James Franco en Lana Del Rey

Rond James Franco en Lana Del Rey zijn veel geruchten geweest: ze worden gecrediteerd met een gepassioneerde romance, ze beschouwen James als de reden voor de scheiding van Lana van Barry James O'Neill, waarna ze met een paar trouwen. Franco bewondert Lana Del Rey en intrigeert het publiek door samen met de zanger gezamenlijke foto's te maken. Hun relatie overschrijdt echter niet de grenzen van vriendschappen.

gezamenlijke werk

De acteur komt altijd met nieuwe manieren van samenwerken. Een jaar geleden begon hij bijvoorbeeld met het schrijven van een boek over Lana met de interessante titel 'De andere kant: echt en fictief gesprek met Lana Del Rei'.

"Ik wilde haar gewoon interviewen voor een boek en stelde voor om gewoon over haar te schrijven, zoals ik het zie, en niet om haar woorden op te schrijven," deelt Franco. Hij was zelfs co-auteur van de beroemde schrijver David Shields.

Na het epos met het boek bezocht James Franco een veel opwindender idee. Hij besloot een film te maken met Lana Del Rei. In een interview voor V Magazine zei hij: "Lana leeft in haar werk, en wanneer ze voor interviews naar de aarde komt, komt er iets onverstaanbaars tevoorschijn, alsof ze niet voor deze wereld is gemaakt. Ze werd geboren om te leven in een onafhankelijk gecreëerde wereld. Zij is een van die mensen die teleurgesteld zijn door de objectieve realiteit en gedwongen zijn om hun eigen wereld te creëren. Dus laat haar er gewoon in leven. " En na hints dat heel weinig mensen het in dit leven begrijpen, vertelde hij over de film: "Ze heeft het idee van een film. En ik wil het opnemen, omdat het me doet denken aan het drama "Sunset Boulevard". De vrouw is alleen in een groot huis in Los Angeles. Ze wil zijn muren niet verlaten. En ze begint gek te worden, ze heeft een paranoia, dat voor haar de hele tijd naar sommige mensen kijkt. Zelfs in haar eigen huis. Dit is een geweldige film in de stijl van arthouse, die werd geboren in Lana's hoofd. Dit verhaal gaat over haar, en tegelijkertijd niet over haar. Zoals haar muziek. "

Voor James Franco is Lana Del Rei niet alleen een vriend, ze is zijn muze die inspireert, en geeft hem de juiste emoties - dit wordt zelden gevonden. Hij zei ooit: "Lana werd mijn vriend. Als ik haar video's bekijk, wanneer ik naar de liedjes luister, doet het me denken aan alles waar ik zo dol op ben in Los Angeles. '

De extreme gebeurtenis die James Franco zijn abonnees op Instagram schokte was zijn reïncarnatie naar Lana. De acteur verzette zich dienovereenkomstig, droeg een pruik, een roze bril en een krans van roze bloemen, kenmerkend voor Lana. De foto werd erg populair en kreeg ongeveer 200 duizend likes. Echter, terwijl hij zelf door de zanger werd behandeld, is de geschiedenis stil.

Lana Del Rey met Barry James O'нилом Lana Del Rey voor glans James Franco voor glans
James Franco en Lana Del Rey vrienden James Franco en Lana Del Rey op het strand van Rocaway Beach James Franco en Lana Del Rey met het creatieve team op de set
James Franco met een boek over Lana Del Rey Lana Del Rei - zanger en muze Reïncarnatie in Lana Del Rey
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 + = 67