Kara Delevin heeft een voorstel gedaan

Het is niet langer een geheim voor iedereen met wie Kara Delevin samenkomt, een zeer betaald en populair model. De afgelopen jaren is haar zangeres de zangeres Annie Clark, die onder velen bekend is onder het pseudoniem St. Vincent. De niet-traditionele oriëntatie van het Britse model is niet langer verrassend, maar het nieuws dat Kara Delevin gaat trouwen is een sensatie geworden. En het is niet eens zo dat het meisje besloot de knoop door te hakken met een vertegenwoordiger van haar geslacht. De interesse wordt gewekt door het feit dat het Kara Delevin was die een aanbod deed aan haar vriendin.

Romantiek in het Frans

Het Britse model slaagde erin het stereotype te weerleggen dat het alleen voor mannen mogelijk is om romantische aanbiedingen van hand en hart te doen. Om haar grenzeloze liefde voor haar uitverkorene te bewijzen, koos Kara Delevin een van de meest romantische plekken op aarde: een observatiedek gelegen aan de Eiffeltoren in de Franse hoofdstad. Honderden getuigen konden Kara Delevin een aanbod zien doen aan haar vriendin Annie.

Geruchten dat de relatie die zich tussen de twee meisjes ontwikkelde, behoorlijk serieus zijn, verschenen enkele maanden geleden. De reden hiervoor was dezelfde gouden ringen die Kara en Annie toonden tijdens een bezoek aan een van de modeshows. Het leek erop dat de meisjes al hun plannen voor de toekomst hadden besloten, maar al snel ontstond er ruzie tussen hen. De reden voor het afscheid van Kara verklaarde het gebrek aan tijd vanwege het strakke werkschema, maar later werd bekend dat de beëindiging van relaties door Annie Clark werd benadrukt. De zanger vond het niet leuk dat de buitengewone populariteit van haar vriend tot uiting kwam in haar persoonlijke leven - het was gewoon onmogelijk om je voor journalisten te verbergen! Na het afscheid viel Kara in slaap in de pagina van Annie in het sociale netwerk met liefdesboodschappen. Blijkbaar smolt het hart van de zanger door de oprechte gevoelens van het model, want na een paar maanden begonnen de meisjes opnieuw te verschijnen op verschillende evenementen in elkaars gezelschap.

De inwoners van Parijs en de gasten van de stad, die op het moment van het aanbod van de hand en het hart naast Kara en Annie aanwezig waren, werden geraakt door de diepgang van de gevoelens van de meisjes. Delevin, die de oude traditie volgde, stond voor haar geliefde op haar knieën. Natuurlijk waren alleen de woorden die het Britse model op dat moment zei alleen door Annie te horen, maar er is geen reden om eraan te twijfelen dat ze voor altijd in haar geheugen zullen blijven. De uitdrukking van de gezichten van de meisjes, hun ogen gevuld met liefde, maakte duidelijk dat Annie Clark nog steeds het felbegeerde "ja!" Uitte dat Kara wilde horen.

Slachtoffers in naam van liefde

Het is vermeldenswaard dat Kara Delevin tot 2014 geen commentaar gaf op geruchten over haar biseksualiteit. Ze werd vaak opgemerkt in het gezelschap van de beroemde actrice Michelle Rodriguez, die haar onconventionele geaardheid niet verborg. In een van de basketbalwedstrijden konden bezoekers Kara Delevin en haar meisje, de legendarische "Forsage" -ster, zien kus, maar zelfs daarna werd het model stil gehouden. En alleen de gevoelens die oplaaiden als een vonk dwongen het meisje om publiekelijk haar biseksualiteit aan de hele wereld te verklaren. Dit gebeurde in februari 2015, toen Kara Delevine en haar vriendin de uitreiking van de Brit Awards bijwoonden. De manifestatie van zachte gevoelens in de aanwezigheid van enkele honderden gasten gaf iedereen de indruk dat het niet alleen vriendschap is die hen bindt.

Nog niet zo lang geleden werd bekend dat Kara Delevin, omwille van haar geliefde, niet alleen publiekelijk biechtte. Omdat ze een populair model was, weigerde ze een succesvolle carrière op dit gebied. Over plannen voor de toekomst Kara Delevin is niet van toepassing, maar zo'n hardwerkend en doelgericht meisje zal niet zonder werk blijven. In de tussentijd zijn al haar gedachten bezig met de organisatie van een huwelijksfeest, wat hoogstwaarschijnlijk in de nabije toekomst zal plaatsvinden.

Model Kara Delevin Kara en Annie Annie Clarke
Meisjes verschijnen vaak samen in het openbaar Na een korte scheiding van Kara en Annie weer samen Kara verbergt zijn biseksualiteit niet
Meisjes dragen verlovingsringen Delicate gevoelens van geliefden demonstreren zonder beperking Delevin en Clark lopen
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =