Jennifer Lawrence schaamde zich en kuste Natalie Dormer op de lippen | actualidadypolitica.com

Jennifer Lawrence schaamde zich en kuste Natalie Dormer op de lippen

Jennifer Lawrence en Natalie Dormer

Met de ster van 'Hunger Games', Jennifer Lawrence, zijn er onlangs verlegenheid. Onlangs viel de borst van de actrice bijna uit haar geslepen decolleté toen ze een gevallen roos op een rode loper onder de camera's optilde, nu kust ze haar collega niet specifiek op de lippen.

Liefhebber van grappen

Een grappig incident gebeurde tijdens de première van de tape "Hunger Games: Joke-spotvogel. Deel II "in Londen. Tijdens het evenement verzamelden Hollywood-sterren zich, waaronder Jennifer, die Katniss speelde.

De huidige schattige praatjes, en actrice Natalie Dormer, die de rol van Cressida speelde, gaven interviews aan journalisten.

Lawrence besloot een grapje te maken en benaderde haar stilletjes van achteren, met de bedoeling hem op zijn wang te slaan, maar berekende niet. Op dat moment hoorde Dorman geritsel en draaide zich om, de lippen van de meisjes ontmoetten elkaar.

Jennifer lachte en verloor haar hoofd niet en zei dat ze de kus leuk vond.

Lawrence bereidt zich voor op een kus Hun lippen ontmoetten elkaar Afgaande op de uitdrukking van Natalie Dormer, vond ze het goed

Raak sociale netwerken

Een grappige scène werd niet alleen gewaardeerd door de aanwezigen, internetgebruikers namen ook een schande.

De gebruikers waren na het bekijken van de video opgetogen en hebben veel grappige opmerkingen geschreven. Een van hen dankte Lawrence voor zo'n geschenk op zijn verjaardag en de andere jaloers op Dorman, die op haar plaats wilde zijn.

Lawrence pittige jurk in Berlijn Een andere dappere outfit van de performer is de rol van Katniss Everdeen De actrice houdt van diepe decolleté
Oscarwinnende Jennifer in de rol van Mystic Star of Jennifer is het gezicht van het merk Dior
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 4 = 10

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: