Jim Carrey en Katriona White

Schandalen, roddels, heldere momenten en onverwachte wendingen - dit alles is inherent aan het leven van beroemdheden, vooral aan die kant van de biografie die het persoonlijke leven beïnvloedt. Vaak vallen nieuwe sterrenkoppels meteen op de voorpagina's van glossy magazines en blogs op internet. De ontwikkeling van dergelijke relaties is niet minder interessant voor fans en journalisten. Maar niet altijd voor de boeket-snoep periode is een gelukkig einde en een gelukkige toekomst. Vaak divergeren paren. Het komt dus voor dat ze uiteindelijk wachten op tragische gebeurtenissen. Een van deze liefdesgeschiedenis in het recente verleden is de relatie tussen acteur Jim Carrey en make-up artist Katriona White. Helaas eindigde hun romance met de dood van een meisje dat zelfmoord pleegde.

Het liefdesverhaal van Jim Carrey en zijn vriendin Katriona White

Jim Carrey's roman met zijn geliefde Catriona White is een van de meest geheimzinnige. Tot op heden, samengevat het liefdesverhaal van beroemdheden, kunnen we alleen de volgende feiten noemen:

  1. Jim Carrey en Catriona White ontmoetten elkaar in 2012. De omstandigheden van hun eerste ontmoeting met journalisten zijn onbekend. Vanaf de eerste minuten flitste er echter een sprankje liefde tussen de sterren, zoals de sterrenvrienden zeggen.
  2. Meer nog, Jim en Jekaterin verbonden, hoe vreemd het ook leek, de neiging om in een depressie te vervallen. Dit feit van de acteur werd ontdekt na de dood van het meisje. White was echter altijd geheimzinnig en weinig communicerend.
  3. Een jaar later brak de relatie tussen Kerry en White uit. Twee jaar later kwamen ze echter weer bij elkaar. Ze zeggen dat beide sterren probeerden meer opgewekte helften te vinden. Het lijkt erop dat hun zoektocht tevergeefs was.
  4. Vrienden van de make-upartiesten acteur en vrienden waren sterk gekant tegen een dergelijke relatie. Naast depressieve liefde waren ze gebonden aan een vreemd verlangen naar een ongezonde Scientology-religie.

De laatste datum die Jim Carrey en zijn vriend Catriona White samen doorbrachten was de verjaardag van het meisje op 19 september. Volgens ooggetuigen zag het paar er gelukkig genoeg uit. Maar om de een of andere reden brak Jim met White op 24 september. Vijf dagen later pleegde het meisje zelfmoord.

Jim Carrey Catherine White Jekaterin was getrouwd maar ontmoette Jim Carrey
Jim Carrey en Catriona White in Malibu Jim Carrey en Katriona White in New York Jim Carrey bij de begrafenis van Catriona White
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − = 35