Mariah Carey is zo stout dat ze er zwanger uitziet.

Mariah Carey is zo stout dat ze er zwanger uitziet.

Frisse foto's van Mariah Carey zijn niet langer een plezier voor haar fans. Pyshnotelye zangeres groeit met sprongen en grenzen en is niet verlegen over onthullende outfits in het dagelijks leven en op het podium ...

Vet in een semi-transparant lichaam

47-jarige Mariah Carey gaf een concert in Las Vegas, zoals gebruikelijk, schitterend in een sexy outfit, maar als vroeger stout lichaam zag er smakelijk over de figuur van de zanger aantrekkelijk, maar nu ondergedompeld in shock zelfs de meest toegewijde bewonderaars van haar talent vorige week.

Mariah Carey gaf een concert in Las Vegas

Mariah Carey tijdens een concert in Las Vegas

Mariah Carey in een eerlijk lichaam Mariah Carey in een openhartig zwempak

Carey verscheen op het podium in een bijna doorzichtig zwempak, royaal versierd met strass-steentjes. De nauwsluitende outfit benadrukte alle tekortkomingen in de figuur van de beroemdheid - dikke benen en een ronde buik.

Mariah Carey tijdens een concert in Las Vegas

De zanger vanwege overgewicht was het ritmisch moeilijk om te bewegen en om effectief па uit te voeren, vanaf het feest keek ze belachelijk. Op een gegeven moment, met de volgende draai op hoge hakken, viel ze bijna, maar ze kon opstaan ​​met de steun van een danseres.

Carey ging het podium op in een openhartig zwempak Dikke Mariah Carey

Wat is er aan de hand?

Terwijl we veranderingen in de figuur van de ster bespreken, verdenken we Cary in de derde zwangerschap. Zoals bekend werd de zanger herenigd met haar ex-vriendje Brian Tanaka daarom een ​​kandidaat voor de rol van de vader van haar kind is al beschikbaar.

Als je in recente shows aan deze informatie over haar slechte gezondheid toevoegt, lijkt deze versie niet fantastisch. Hoewel, misschien, Mariah gewoon ontspannen en niet langer haar dieet volgde, wat haar uiterlijk negatief beïnvloedde.

Is Carey gecorrigeerd of zwanger?

Is Carey gecorrigeerd of zwanger?

Languit Mariah Carey

By the way, als de aanname van een interessante positie Carey wordt bevestigd, de volgende baby zal het derde kind Sweet pop diva te zijn. Ze haalt de tweeling Morokkan en Monroe al van Nick Cannon.

Mariah Carey met haar zoon en dochter

Mariah Carey met haar zoon en dochter

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 53 = 59

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: