Kristen Stewart en Soko

De beroemde Amerikaanse actrice Kristen Stewart wilde enkele jaren geleden met Robert Pattinson trouwen. Ondertussen, na de luide scheiding van jonge mensen en de vluchtige affaire Kristen en regisseur Rupert Sanders, wordt het meisje alleen gezien in het gezelschap van andere vrouwen.

Hoewel Kristen Stewart nooit openlijk haar onconventionele seksuele geaardheid heeft verklaard, zijn de meeste journalisten ervan overtuigd dat ze een lesbienne is. En de vele romans van de actrice met andere meisjes bevestigen dit feit alleen maar. En nu, na de pauze met zijn assistent Alicia Kargail, verschijnt Kristen opnieuw in het openbaar in het gezelschap van de Franse zanger Soko.

Roman Kristen Stewart en zanger Soko

Voor de eerste keer werd in de eerste helft van maart een roman tussen Kristen Stewart en een nieuw meisje gesproken. Toen ging de blockbuster-ster "Twilight" plotseling naar Parijs en regelde een romantische vakantie. Op het vliegveld van de Franse hoofdstad werd Kristen opgewacht door haar nieuwe passie, die een delicaat boeket rozen in haar handen hield. Toen ze haar vriendin zag, glimlachte het meisje gelukkig en nam haar in zijn armen. Kristen keek op haar beurt ook heel tevreden.

Al een tijdje konden de journalisten niet begrijpen wie deze keer precies het hoofd van de winderige actrice draaide. Desondanks was het na een tijdje voor iedereen duidelijk dat de nieuwe passie Kristen Stewart de zangeres uit Frankrijk Stephanie Sokolinski bleek te zijn, handelend onder het pseudoniem Soko. Dertigjarige meisje is zeer extravagante stijl en niet verbergen haar onconventionele seksuele geaardheid.

Twee weken lang genoot het pasgetrouwde stel een gezamenlijke vakantie in Parijs en schaamde hij zich helemaal niet voor de lenzen van de paparazzi. Journalisten hebben meisjes herhaaldelijk 'gemarkeerd' tijdens romantische wandelingen langs de lanen en boulevards van de Franse hoofdstad, en hebben plezier met vrienden in een van de stadsparken.

Samen waren Kristen Stewart en haar vriendin Soko voortdurend aandacht aan elkaar besteed, wat gepaard ging met opvallende blikken en zachte glimlachjes. Zodra de zanger haar emoties niet onderdrukte, legde ze haar vriendin in een stevige omhelzing en kuste haar zachtjes. De kus van Soko en Kristen Stewart werd vastgelegd door de camera van een van de alomtegenwoordige paparazzi, wat een andere bevestiging was van de roman van de meisjes.

Na het einde van een romantische vakantie van twee weken keerde het paar terug naar Los Angeles. Het is in deze stad dat beide meisjes de laatste jaren leven en blijkbaar hebben ze daar kennisgemaakt.

Kristen's vrienden tegen haar roman met Soko!

Ondanks het feit dat Kristen Stewart, zo lijkt het, erg gelukkig is in haar relatie met de Franse zanger, steunen de talrijke vrienden van het meisje deze roman niet. Volgens de nauwe actrice, Stephanie Sokolinski besteedt aandacht aan Kristen en ging een relatie met haar aan exclusief voor huursubsidies.

Hoewel Soko een welverdiende populariteit geniet in Europa, wil ze graag een beroemde zangeres worden in de Verenigde Staten van Amerika. Om dit te doen kan heel moeilijk zijn, en het beschermheerschap van de beroemde Hollywood-actrice zal een zeer goede hulp zijn voor Stephenia's promotie naar de Verenigde Staten. Dat is de reden waarom bijna alle vrienden van Kristen ervan overtuigd zijn dat haar romance met de zanger zal eindigen zodra de laatste de gestelde doelen bereikt. We kunnen alleen het persoonlijke leven van de actrice bekijken, omdat de tijd alles op zijn plaats zal zetten.

Eerder ontmoette Kristen Robert Pattinson meer recent ontmoette Kristen Stewart Alicia Kargil kristen stuart en sap in Parijs
soko ontmoette de kristen Stewart op de luchthaven Kristen Stewart en het sap brengen veel tijd samen door tijdens een wandeling houden het sap en kristen elkaars hand vast
actrice en zanger in een van parken Parijs het sap knuffelt kristen meisjes aarzelen niet om hun gevoelens te tonen
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 35 =