Kit Harington is dik - waar of fictief?

Tot op heden is Keith Harington een succesvolle acteur die veel fans van verschillende leeftijden heeft. Hij heeft een slanke en slimme figuur, die een groot aantal vrouwen aantrekt. Volgens sommige insiders was Keith Harington intussen dik en zag het er heel anders uit.

Was Kit Harington dik?

De informatie dat Keith Harington dik is, kwam bijna nooit overeen met de realiteit. Ondertussen hield de jongeman zijn gewicht niet bij en kon hij zich veroorloven om grote belangstelling te hebben voor fastfood, bovendien had hij nog nooit eerder aan sport gedaan, dus begon zijn lichaam te "zwemmen". Aangezien de acteur niet kan opscheppen over hoge groei, was zijn uiterlijk iets meer dan 10 jaar geleden niet erg aantrekkelijk.

Volledige uitrusting Harington woog behoorlijk wat! Met gematigde groei en volledige afwezigheid van spierontspanning, kan hij er zwaar of verloren uitzien. Desalniettemin was deze situatie voor Christopher geen probleem. Hij had altijd vertrouwen in zijn eigen aantrekkingskracht en besloot zijn lichaam alleen op te nemen als hij eraan dacht mee te doen aan het fotograferen van de serie 'The Game of Thrones'.

was de haas harton dik

Keith Harington in 2005

De piek van het verlies van vorm als jonge acteur kwam in 2005. Keith Harington was volledig onbezorgd over zijn uiterlijk, en als achttienjarige jongen werd hij zwaarder. Volgens verschillende informatie kon hij veel wegen, maar in het wereldnetwerk zijn er zeer weinig foto's die het mogelijk maken om een ​​conclusie te trekken over het echte lichaamsgewicht van een beroemdheid in deze periode.

walvis harington in 2005

Keith Harington - voor en na het afvallen

Hoewel Keith Harington vóór het gewichtsverlies er niet de beste uitzag, slaagde hij erin om snel met zichzelf om te gaan en zijn lichaam in een sportieve vorm te brengen. Na uren training en een herziening van het dieet, is Christopher's figuur sterk veranderd en op zijn torso verschenen de begeerde "kubussen". Dit alles heeft de acteur nog meer beroemd en populair gemaakt, en het aantal fans over de hele wereld is hij soms toegenomen.

walvis harington voor en na het verliezen van gewicht

Keith Harington - lengte en gewicht

Als je vergelijkt hoe Keith Harington eruit ziet vóór en na de achttiende verjaardag, kun je zien dat hij veel mannelijker en atletischer is geworden. De schouders van de man werden breder en de taille vernauwde zich integendeel, zodat zijn silhouet harmonischer en evenrediger werd. Daarnaast pompt hij zijn spieren goed en verkrijgt hij spiermassa. Tot op heden kan niemand zeggen dat Keith Harington dik is, omdat het slechts ongeveer 72 kilogram weegt met een groei van 173 centimeter.

walvis harington lengte en gewicht

Hoe is Keith Harington afgevallen?

Veel jonge mensen vragen zich af hoe Kit Harington in staat was om af te vallen, waarvan de figuur nu erg raadselachtig en atletisch is. Sterker nog, de beroemde acteur volgde het dieet en bracht ook veel tijd door met trainen in de sportschool. Hoewel Christopher beweert dat de beoordeling van voeding ongeveer 70% van het succes is om het lichaam naar de gewenste soort te brengen, zonder intensieve sporten, kon hij niets bereiken.

Dus, Keith Harington, met een dikke maag en gebrek aan reliëfs, ontwikkelde zijn eigen reeks oefeningen, die als volgt is:

  1. Opwarmen. Het omvat aanvallen met één voet in de "liggend op de rug" -positie, de oefeningsbalk en uitrekking in de aanvallen.
  2. Direct trainen, die wordt uitgevoerd met het gebruik van zware halters met een gewicht van 9-14 kilogram. Dit omvat de oefening "stuwkracht", verschillende aanvallen, bankdrukken, slingerbewegingen, kantelen, buigen en op je knieën drukken.

hoe de haringviswalvis afgevallen is

Keith Harington - Dieet

Een speciaal dieet, dat werd gevolgd door acteur Keith Harington, werd ontwikkeld door een professionele diëtist. Het belangrijkste doel is een aanzienlijke toename van eiwitrijk voedsel in het dieet en bijna volledige afwezigheid van vetten. Bovendien liet Christopher het zout bijna volledig in de steek, wat leidde tot de snelle verwijdering van overtollig vocht uit het lichaam.

Volgens de jongste acteur was zijn hoofdgerecht, dat hij bijna elke dag gebruikte, een gekookte kippenborst met spinazie. Het was niet gemakkelijk om zo'n dieet te verduren, vooral omdat de schietpartijen, bijvoorbeeld Emily Browning, helemaal niet in verlegenheid waren gebracht door de getalenteerde kerel en recht naar hem toe groetten ze graag hamburgers en frietjes. Na het voltooien van de werkcyclus begon de acteur zelf meer aandacht te besteden aan fast food. Volgens hem is hij niet klaar om zichzelf zijn hele leven zijn favoriete producten te ontzeggen, maar hij kan het doen omwille van een nieuwe rol.

walvis harington dieet

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =