Lance Armstrong belde om te trouwen met de moeder van twee van zijn kinderen

De 45-jarige Lance Armstrong en zijn geliefde 34-jarige Anna Hansen kondigden hun verloving aan. De beroemde atleet, die erin slaagde om de eerste zeven keer te worden in de algemene ranglijst van de prestigieuze wielerwedstrijd van de Tour de France, maakte een aanbod van hand en hart voor zijn oude vriendin.

Liefde zonder een stempel

Lance Armstrong en Anna Hansen leven bijna een decennium lang in vrede en harmonie in het burgerlijk huwelijk. Het paar heeft twee gemeenschappelijke erfgenamen: de 8-jarige zoon Max en de 7-jarige dochter Olivia Maria.

Lance Armstrong en Anna Hansen

Lance Armstrong en Anna Hansen

Armstrong en Hansen met dochter en zoon

Armstrong en Hansen met dochter en zoon

Onlangs besloot de voormalige wielrenner om zijn relatie met Anna te legitimeren, die zijn moraal na zijn levenslange diskwalificatie voor herhaalde doping in 2012 sterk steunde, die hij zijn trouwe volgers op Instagram vertelde.

Het nieuws over de verloving

Armstrong plaatste op zijn sociale netwerkpagina een foto van Hansen op zijn schoot, knuffelend in zijn nek, tegen de achtergrond van het landschap van Lake Austin, gelegen in Texas. Aan de hand van een mooie blondine schijnt de trouwring. In de commentaren schreef de gelukkige bruidegom enthousiast:

"Ze zei ... JA !!!"

Lance Armstrong deed een aanbod aan zijn geliefde Anna Hansen

Lance Armstrong deed een aanbod aan zijn geliefde Anna Hansen

Trouwens, voor Lance zal dit huwelijk de tweede zijn. Eerder was hij al getrouwd met de activiste van de kankerzorgbeweging Christine Richard, die het leven schonk aan zijn drie kinderen, die hielpen bij het overwinnen van de geavanceerde testiskanker bij de atleet. Zijn oudste zoon, genaamd Luke, is nu 17 en zijn tweelingdochters Isabel en Grace zijn 15. Na vijf jaar samenwonen, is het echtpaar in 2003 gescheiden.

Onder de passies aangetrokken door Armstrong zijn zanger Sheryl Crow, actrice Kate Hudson, modeontwerper Tory Birch.

Armstrong met Sheryl Crow in 2005

Armstrong met Sheryl Crow in 2005

Armstrong en Tory Burch in 2007

Armstrong en Tory Burch in 2007

Armstrong en Kate Hudson in 2008

Armstrong en Kate Hudson in 2008

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 19 =