moeder, marilyn, curro

Marilyn Carro is een meisje dat bekendheid verwierf vanwege haar bovennatuurlijke vermogens. Misschien zou haar naam nooit door een groot aantal mensen zijn herkend, ware het niet dat ze de tegenslagen van het leven zou verslaan.

Marilyn Carro in de kindertijd

Een "kleine heks" werd geboren in 1988 in Estland. Haar jeugd is moeilijk om gelukkig te noemen - mijn vader dronk altijd, en mijn moeder moest hard werken om haar familie te onderhouden. Bovendien wilden de ouders van Marilyn Carro een jongen, dus de dochter besteedde niet bijzonder veel aandacht en liefde.

Het gezin leefde erg slecht, maar Marilyn had een sterk karakter - ze studeerde cum laude af van de school, wilde naar de universiteit, maar kon het niet vanwege financiële problemen. Het was nodig om te werken en de moeder te helpen, en het meisje vestigde zich eerst als een verkoper in een winkel en vervolgens als een verpakker voor een groentewinkel.

Maar ze gaf niet op, omdat ze er zeker van was dat ze meer verdiende. Marilyn studeerde af aan de modelcursussen en begon een carrière model te bouwen. Maar op een dag kwam ze boeken tegen die waren achtergelaten door haar overgrootmoeder, die naar verluidt de prachtige gave had om verloren dingen en mensen te vinden en gebeurtenissen te voorspellen. Het nieuwe model dook met interesse in de wereld van de magie en volgens haar eigen bewering verscheen de ziel van de overleden overgrootmoeder.

Ouders Marilyn Carro

Zoals je weet, kiezen ouders niet. Marilyn Kerro - het geval dat het kind geen geluk had met familieleden. Het gezin had drie kinderen, Marilyn - de jongste. Tot nu toe kan ze haar vader niet vergeven voor het feit dat alcohol belangrijker voor hem was dan zijn eigen dochter. Hij verliet het gezin toen Marilyn nog maar 5 jaar oud was. Bij haar moeder zag ze zelden vanwege het feit dat ze de meeste tijd op het werk doorbracht. Het is bekend, want de naam van moeder is Marilyn Kerro-Inta, ook vertelde het meisje in een van de interviews dat haar moeder haar Marie noemt, maar zij associeert deze naam niet met zichzelf. Momenteel heeft Inta Kerro nog een familie waarin Marilyn leefde voordat ze op de 'Battle of Paranormaal' verscheen. Hoeveel jaar Marilyn Carro's moeder, het is niet precies bekend, maar de winnaar van het programma zegt dat het van haar was dat ze een stevig, onbuigzaam karakter kreeg dat niet toestond te stoppen met wat is bereikt.

Marilyn Carro met haar moeder Inta Kerro

Maar tante Salme speelde een belangrijke rol in de vorming van de heks Marilyn. Tante werkte niet, ze ontving haar brood en raadde aan kennissen en vreemden.

Pas op 15 maart leerde Marilyn over haar bestaan ​​- toen besefte de moeder dat de vermogens van het meisje erfelijk zijn. Het zijn de boeken van oudtante en lessen van tante Marilyn die dankbaar is voor de populariteit van vandaag.

het model, de deelnemers aan de Battle of Psychics hadden een complexe jeugd Het vermogen van Marilyn Kerro om te erven van zijn grootmoeder en tante charmante heks Marilyn Carro
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 79