Kylie Jenner ontving een cadeau voor 1,4 miljoen dollar

Onlangs werd een grote parkeerplaats Kylie Jenner, die een zwak heeft voor raceauto's, aangevuld met een gloednieuwe Ferrari LaFerrari. De sportwagen werd gekocht door de dochter van haar dochter, Travis Scott.

"Bescheiden" geschenk

De 20-jarige Kylie Jenner, die op 1 februari voor het eerst moeder werd, gaf haar vriend Travis Scott, een dochter genaamd Stormy, een reactie van de rapper. De ster van de realityshow pochte een gloednieuwe Ferrari LaFerrari. De zwarte auto, onder de motorkap waarvan 950 pk, kost niet minder dan 1,4 miljoen dollar.

Kylie Jenner en rapper Travis Scott

Kylie Jenner en rapper Travis Scott

Een stilte uit de video Kylie Jenner

Een stilte uit de video Kylie Jenner

Op de Instagram van de jongere zus Kim Kardashian verscheen een korte video-recensie van de luxueuze creatie van de Italiaanse auto-industrie, flikkerend onder de heldere Californische zon, evenals een fotosessie van Kylie in de auto.

In de commentaren schreef Jenner:

"Ik kan niet geloven dat het van mij is!"

Kylie Jenner aan het stuur

Kylie Jenner aan het stuur

By the way, ex-vriendje van Kylie rapper Tyga was niet hebzuchtig en gaf het aan de 18e verjaardag van de sleutels van de Ferrari en Meredes G-Waron voor 500 duizend dollar, en op de 19e verjaardag van de documenten op de Mercedes Maybach voor 190 duizend.

Mercedes Maybach

Mercedes Maybach

Nu hakken

Pas mama, die onlangs een kleine pen en een deel van het gezicht van Stormy liet zien en het Instagram-record verbrak door het aantal likes, blijft delen met de fans, dit keer in Snapchat, mooie berichten met haar dochter.

Eerste foto van Stormy

Eerste foto van Stormy

Kylie heeft een video gepubliceerd waarin de hielen van de baby zichtbaar zijn en noteert:

"Wat kostbaar!"

Pyatochki Stormi

Pyatochki Stormi

Gebruikers zijn het met Jenner eens, maar ze willen Stormi niet in delen, maar volledig zien. En vroeg de beroemdheid ook hoe ze om haar dochter geeft met zulke lange nagels?

Publicatie van Kylie Jenner (@kyliesnapchat)

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 57 = 60