Mel Gibson toonde een foto van zijn zoon op de rode loper

Trotse vader Mel Gibson, die naar de Oscar was gekomen met zijn geliefde Rosalind Ross, die hem een ​​maand geleden zijn negende kind gaf, deelde de eerste foto van zijn zoon met het publiek.

Kleine baby

Op 20 januari nam de 61-jarige schoonvader Mel Gibson zijn zoon Lars Gerard in zijn armen. Zoals het bekend werd bij de media, woog de jongen bij de geboorte slechts 2,4 kilogram. Hoewel de vertegenwoordigers van de acteur verzekerden dat het kind en zijn moeder, de 26-jarige Rosalind Ross, zich geweldig voelden, vreesden de fans nog steeds voor de gezondheid van de baby. Bovendien hebben Mel en Rosalind, ondanks alle verzoeken van de fans, niet gehaast om de eerste foto's van zijn zoon in het sociale netwerk te uploaden.

Gibson en zijn vriendin Rosalind Ross op een wandeling met een pasgeboren zoon

Gibson en zijn vriendin Rosalind Ross op een wandeling met een pasgeboren zoon

Antwoord op de vraag

Tussen de Hollywood-sterren die de rode loper "Oscar-2017" passeerden, was het onmogelijk om Mel Gibson en zijn vriendin Rosalind Ross niet op te merken, die glimlachte en poseerde voor cameraflitsen.

Mel Gibson en Rosalind Ross op de rode loper

Mel Gibson en Rosalind Ross op de rode loper "Oscar"

Mel Gibson en Rosalind Ross op de rode loper

De scenarioschrijver, die pas vijf weken geleden haar zoon kreeg, zag er elegant uit in een zachtblauwe jurk met een strapless trein van Paolo Sebastian. De tule kledij benadrukte de sierlijke figuur van de jonge moeder, die in staat was om snel een goede vorm te krijgen na de zwangerschap.

Rosalind Ross

Rosalind Ross

Journalisten, die Gibson vragen stelden in de fotogalerij van het evenement, vroegen hem naar zijn zoon. De acteur trok zich niet terug uit het antwoord en zei dat hij een verbluffend schot wilde laten zien, waarbij hij keek, hij kan niet helpen glimlachen. Mel pakte de telefoon en toonde de foto van Lars Gerard.

Mel Gibson deelde de eerste foto van zijn kleine zoon

Mel Gibson deelde de eerste foto van zijn kleine zoon

Stijlvolle heer

De jongen, gekleed in een smoking met een broek, kan dapper met de ouders op de rode loper uitgaan. De officiële reeks van Lars Gerard werd aangevuld met een vlinderdas.

Lars Gerard

Lars Gerard

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =