Kim Cattrall - persoonlijk leven en kinderen | actualidadypolitica.com

Kim Cattrall – persoonlijk leven en kinderen

Kim Cattrall persoonlijk leven kinderen

Kim Cattrall is over de hele wereld bekend en is een luxe vrouw die op haar 60e een voorsprong kan geven aan jonge meisjes. Haar biografie is gevuld met veel interessante evenementen. Tot 11 jaar woonde Kim bij haar ouders in Canada, hoewel ze in het Verenigd Koninkrijk was geboren en ze verhuisden toen het meisje 3 maanden oud was. Op 11-jarige leeftijd keerde het gezin terug naar Engeland en kocht een huis in Londen. Daar ging Kim Cattrall studeren aan de theaterschool, omdat haar acteertalent door iedereen om haar heen werd opgemerkt.

De ernst van de intentie om actrice te worden werd bevestigd door de verhuizing van Kim Cattrall naar 16 jaar in New York voor studie aan de American Academy of Theatrical Art. Haar debuut in de film vond plaats toen de jonge Cattrall slechts 19 jaar oud was. Het was de film "The Pink Bud". Na deze carrière ging Kim sterk omhoog. Ze speelde in veel films, tv-programma's en televisieprogramma's tijdens het spelen in het theater. De hoofdrol in het leven van Kim was de rol van Samantha Jones in de serie 'Sex and the City'. Toen begon het over de hele wereld te worden herkend.

Het persoonlijke leven van Kim

Tot op heden zijn fans, naast de biografie van Kim Cattrall, geïnteresseerd in haar persoonlijke leven, en meer nog, als ze kinderen heeft. In haar hele leven was de actrice drie keer getrouwd. Het laatste huwelijk brak in 2004 uit. Kim zegt zelf dat haar personage erg lijkt op haar karakter in de sensationele serie: ze wordt snel verliefd en schakelt over naar een nieuwe relatie, hierdoor kan ze geen sterk gezin opbouwen. Na het huwelijk met Mark Levinson was actrice Cattino Mobley, chef-kok Alan Wise en acteur Alexander Siddig in haar omgeving aanwezig.

Ondanks talloze romans heeft Kim Cattrall geen kinderen. Vorig jaar sprak ze ter verdediging van vrouwen die geen kinderen hebben. Dit is wat zij zelf zegt:

Kinderloos - het klinkt alsof een vrouw zichzelf niet als vol kan beschouwen, als ze niet heeft gebaard. Ik dacht altijd: "Alles gaat goed nu, ik ben gelukkig, ik zal de geboorte van het kind voor het volgende jaar verlaten". En dus elk jaar. En in 40, als je denkt dat het tijd is, zeggen artsen dat het zoiets zal zijn als een wetenschappelijk experiment, niemand geeft een garantie dat je het kind kunt verdragen.

Daarom doet het gebrek aan biologische kinderen Kim Cattrall geen moeite. Ze gelooft oprecht dat ze zichzelf kon voelen met haar moeder en haar studenten of neefjes. En deze ervaring is genoeg voor haar. Omdat ze drie keer een vrouw was, heeft ze nooit besloten om een ​​baby te krijgen, en hierin zijn zij en Samantha Jones - haar personage uit de serie "Sex and the City" erg vergelijkbaar.

Stills uit Sex and the City Kim Cattrall is een amoureuze karakter Kim Cattrall in zijn jeugd
Kim Cattrall in de serie Police Academy Kim Cattrall heeft nooit luiers veranderd Kim Cattrall gaf toe dat haar neefjes op haar kinderen lijken
Kim Cattrall met collega's op de rode loper Kim Cattrall was drie keer getrouwd op de set van de serie van Kim Cattrall en Sarah Jessica Parker waren moeilijk
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

84 − = 82

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: