In de nieuwe serie zagen kijkers de getransformeerde John Travolta

John Travolta is dit jaar 62 jaar oud! Er gaan geruchten dat de beroemdste rollen van de acteur achterbleven, want de afgelopen jaren heeft het publiek geen films gezien met memorabele en betekenisvolle beelden van Travolta.

Op het televisiescherm kwam de verwachte reeks van Ryan Murphy's 'The American History of Crime', waarin de oudere John Travolta een van de hoofdrollen speelde en veel afkeuring veroorzaakte over zijn veranderde uiterlijk.

Een andere beroemdheid overschat de wonderen van plastische chirurgie

Na mogelijke operaties op zijn gezicht, wist Travolta bijna de bekende functies die verliefd waren geworden op fans in de films "Pulp Fiction", "Without a Face", "Briolin". Genadeloze opmerkingen van gebruikers van sociale netwerken komen voort uit het feit dat John Travolta niet bestaat in de Amerikaanse geschiedenis van misdaden en dat de acteur meer op Arnold Schwarzenegger leek dan hijzelf.

De acteur zelf grapjes en verdenkingen bij chirurgische aanpassingen van het gezicht geeft geen commentaar, en kijkers kunnen alleen maar kijken en zich afvragen wat beroemdheden zijn in de wens van de eeuwige jeugd.

In de nieuwe serie zagen kijkers de getransformeerde John Travolta Travolta in de serie Amerikaanse geschiedenis van misdaad Travolta met een nieuw gezicht
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − 69 =