echtgenote van Jackie Chan

Jackie Chan's vrouw Lin Fengjiao blijft voor de rest van het leven in de schaduw van haar beroemde vrouw. Ondertussen is dit ongewoon mooie meisje van Taiwanese origine zelf een geweldige actrice, hoewel niet alle fans van de ster ervan op de hoogte zijn.

Het liefdesverhaal van Jackie Chan en zijn vrouw

Jackie Chan ontmoette zijn toekomstige vrouw in Taiwan in 1982. De eerste keer dat ze een mooi en charmant meisje zag, werd de acteur in alle ernst verliefd en vroeg Lin Fengjiao recht in het schietpaviljoen, de Amerikaanse versie van wiens naam klinkt als Joan Lin, om zijn vrouw te worden.

Ondanks zijn jeugd, stond Jackie Chan op dat moment al op de golf van succes, waardoor hij constant op straat werd herkend. Uit angst voor de ontoereikende reactie van hun talrijke fans, besloten de Aziatische acteur en stuntman tijdens een geheime ceremonie te trouwen en niet aan het publiek te onthullen dat zijn hart niet langer vrij is.

Toch duurde de voorbereiding van dit geheime evenement vrij lang. Over de golf van romantische relaties met Chan Joan Lin werd zwanger, en ze moest wachten op een indrukwekkende wachttijd voor de baby. Bij toeval werd de enige zoon van Jackie Chan en zijn vrouw, Jaycee Chan, geboren op 3 december 1982, de dag nadat zijn ouders hun relatie formeel hadden geformaliseerd.

Na de geboorte van het kind moest Lin Fengjiao naar Amerika verhuizen, terwijl de legendarische acteur constant verdween tijdens opnames in verschillende landen en de meeste tijd woonde hij in China. Zijn vrouw, evenals zijn zoon, Jackie Chan bleven zich verstoppen voor het publiek en publiceerden regelmatig in het openbaar met verschillende metgezellen en beweerden dat ze alleen verband hielden met vluchtige connecties.

Om zijn status als gehuwde man bekend te maken, besliste de acteur pas in 1998, toen Jaycee bijna 15 jaar oud was. Vanaf dat moment begon de jongeman meer met zijn vader te communiceren, maar ze vonden al geruime tijd geen gemeenschappelijke taal.

Verraad Jackie Chan

Er waren geen andere kinderen in de familie van Jackie Chan en zijn vrouw, maar in 1999 barstte er een ernstig schandaal los rond de filmlegende, in verband met het uiterlijk van zijn onwettige dochter. Tijdens het filmen in de film "Magnificent", ontmoette de acteur en vechtsportenmeester de actrice Elaine Wu Qili, die later zijn dochter Etta baarde.

Volgens geruchten vroeg Jackie Chan het meisje om een ​​abortus te ondergaan, maar ze ging niet zo serieus en onthulde de naam van de vader van haar kind. De beroemde acteur weigerde het meisje te herkennen, maar zei dat hij de volledige verantwoordelijkheid voor de baby zou nemen, als haar moeder bewees dat hij haar vader was.

Joan Lin vergaf haar echtgenoot voor verraad, maar stelde hem een ​​ultimatum - hij zou onder geen enkel voorwendsel Elaine Wu Qili en haar dochter moeten ontmoeten. Het slachtoffer van vluchtige communicatie met de acteur had geen andere keuze dan naar Hong Kong te verhuizen en zelfstandig de kruimel op te heffen die verscheen. Jackie Chan brengt nu al zijn tijd door met zijn vrouw en zoon, omdat hij ervoor koos om dit verhaal simpelweg uit zijn geheugen te wissen.

Jackie Chan's familie
Jackie Chan en Lin Fengziao in zijn jeugd
Jackie Chan met zijn vrouw en zoon
Jackie Chan met zijn vrouw
gezamenlijke opnamen van Jackie Chan en zijn vrouw
vrouw Jackie Chan Joan Lin
Jackie Chan met zijn zoon, Jaycee
Joan Lin en zijn zoon, Jaycee
afgestudeerd aan Jaycee Chan van de universiteit
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 13 = 17