Lady Gaga is zwanger

Nog niet zo lang geleden slaagde paparazzi erin om een ​​buitensporige zanger met een opvallend ronde buik te vangen. Lady Gaga rustig liep in een volume jas, versierd met kleurrijke ontwerpen, die overigens niet de "interessante" positie van de pop diva verbergen.

Echter, niet lang om fans die al lang in de hoop dat een paar Gaga-Kinney verkrijgen nakomelingen te behagen. Immers, een ster in de "interessante situatie" alleen op het moment van filmen van een favoriet van vele series «American Horror Story» ( «American Horror Story").

Lady Gaga en haar heldin

Het centrale karakter van het vijfde seizoen van de serie is uitgegroeid tot een bekende Amerikaanse is Lady Gaga, die meesterlijk speelt de rol van Elizabeth, de oude eigenaar van het hotel, overwoekerd geheimen. Alles zou niets zijn, maar op het complot werd ze een eeuw geleden besmet door een onbekend virus en veranderd in een vampier. Natuurlijk, hoop niet dat de zanger angstaanjagende giftanden zal hebben - ze wil gewoon altijd menselijk bloed drinken.

Het is ook belangrijk om op te merken dat de kijkers horror van de Amerikaanse geschiedenis: Het hotel "en leren van de achtergrond van de onfortuinlijke Elizabeth zal begrijpen waarom het is niet alleen al haar liefhebbers, maar zelfs de kinderen, verandert in een monster.

Waarnemingsvermogen van Lady Gaga

Het is vermeldenswaard dat in de horror tv-serie, het vijfde seizoen die begon vanaf oktober 2015 tot de FX kanaal, 29-jarige zangeres zal verschijnen in het volgende jaar. Immers, zoals zijn maker, Ryan Murphy, opmerkt, speelt Gaga eenvoudig onvergelijkbaar. Bovendien treedt o met zo'n ernst in de rol dat het eng wordt.

Het is raadzaam om op te merken dat het meisje heeft al ervaring in de film: in de kaskraker "Machete Kills" (2013) Gaga de rol van een soort "Lady Chameleon" en haar set partners gespeeld zijn Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Mel Gibson, Zoe Saldana en Amber Hurd.

Lady Gaga in jas Lady Gaga in de serie Lady Gaga is een actrice
Lady Gaga is opgenomen in het Amerikaanse horrorverhaal Lady Gaga-serie Lady Gaga Amerikaans horrorverhaal
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − 29 =