Kim Kardashian besloot om een ​​lijn lingerie uit te geven met een schandalige naam

De beroemde 37-jarige Amerikaan Kim Kardashian blijft zich ontwikkelen als zakenvrouw. Onlangs kondigde ze de vrijlating aan van een collectie lingerie, die Kimono Intimates heette. Vertegenwoordigers van Kim hebben al documenten ingediend voor registratie van dit handelsmerk, maar slechts veel fans met deze naam zijn het daar niet mee eens.

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim vertelde over haar verzameling

Nadat bekend werd dat Kardashian ondergoed voor vrouwen gaat produceren, had Instagram een ​​briefje van de 37-jarige zakenvrouw, die zulke woorden had:

"Ik heb er altijd van gedroomd lingerieontwerper te zijn. Feit is dat ik al een behoorlijk lange tijd geconfronteerd werd met een probleem, dat bestaat in de onmogelijkheid om tegelijkertijd mooi en comfortabel slipje en bh te kiezen. Als dit prachtige kantitems zijn, zijn ze op de een of andere manier oncomfortabel en als het katoenen ondergoed is, ziet het er niet erg chique uit. Dit is het probleem dat ik in mijn verzameling heb besloten. Ik ben er zeker van dat de gepresenteerde slipjes, beha's, korsetten en riemen voor kousen veel vrouwen van mode aanspreken, omdat ze niet alleen mooi, maar ook erg handig zijn. Wat het kleurenschema betreft, besloot ik om op traditionele en neutrale kleuren te blijven. Het lijkt me dat de aanwezigheid van felblauw of oranje in de collectie ondergoed nu niet erg relevant is. Ik hoop echt dat mijn producten de fans zullen aanspreken en de meisjes zullen ze graag dragen. "

Kim Kardashian kondigde de vrijlating van damesondergoed aan

Daarna besloot Kardashian een paar woorden te zeggen over de naam van haar toekomstige handelsmerk:

"Ik dacht lang na over hoe ik mijn ondergoedcollectie moest benoemen, omdat ik echt wilde dat mijn naam in de titel viel. Ik geef toe, eerlijk gezegd, er waren veel opties, maar het waren Kimono-intimi die ik het leukst vond. Ik weet zeker dat het merk met deze naam heel gemakkelijk onthouden zal worden, en mijn klanten zullen gemakkelijk slipjes en beha's kunnen vinden tussen de bergen van andere ondergoedproducten. "

Kardashian zal ondergoed uitbrengen genaamd Kimono Intimates

Kardashian zal ondergoed uitbrengen genaamd Kimono Intimates

Fans veroordeelden Kardashian omdat ze de naam hadden gekozen

Zoals velen hebben geraden, betekent het woord Kimono in alle talen traditionele Japanse kleding. Het is in dit verband dat veel fans van Kim een ​​negatieve mening over de naam hebben gevormd. Dat kun je hier op internet over lezen: "Ik begrijp niet waarom Kardashian de cultuur van iemand anders beledigt. Kimono is een symbool van terughoudendheid en schoonheid van vrouwen in Japan, maar op geen enkele manier een associatie met lafaards en bh's. Het lijkt mij dat dit een heel stomme beslissing is "," Ik heb Kim altijd als een zeer verstandige vrouw beschouwd, maar het linnen met het woord Kimono in de titel is behoorlijk roekeloos. Zo maakt Kardashian een einde aan de Aziatische markt, omdat het onwaarschijnlijk is dat de mensen in die landen een broek met zo'n specifieke naam zullen kopen "," Is er echt geen andere manier om het merk te benoemen? Als ik Japans was, zou ik beledigd zijn om te horen dat iemand ondergoed vrijmaakt dat Kimono Intimates wordt genoemd. Zeer vreemde en domme oplossing van de familie Kardashian ", enz.

Fans veroordeelden Kardashian omdat ze de naam hadden gekozen

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − 40 =