Liam Payne en Sheryl Cole

Tegenwoordig laten veel jonge mensen elkaar in liefde toe op sociale netwerken en beschouwen dit als de norm van het leven. Het was de foto die werd getoond op een van de populaire internetbronnen die de serieuze relatie tussen zanger Liam Paine en de zanger, model Cheryl Cole, bevestigde.

Liam en Cheryl Cole - de geschiedenis van relaties

Aan het einde van de winter van 2016 heeft Liam Payne één foto in zijn account vervangen door Cheryl Cole en de status van 'blij' toegevoegd. De fans begrepen alles zonder overbodige woorden - ze hadden lang vermoed dat er een romantische verbinding tussen de sterren was.

Cheryl en Liam zijn bekend sinds 2008, ze hebben herhaaldelijk te maken gehad met publieke evenementen, namen deel aan de show X Faktor - zij - als een rechter, hij - als deelnemer. Cheryl had de tijd om twee keer te trouwen. Ze woonde 4 jaar bij haar eerste echtgenoot, het tweede huwelijk duurde slechts een paar jaar. Liam zou niet getrouwd zijn, maar had twee keer een lange relatie.

Onlangs begon het paar vrij vaak in restaurants en winkels te verschijnen. Aanvankelijk probeerden ze hun relatie te verbergen, maar de paparazzi, die overal waren, brachten ze snel naar de oppervlakte.

Liam Payne en Cheryl Cole ontmoeten elkaar

Terwijl de entourage en bewonderaars van jonge sterren twijfelden aan hun serieuze bedoelingen over elkaar, bereikte hun romance een niveau waarop ze zelf de hele wereld over hun gevoelens wilden vertellen. Op 8 maart schreef Liam Payne vriendelijke woorden op zijn internetpagina gewijd aan Cheryl. En op 9 maart, een paar had avondmaal in een restaurant in Londen, maar niet samen, maar met de moeder van de zanger. Natuurlijk waren journalisten erg geïnteresseerd in deze ontmoeting, ze verbaasden Cheryl en Liam met cameraflitsen en wilden weten of ze echt bij elkaar waren. De geliefden lachten stil en vredig naar elkaar en keken elkaar aan - het werd voor iedereen duidelijk - een vonk brak uit tussen hen in.

Maar als het vuur van liefde oplaait, is het onduidelijk. Jongeren zijn al verschillende maanden samen, er was zelfs informatie dat Cheryl Cole zwanger was van Liam Payne. Soortgelijke geruchten vonden al plaats toen Cheryl trouwde met de restaurateur Jean-Bernard Fernandez-Versini - zij zeiden dat de bruiloft plaatsvond vanwege de zwangerschap van de zanger. Hoogstwaarschijnlijk is Cheryl Cole niet zwanger en van Liam zeggen ze daar zelf niets over, en de figuur van het meisje is nog steeds onberispelijk.

Cheryl en Lian samen
Cheryl Cole is 10 jaar ouder dan Liam Payne
mooi en getalenteerd stel Liam Payne en Cheryl Cole
Liam Payne en Cheryl Cole begonnen vaak samen te verschijnen
Liam Payne en Cheryl Cole gingen op een date naar restaurant Salmontini in Londen
One Way Directionist Liam Payne ontmoet Cheryl Cole
fans hebben geleerd over de relatie tussen Cheryl Cole en Liam Payne van sociale netwerken
Geruchten over het feit dat Cheryl Cole zwanger is, hebben geen bevestiging
foto Liam Payne en Cheryl Cole voor het account
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − 23 =