michelle rodriges persoonlijk leven 2015

De ster van de legendarische "Fast and the Furious" heeft er altijd naar gestreefd om de pers en nieuwsgierige paparazzi in zijn persoonlijk leven uit te sluiten, maar in 2015, Michelle Rodriguez noodgedwongen opende dit geheim gordijn.

Persoonlijk en enigszins vreemd leven Michelle Rodriguez

37-jarige Amerikaanse actrice heeft herhaaldelijk erkend in een interview dat is een voorstander van een open relatie. "Voor mij aan het martelen van iemand naast hem meer dan een half jaar te verduren", - zei hij ooit een verslaggever Michelle. Als het gaat om kinderen, moeders, de Rodriguez gemakkelijk te herkennen dat de tijd zal komen en het zal een geschikte kandidaat voor te vinden en in staat om het kind zelf te verhogen zal zijn. "Ik ben een eenzame wolf en kan zelf veel dingen regelen", vertrouwt het meisje.

In 2015 werd de ster "Avatar" en "Forsage" nauwelijks omringd door vriendjes. Bovendien, zelfs bij sociale evenementen, werd het vergezeld door niet minder sterren vrienden.

Zal niet overbodig eraan te herinneren dat in het begin van vorig jaar, de media informatie te verspreiden, zeg dat dan ook vriendelijk met het Britse model Cara Cara Delevingne, waarvan bekend is dat de wereld niet alleen voor zijn prachtige uiterlijk, maar onverholen biseksuele neigingen.

Dan, in het persoonlijke leven van de actrice Michelle Rodriguez is verschenen één van de meest gewilde mannen Zac Efron wereld. Het is ook waar dat de roman niet was bedoeld om een ​​happy end te beëindigen: fatale schoonheid gooide een man met een gebroken hart. Dus vandaag is de ster nog steeds op zoek naar zijn tweede helft. In dit geval, vele keren dat ze gedeeld met de media door hun geestelijke ervaringen te zeggen dat al moe om op te geven op de liefde: "Nu wil ik zelfzuchtig te zijn - om te doen wat ik wil, wanneer en hoe ik het wil. Ik ben het beu om naar ware liefde te zoeken. '

Michelle Rodriguez in Bikini Michelle Rodriguez en haar vriendin Michelle Rodriguez en haar vriendje
Michelle Rodriguez en Kara Delvin Michelle Rodriguez houdt zich voor de gek Michelle Rodriguez Selfie
Michelle Rodriguez Kisses Michelle Rodriguez en Zac Efron op vakantie Michelle Rodriguez en Zac Efron
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 59