Ornella Muti in zijn jeugd | actualidadypolitica.com

Ornella Muti in zijn jeugd

Ornella Muti in zijn jeugd

"Wees niet mooi geboren, maar wees gelukkig," zeggen velen. Het waren echter externe gegevens die een cruciale rol speelden in het leven van een Italiaanse schoonheid. Ze kwam naar een casting met haar zus om haar te steunen, maar ze had geen idee dat ze al snel voorbestemd was om een ​​grote ster te worden. Maar de scenarioschrijver en filmregisseur Damiano Damiani zag onmiddellijk in deze jonge en zelfverzekerde persoon zijn heldin. Dus, de rol in de film "De mooiste vrouw" heeft haar pad naar roem verhard.

Francesca Romana Rivelli, die ook de favoriet is van niet alleen mannen, maar ook vrouwen, Ornella Muti, had in haar jeugd een zeer kleurrijke verschijning. Expressieve gelaatstrekken, bodemloze groene ogen, dikke brede wenkbrauwen en een charmante glimlach kunnen elke man overwinnen.

Als een 13-jarig meisje verdiende Ornella al haar schoonheid en slanke figuur, poseren voor kunstenaars in college naakt. De jonge schoonheid aarzelde echter niet. Integendeel, toen haar moeder en leerkrachten op school erachter kwamen, verklaarde ze trots dat ze eerlijke arbeid verdient en niet steelt.

Parameters van de figuur van Ornella Muti in zijn jeugd

Beginnend in de carrière van een actrice, had het meisje al ideale parameters. Jonge Ornella Muti had een figuur van 89-61-89 cm. Misschien daarom nam ze moedig deel aan het filmen in de stijl van 'naakt'. De ster verwerpt geen enkel voorstel met betrekking tot openhartige scènes. En wat het ook was, fotograferen in een film of een fotosessie voor een Playboy-magazine. Ornella Muti was de eerste vrouw in de Italiaanse filmindustrie, die volledig naakt was. Met haar zelfvertrouwen, durf en schoonheid overschaduwde ze zelfs diva's als Claudia Cardinale en Sophia Loren.

Groei Ornella Muti bereikte in zijn jeugd 168 cm, en gewicht - 50 kg. Een lange, slanke, vrouwelijke en verleidelijke ster was het meest begeerde meisje in Italië. Ze bezat niet alleen een aantrekkelijke uitstraling, maar ook charme, waardoor ze zich aangetrokken voelde tot de opvattingen van anderen.

Ze speelde haar eerste rol op 15-jarige leeftijd. In 19 jaar beviel ze van haar eerstgeboren dochter Nike, en de naam van de vader van het kind is nog onbekend. Een jaar later trouwde Ornella Muti met acteur Alessio Orano. De zwangerschap heeft de figuur van de ster echter niet bedorven en na de geboorte bleef de jonge moeder actief acteren in films en verschijnen op de covers van glossy magazines.

Naast Nike heeft de actrice een dochter, Carolina en zoon Andre. Ondanks drie zwangerschappen zag Ornella Muti er altijd verzorgd, sierlijk en vrouwelijk uit. Ze acteerde ook actief in films, hoewel ze omwille van kinderen gedwongen was om veel op te geven, waar ze geen spijt van heeft.

Ornella Muti in zijn jeugd en nu

Nu is de figuur van Ornella Muti net zo mooi en slank als in haar jeugd. En dit is niet alleen het gevolg van een erfelijke aanleg, maar ook van voortdurende zelfdiscipline en een gezonde levensstijl.

De ster voedt zich met een speciaal voor haar ontworpen dieet, dat is gebaseerd op de bloedgroep. In zijn dieet is het uiterst zeldzaam om producten van zuivel en dierlijke oorsprong te vinden. Ze drinkt of rookt niet, en is van mening dat dit zeker niet alleen de gezondheid schaadt, maar ook de conditie van de huid en reflectie in de spiegel. De ster is actief bezig met sporten en kan met het blote oog worden gezien. De actrice zelf gelooft echter dat het belangrijkste geheim van schoonheid een volwaardige slaap en harmonie met zichzelf is.

Nu is Ornelly Muti 60 jaar oud en naast haar ontelbare onderscheidingen werd ze de eigenaar van de titel "de meest sexy grootmoeder van de planeet". Een van de mooiste vrouwen is nog steeds jong, mooi, succesvol en gelukkig. En dit geluk wordt niet alleen gedeeld met fans, maar ook met behoeftigen.

groei van Ornella Muti in haar jeugd charmante glimlach Ornella Muti schoonheid Ornella Muti in haar jeugd
de figuur van Ornella Muti jonge Ornella Muti Ornella Muti in zijn jeugd 1
figuur van Ornella Muti in zijn jeugd Ornella Muti nu de figuur van Ornella Muti nu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

52 + = 62

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: