Luc Evans Gay

Het feit dat de Hollywood-acteur, vooral bekend voor zijn rollen Bard de Bowman in de trilogie "The Hobbit", evenals Graaf Dracula in "Dracula", Luke Evans is openlijk homoseksueel, is allang bekend, maar de fans niet verliezen hoop om terug te keren naar de gelederen van de knappe heteroseksuele.

in onconventionele seksuele geaardheid Luke Evans toegelaten in 2002 Luke Evans als Bard Archer Luke Evans als graaf Dracula

Oriëntatie van Luc Evans

Erkenning van zijn homoseksualiteit, schreef Luc Evans aan het begin van zijn carrière in 2002. Daarna bereidde hij zich voor op deelname aan de musical "Taboo" en vertelde in een interview aan verslaggevers dat hij geïnteresseerd was in mannen. Volgens hem, in Londen, waar de acteur in die tijd woonde, is dit lang geen geheim geweest, dus hij ziet geen reden om informatie voor de rest van de wereld te verbergen.

Erkenning van de actor werd dubbelzinnig waargenomen. Immers, op de neus was de première van de musical, maar omdat veel mensen gewoon vonden het een statement doordachte PR beweging, ingegeven door de wens om de aandacht van de beginnende acteur te trekken om zijn persoon. Er werden echter ook geen feiten gevonden die de homoseksualiteit van Luke Evans weerleggen.

Luke Evans en zijn vriend

Luke Evans, die vaak wordt verward met Orlando Bloom (de acteurs zijn zo vergelijkbaar), behield zijn homoseksuele rol al meer dan 10 jaar. Hoewel er bijna niets bekend was over zijn partners, werd er toch geen informatie verstrekt over vrouwromans. Kort voor het invoeren van de nieuwe film "Dracula" in 2014, de acteur werd gefotografeerd op een feestje met een mannelijk model John Kortahenoy. Volgens ooggetuigen hielden Luke Evans en zijn vriend elkaar in de hand en zagen er heel romantisch uit. Later ving een paar de paparazzi terwijl ze door de stad liepen. Deze foto's bevestigden dat de acteur inderdaad een homoseksueel is.

Maar in hetzelfde jaar was er ook andere informatie. Het werd bekend dat Luke Evans misschien een ontmoeting heeft met een van de PR-managers, bekend in Londen. Meestal heet het de naam Holly Goodchild, maar in sommige media wordt gemeld dat de vriendin van de acteur Charlotte Church is. Er gingen geruchten over de roman van Luke met de partner in de film "Dracula" Sarah Gadon. Daarom, of hij echt een homoseksueel is, is zeker nog niet bekend.

acteur Luc Evans roem die Luke Evans ontving na de musical Taboo Luke Evans en John Cortachain
Luke Evans en Holly Goodchild Charlotte Church Luke Evans en Sarah Gadon
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 58 = 61