Michelle Mercier nu

De rol van Angelica - Marquis of the Angels werd een ster voor de jonge actrice van Frans-Italiaanse afkomst Michel Mercier. Hoewel ze in haar hele leven in meer dan 50 films heeft gespeeld, wordt deze rol het meest onthouden nu ze over Michelle Mercier praat.

Michel Mercier - Angelique

Haar meest levendige rol in de acteercarrière die Michelle Mercier in 1964 ontving. Daarvoor werd Angelica aangeboden aan Brigitte Bardot en Catherine Deneuve, evenals verschillende andere beroemde actrices, maar ze weigerden. Toen Michelle op de monsters verscheen in een witte pruik (de natuurlijke kleur van het haar van Michelle is donker), besloten de auteurs van de romans die deelnamen aan de selectie van de acteurs unaniem dat ze het best geschikt zou zijn voor de rol van de hoofdrolspeler.

Na het duizelingwekkende succes van de serie schilderijen over Angelica, gebaseerd op de romans van Anna en Serge Golon, probeerde Michelle Mercier (echte naam - Jocelyn) rollen te vinden die opvallend anders zijn dan het beeld van Angelica dat door haar werd gespeeld. En zij is erin geslaagd. Alle latere schilderijen konden echter niet overtreffen van het succes dat haar het beroemde kostuumdrama bracht.

In het persoonlijke leven van Michelle Mercier verliep alles ook niet soepel. Ze was tweemaal officieel getrouwd en tweemaal getrouwd. En haar fans kunnen niet worden geteld. De actrice zelf gaf toe dat ze droomde van het geluk van een eenvoudige vrouw - een huis en kinderen, maar al haar geliefde zag in haar enige ontembare Angelica, velen waren jaloers op de schoonheid van haar collega's aan het hof en vele fans. Bijna alle romans eindigden juist vanwege dergelijke redenen, en een van de burgerlijke echtgenoten van de actrice sloeg haar zelfs zo hard dat Michelle Mercier haar toevlucht had moeten nemen tot plastische chirurgen om haar vroegere schoonheid te herstellen.

Tegenwoordig verschijnt ze zelden in het openbaar, dus velen zijn vaker geïnteresseerd in hoe de actrice Michelle Mercier nu leeft.

Hoeveel jaar nu Michel Mercier

Michel Mercier werd geboren aan het begin van het nieuwe, 1939, namelijk - 1 januari. Hoeveel jaar nu is Michelle Mercier gemakkelijk te berekenen - ze is 77. Toch blijft ze af en toe deelnemen aan openbare evenementen, festivals. Meestal wordt ze uitgenodigd om voor de show een toespraak te houden over een retrospectief van de films over Angelica, die al klassiekers van de wereldcinema zijn geworden. Bovendien verbergt de actrice niet dat ze nog steeds wacht op voorstellen van de regisseurs om in nieuwe films te verschijnen en klaarstaat om deel te nemen aan interessante projecten.

Waar woont nu Michel Mercier

Michel Mercier leidt een vrij bescheiden levensstijl, woont in zijn eigen huis in de buitenwijken van Cannes. De actrice heeft geen kinderen, dus de meeste tijd doorbrengt ze alleen. Volgens de actrice zelf bracht de cultus, die haar zoveel roem bracht, geen enorm fortuin. Contracten Michelle Mercier was zo opgesteld dat ze in de films over Angelica alleen een niet al te hoge vergoeding voor de schietpartij ontving en voor latere verhuur werd geen interesse getoond. En toen de film echt wereldberoemd werd, had deze geen invloed op het welzijn van de actrice. In 1999 stond ze zelfs op het punt failliet te gaan. Om het huis te redden, moest Michel Mercier de kostuums van Angelica verkopen, die ze na de opnames van de studio had gekocht, evenals enkele persoonlijke spullen.

Wat is Michelle Mercier nu?

Fans zijn ook geïnteresseerd in hoe Michelle Mercier er nu uitziet. Ondanks haar gevorderde leeftijd, behoudt de actrice nog steeds de overblijfselen van haar vroegere schoonheid. Hoewel ze vaak die ouderdom zegt voor elke mooie vrouw, en vooral voor een mooie actrice, is dit geen gemakkelijke last. Niettemin zorgt ze zorgvuldig voor zichzelf, en blijft ze de huid in toon houden. Bovendien, op de vraag: wat nu Michelle Mercier, zij zegt dat het belangrijkste in haar goede uiterlijk de rust en harmonie is waarin zij leeft.

Hoewel ze er niet in slaagde een harmonieuze relatie op te bouwen met het andere geslacht, was ze in staat om gelukkig en onafhankelijk te worden en geniet ze nu alleen van haar leven.

Michelle Mercier in zijn jeugd Michel Mercier als Angelica Michel Mercier
Michelle Mercier was twee keer officieel getrouwd en twee keer - in een burgerlijk huwelijk Michel Mercier momenteel Michel Mercier woont alleen in een buitenwijk van Cannes
Michel Mercier toert soms met retrospectieven van zijn films nu is Michelle Mercier 77 jaar oud Mishey Mercier heeft geen kinderen
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 60