze kwam al naar Rusland.

In Vladivostok, ze zelf voerde een goed doel veiling ter ondersteuning van zeldzame roofdieren en de verkoop van de meest bekende boei dat iedereen de show, de actrice die internationale faam, bracht kunt zien "Baywatch."

Deze keer arriveerde Pamela Anderson in Moskou om de kwestie van het beschermen en herstellen van de populatie van Red Book-soorten te bespreken. Ze zei dat ze ziet hoeveel aandacht de Russische autoriteiten aan deze kwestie geven, en denkt dat haar bekendheid, samen met de steun van de autoriteiten, de aandacht van het brede publiek zal trekken voor deze kwestie. Voordat de ontmoeting met Sergei Ivanov voor de ster een excursie naar het Kremlin was. Pamela Anderson reageerde enthousiast over het Kremlin en maakte een grote hoeveelheid foto's op de achtergrond van historische zaken.

Sergey Ivanov tijdens een ontmoeting met Pamela Anderson

Na de tour ontmoette Sergei Ivanov Pamela Anderson. In eerste instantie gaf het hoofd van de presidentiële administratie aan hoe aangenaam het was: de bescherming van prachtige dieren te bespreken met een mooie vrouw, en vervolgens naar de hoofdinhoud van het gesprek. Hij vertelde dus welke maatregelen zijn genomen om de populatie luipaarden uit het Verre Oosten die in het rode boek zijn vermeld, nieuw leven in te blazen. Ivanov benadrukte dat er niet alleen maatregelen zijn genomen om het stropen te stoppen, maar ook om zeldzame dieren te vervoeren, verkopen en kopen.

Een andere zeldzame soort dieren, waarvan de bescherming werd aangeraakt door Sergei Ivanov, zijn de Amur-tijgers. Hij noemde ze de grootste en naar zijn mening de mooiste tijgers ter wereld. Volgens hem, door de inspanningen van de autoriteiten en de voorstanders van dieren, is de populatie van de tijgers opgenomen in het rode boek geleidelijk aan het herleven.

Pamela Anderson, op zijn beurt, gaf een toespraak waarin hij nota genomen van de grote verdiensten van de Russische autoriteiten om stroperij en uitsterven van zeldzame diersoorten tegen te gaan. Actrice drong er bij de Russische wetgevers om maatregelen te vangen en uitroeiing van zeehondenjongen bestrijden harder - pups, omdat het gelooft dat dit zal niet alleen helpen bij het besparen een zeldzame soort, maar ook Rusland in staat te stellen een leidende positie in de bescherming en de vernieuwing van dierpopulaties krijgen.

Aan het einde van de bijeenkomst kreeg Pamela Anderson een certificaat waarin stond dat ze een van de zeldzame Far Eastern-luipaarden bezocht. Het beest Leo-38F ontving de naam Pamela en zijn foto zal nu de slaapkamer van Pamela Anderson versieren. De actrice accepteerde dankbaar deze gave en bedankte Sergei Ivanov oprecht voor hem.

De ontmoeting eindigde met een kleine receptie, waar gasten traditionele Russische gerechten kregen: thee en gebak, en de Hollywood-ster werd getrakteerd op een vegetarische delicatesse - gedroogd fruit.

Hoofd van de presidentiële administratie van de Russische Federatie Sergey Ivanov actrice en model Pamela Anderson 7 december 2015 Pamela Anderson ontmoet Sergei Ivanov in het Kremlin
op de vergadering sprak over de bescherming van zeldzame soorten tegen uitsterving Pamela Anderson heeft lang geprotesteerd ter verdediging van dieren Pamela Anderson erkende dat Rusland veel doet om zeldzame dieren te beschermen
Pamela Anderson nam patronage over een van de luipaarden uit het Verre Oosten Pamela Anderson besloot om het luipaard ter ere van haar te noemen Pamela hield een toespraak met een verzoek om het neerschieten van eekhoorns te verbieden
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =